Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyek azok a dolgok amelyeket...

Melyek azok a dolgok amelyeket egy nőnek házfelújításkor csinálnia kell? A lentebbi okok már túlzott férfi elvárások?

Figyelt kérdés
Párom azt hiszi hogy én valami segédmunkás vagyok, úgy érzem még azt is elvárja tőlem hogy lapátoljam a homokot, a kavicsot, hordjam a 25kg-os téglát. Amiben tudok segítek neki, de inkább könnyebb dolgokban. (pl tavaly nyírtam a füvet, takarítottam, rendet raktam). Még is úgy érzem hogy semmibe néz. Tegnap is tett egy olyan kijelentést, hogy ő nem fog más helyett dolgozni. (vagyis másnak/másért szóval értem...) Pedig az összes munkás ember aki segít neki azok is tök ingyen csinálják, max piát kapnak. Miért ilyen velem? Már biztos nem szeret. Meg hogy tehet ilyen kijelentéseket? Ezek után biztos majd "megjön a kedvem a segítséghez" vagy biztos "szívesen lakok majd vele" úgy fogom érezni magam mint egy befogadott.
2011. márc. 12. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
Lehet pontozni.
2011. márc. 13. 12:03
 62/69 A kérdező kommentje:

Először is: nem muszály ezt a 7 oldalt végigolvasni, és nem muszály válaszolni sem. :)

Másodszor pedig kijavítanám a fenntebb író hibás észrevételeit. Ha jól értem, akkor tanulsz, a szüleid fizetik a tandíjat és segítenek anyagilag mindenben, amit Te a saját kis jövedelmedből nem tudsz finanszírozni. Az egészségeddel nincs minden rendben, hiszen ilyen fiatalon rendszeresen gyógyszert is szedsz. Van egy párod, akivel közösen vásároltatok egy házat, 4.000.000 - 9.000.000 arányban.

A párod nem tanul, dolgozik, van jövedelme és a munka mellett újítja fel a közös házatokat.

Tehát: nem vagyok eltartott, és nem anyám fizetni a tandíjamat :)

Az ingatlan nem közös, és egyenlőre MÉG NEM fizettem ki érte 4 milliót sem :)

Látszik hogy nem olvastad végig TE SEM.

2011. márc. 13. 12:09
 63/69 anonim ***** válasza:
11%
Ha nem fizetted ki érte, akkor mi közöd is van hozzá? a párodé jogilag és minden szempontból. így elvárhatja, hogy igenis segíts benne. ha nő vagy, ha nem. de te csak élvezed, hogy a s*gged alá raknak mindent és még neked áll feljebb, hogy a párod kéri a segítséged. miért ne kérné? ha magadtól gondolom eszedbe sem jut... nekem is b*szná a csőröm, ha invesztálok egy házba, mindent én fizetek és a barátnőcském meg a műkörmét igazgatja, mert a munka büdös neki.
2011. márc. 13. 12:23
 64/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak a válaszolóknak akik végigolvasták az összes kommentemet és valóban átlátják az egész helyzetet. Aki meg csak vagdalózik ezzel azzal és engem szid, az meg..
2011. márc. 13. 12:28
 65/69 anonim ***** válasza:
Miért nem irtad meg már az elején, hogy a párod csakis gazember lehet, te meg csakis kihasznált, meg nem értett jókislány? Sokkal egyszerübb lett volna a dolog.
2011. márc. 13. 12:30
 66/69 anonim ***** válasza:
27%

Ha szereted a párodat, hagyd el!

Csak jót teszel vele!

2011. márc. 13. 14:09
 67/69 anonim ***** válasza:
11%

én elolvastam mindent, többször hozzászóltam és ennek ellenére (vagyis éppen ezért) úgy gondolom, hogy te vagy egy önző liba, aki csak a körmeit reszelné, és megérdemelné, hogy a pasija kidobja a francba.

Elég szomorú, hogy már a pasidnak utasítania kell, hogy tedd meg ezt vagy azt, te pedig a kérdéseddel próbálod az igazad keresni, miszerint aki nő, annak már nem is lehet fizikai munkát végeznie.

Normális nő, főleg olyan, aki egyelőre lóf*sszal nem járult hozzá a házhoz a minimum, hogy segít mindenben, amiben tud. ennyi.

csak mert valaki nem azt mondja, mint te, még nem hülye! véleményeket akartál, ha ide jöttél, nyeld le, hogy sokan nem értenek veled egyet. legjobb, ha szakítasz, a párod biztosan jól járna vele. de egy fillért ne merj kérni a házából!!!

2011. márc. 13. 14:21
 68/69 anonim ***** válasza:

Kedves KIHASZNÁLÓS PASIK és ROBOTOLÓ NŐK!

Nincs igazatok! A kérdező párja egy kihasználós linkóci alak! Igazából mindenen spórol, mindent irigyel, minden hasznot maga felé hajt, és a kérdezőt semmibe sem veszi!

Ez egy haszonleső seggvakaró pasi! Az ilyenből sok van!

Kérdező!

A pasié a lakás? AKKOR DOLGOZZON Ő RAJTA!!!

MINDENKI DOLGOZZON A SAJÁT LAKÁSÁÉRT, MIVEL EZ NEM HÁZASSÁG, NINCS SEMMIJE A KÉRDEZŐNEK BELŐLE!

MIÉRT KELLENE EGY NŐNEK FÚRNI-FARAGNI, CIPEKEDNI, HA A PASI NEM FŐZ, MOS ÉS TAKARÍT????

MINEK KELLENE EGY OLYAN KAPCSOLATBA BELEINVESZTÁLNI SOK IDŐT, MUNKÁT, AMIHEZ A KÉRDEZŐNEK SEMMI KÖZE?

TUDTÁTOK HOGY A BARÁTNŐ AZ NEM FELESÉG? A BARÁTNŐ KB. ANNYI, AKIT HOLNAP KI LEHET DOBNI ÉS MAXIMUM SÍRHAT A SOK MUNKÁJA UTÁN....

Persze hogy egy okos nő nem dolgozik egy ilyen faszinak! Főleg hogy a pasi dög lusta és mindenkin spórol! Kihasználja a kérdezőt, a kérdező szüleit (pia a munkásoknak)! Miért a munkások csak úgy ingyen dolgoznak?

Ez is érdekes!

Valójában a kérdező pasija egy önelégült egoista fasz, aki semmit sem szeret másért tenni csak arra képes, hogy mindenkit kihasználjon!

Ismerem ezt a típust, ezt nevezik nárcisztikus személyiségzavarnak (kérdező, nézz utána google-n).

A pasid vezetékneve nem P-betűvel kezdődik?

KÉRDEZŐ! MINÉL ELŐBB HAGYD OTT EZT A PASIT MERT MAGA KÖRÜL MINDENKIT CSAK HASZNÁLATI TÁRGYNAK NÉZ, AKIBŐL NINCS HASZNA ANNAK NINCS MARADÁSA!

Én a kérdező helyében nem csinálnék semmit, szó szerint a körmeimet reszelgetném. Dolgozzon meg a saját házáért!!!

Ennyi erővel már elmehetnél a szomszédnak is ingyen dolgozni, lehet hogy még meg is fizetne!

2011. márc. 13. 14:32
 69/69 anonim válasza:

Nem túl kedves a párod.

De a hozzáállásodat nézve teljesen érthető!

2012. nov. 20. 01:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!