Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyek azok a dolgok amelyeket...

Melyek azok a dolgok amelyeket egy nőnek házfelújításkor csinálnia kell? A lentebbi okok már túlzott férfi elvárások?

Figyelt kérdés
Párom azt hiszi hogy én valami segédmunkás vagyok, úgy érzem még azt is elvárja tőlem hogy lapátoljam a homokot, a kavicsot, hordjam a 25kg-os téglát. Amiben tudok segítek neki, de inkább könnyebb dolgokban. (pl tavaly nyírtam a füvet, takarítottam, rendet raktam). Még is úgy érzem hogy semmibe néz. Tegnap is tett egy olyan kijelentést, hogy ő nem fog más helyett dolgozni. (vagyis másnak/másért szóval értem...) Pedig az összes munkás ember aki segít neki azok is tök ingyen csinálják, max piát kapnak. Miért ilyen velem? Már biztos nem szeret. Meg hogy tehet ilyen kijelentéseket? Ezek után biztos majd "megjön a kedvem a segítséghez" vagy biztos "szívesen lakok majd vele" úgy fogom érezni magam mint egy befogadott.
2011. márc. 12. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
62%
Vegyél egy nagy tortát, és mikor enni akar belőle, mondd, hogy ez az én tortám. Én vettem. Hátha leesik neki a húszfilléres. Bár nem gondolnám, de én biztos megcsinálnék vele valami hasonlót a végleges búcsú előtt.
2011. márc. 12. 14:17
 12/69 anonim ***** válasza:
56%
az utolsó bekezdésed első fele... szerintem..ennek nem lesz jó vége. Sok mindent adsz neki és ő csak magára tud gondolni. Örülj neki, hogy nem felesbe megy, így könnyebben le tudsz mellőle lépni...
2011. márc. 12. 14:18
 13/69 anonim ***** válasza:
71%
1. vok. Én nem gondolnám, hogy egy elkényeztetett p.csa a kérdező. Én sem csinálnám, ha direkt elvárná tőlem, meg utasítgatna! Ráadásul egy fia tulajdonrészem sem lenne benne! Ráadásul a fizikuma sem bírja jól. Basszus.
2011. márc. 12. 14:19
 14/69 anonim ***** válasza:
53%

Végülis ha főzöl, takarítasz egy szó nélkül neki, akkor mondd meg hogy te csinálod a női dolgokat, ő meg csinálja a férfidolgokat.

Akkor jogos a felháborodásod.

2011. márc. 12. 14:20
 15/69 anonim ***** válasza:
70%

14:15ös vagyok.

Közben írtál.Így elég gáz a helyzet,mert én pl,sose mondom a páromnak,hogy az enyém.Papíron az enyém,meg én fizettem ki stb.

De ketten lakjuk.Azt se vágom sose a fejéhez,hogy mennyit invesztáltam bele eddig a házamba meg mi mennyibe kerül.

Mert szeretem és ilyenek meg se fordulnak a fejemben(csak így,hogy szó van róla)

Nálunk is van kutya,eleinte MI kutyának volt,de elég bolond szegény,így Párom kutyája mostmár :-)

De a macsekkal is így vagyunk.Amíg dorombol,addig "mi cicánk" ha valami rosszat csinál,akkor az én macskám.De nálunk csak poén szintjén megy a dolog,de nálatok szerintem nem.

2011. márc. 12. 14:22
 16/69 anonim ***** válasza:
27%

Ne haragudj, de szerintem is természetesnek kéne lenni, hogy te is segítesz az építkezésben. A megfázásról annyit, hogy egy tanárom szerint "aki nem akar, az nem lesz beteg". És teljesen igazat adok neki. Ha hideg van, akkor öltözz fel és kész. Ha fúj a szél, akkor tegyél fel sapkát.

Az én családomban mindig természetes volt, hogy mindenki mindenben annyit segít, amennyit tud. Lehet, hogy nem a tiéd a ház, de te is ott fogsz lakni.

Az más kérdés, hogy miket beszél (minden az ÖVÉ...). Ezt te tudod, hogy hajlandó vagy-e eltűrni, változni valószínáleg nem fog, max. romlik a helyzet.

2011. márc. 12. 14:28
 17/69 A kérdező kommentje:

Szerintetek érdemes tovább együtt maradnunk? :(

Vagy hogyan vessek véget ennek az egésznek? Vagy min változtassak (magamat értve) hogy jobb legyen a kapcsolatunk? Vagy várjak még 1 évet, várjam meg amig lesz munkám mert akkor lehet hogy jobb irányba fordulna a kapcsolatunk ha anyagilag már én is tudnék hozzá adni??

18/69 anonim ***** válasza:
60%

46 kg vagyok és enyhén nyílt gerincem van, így max 20 kg-ot emelhetek (azt is nagyon szigorúan guggolásból), vagy műtét.

Házfelújításnál ezért a nehéz dolgokat megemelnem nem kellett (csak a 20 kg alattiakat), a többit simán megcsináltam.

De a munkások folyamatosan "szivattak", amikor három 100 kilós munkás alig bírta becipelni a szekrényt, poénkodtak, hogy vigyem már be helyettük :)

19/69 A kérdező kommentje:
Nyáron 2 hétig festettünk, és én is mindennap ott voltam, és az én meglátásom szerint sokkal többet festettem mint Ő, erre egyik haverjának olyan kijelentést tesz, hogy Ő festette le a kerítést. Tudjátok hogy idegesített?? :( Nem szóltam érte egy szót sem...de mindig ez van!!! Olyan mintha elfelejtené hogy mennyi mindent segítettem neki!!
2011. márc. 12. 14:33
 20/69 A kérdező kommentje:
Ja és azt hagy jegyezzem még meg, ha én megkérem ŐT hogy segítsem már levinni a szobámból a szönyeget az emeletről, ami kb össze vissz 15 perc lenne, akkor mindig van valami kifogása hogy ő most nem ér rá, jah meg hogy NE fárasszam már ilyenekkel, meg azt is mondta, hogy mindig "hülye programokat" találok ki neki és fárasztom!! És ez egyáltalán nem igaz, mert annyit kértem tőle tavaly egész nyár alatt, hogy vigyük ki a szőnyegemt hogy kimossam, meg szerelje már össze a forgószékem meg az íróasztalom! (amit akkor vettünk) És persze egyikben SEM segített, muszály voltam máshogy megoldani!!!
2011. márc. 12. 14:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!