Melyek azok a dolgok amelyeket egy nőnek házfelújításkor csinálnia kell? A lentebbi okok már túlzott férfi elvárások?

Végülis ha főzöl, takarítasz egy szó nélkül neki, akkor mondd meg hogy te csinálod a női dolgokat, ő meg csinálja a férfidolgokat.
Akkor jogos a felháborodásod.

14:15ös vagyok.
Közben írtál.Így elég gáz a helyzet,mert én pl,sose mondom a páromnak,hogy az enyém.Papíron az enyém,meg én fizettem ki stb.
De ketten lakjuk.Azt se vágom sose a fejéhez,hogy mennyit invesztáltam bele eddig a házamba meg mi mennyibe kerül.
Mert szeretem és ilyenek meg se fordulnak a fejemben(csak így,hogy szó van róla)
Nálunk is van kutya,eleinte MI kutyának volt,de elég bolond szegény,így Párom kutyája mostmár :-)
De a macsekkal is így vagyunk.Amíg dorombol,addig "mi cicánk" ha valami rosszat csinál,akkor az én macskám.De nálunk csak poén szintjén megy a dolog,de nálatok szerintem nem.

Ne haragudj, de szerintem is természetesnek kéne lenni, hogy te is segítesz az építkezésben. A megfázásról annyit, hogy egy tanárom szerint "aki nem akar, az nem lesz beteg". És teljesen igazat adok neki. Ha hideg van, akkor öltözz fel és kész. Ha fúj a szél, akkor tegyél fel sapkát.
Az én családomban mindig természetes volt, hogy mindenki mindenben annyit segít, amennyit tud. Lehet, hogy nem a tiéd a ház, de te is ott fogsz lakni.
Az más kérdés, hogy miket beszél (minden az ÖVÉ...). Ezt te tudod, hogy hajlandó vagy-e eltűrni, változni valószínáleg nem fog, max. romlik a helyzet.
Szerintetek érdemes tovább együtt maradnunk? :(
Vagy hogyan vessek véget ennek az egésznek? Vagy min változtassak (magamat értve) hogy jobb legyen a kapcsolatunk? Vagy várjak még 1 évet, várjam meg amig lesz munkám mert akkor lehet hogy jobb irányba fordulna a kapcsolatunk ha anyagilag már én is tudnék hozzá adni??

46 kg vagyok és enyhén nyílt gerincem van, így max 20 kg-ot emelhetek (azt is nagyon szigorúan guggolásból), vagy műtét.
Házfelújításnál ezért a nehéz dolgokat megemelnem nem kellett (csak a 20 kg alattiakat), a többit simán megcsináltam.
De a munkások folyamatosan "szivattak", amikor három 100 kilós munkás alig bírta becipelni a szekrényt, poénkodtak, hogy vigyem már be helyettük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!