Melyek azok a dolgok amelyeket egy nőnek házfelújításkor csinálnia kell? A lentebbi okok már túlzott férfi elvárások?

Kedves kérdezõ, ne haragudjàl, de neked elment az eszed?
Ilyen fiatalon 23 évesen, igy bànik veled? Ràadàsul egyetemista vagy? Szaladj gyorsan amerre tudsz, soha az életben ne hagyd magad megalàzni senkinek.
Most az jutott eszembe, hogy mindig azt mondjàk, hogy az arab nõket elnyomjàk. Ez a különbség az életükben soha nem végeztet fizikai munkàt velük a férjük. Nanà a készbe mennek bele.
Hàt nem tudom kinek a jobb????

Kedves kerdezo. Szerintem a pasid eleg gaz. Nem azert mert leszol h nem segitesz, hanem a tobbi korites miatt. En epitkeztem mar, es lassan megint fogunk tudom mivel jar. Engem nem zavar ez a fizikai munka sot kikapcsol, imadok alkotni. Ferjem es koztem en vagyok az aki szerel. Jelenleg ablakokat festek tuzo napon, de en szeretem csinalni. Pl parom nem egy ezermester es ugy fest h az nekem nem tetszik es utana mindig utana kell dolgozni ezert en inkabb megcsinalom es kiadom neki a vasarlast. tehat beosztjuk. Sosem dorgoltem a fejehez h bena vagy lusta, csak neha neha viccesen megjegyzem h a szereles ferfi melo.
Masreszt mi is az en hazamban lakunk, a hazassagunk elott reg vettem, ferjem albiba lakott elotte es o koltozott hozzam. a torlesztest ketten fizetjuk. ill telek amit vettunk az mar kozos neven van.
es itt jon a fordulat. az mar regen rossz ha naponta felhantorgatja h az en hazam meg egyebek, mert mi lesz kesobb. te mindig majd egy csicska egy megturt szemely leszel. Szerintem egy ilyen egoista senkit sem tisztelo pasitol menekulni kene, mert ez nem fog javulni.
Azt meg jol teszed h tanulsz. Hidd el kesobb 5-10 eves tavlatban behozza gyumolcset, te majd elorelepsz, jobb fizetesek, jobb munkakorlmenyek mig majd parod marad ugyanazon a szinten ahol van. Ha lehetoseged van ra tanulj, fiatal vagy meg elotted az elet, es teljesen mas lehetoseg nyilik meg majd elotted.

és hozzátenném, hogy nagyon is tudod, mit akarsz hallani, ha mégis valaki ellent mond, az persze hülye...
így lehurrogtad a válaszadót, aki reálisan látta a dolgokat. én egyetértek vele.

Kedves Kérdező!
Ha jól értem, akkor tanulsz, a szüleid fizetik a tandíjat és segítenek anyagilag mindenben, amit Te a saját kis jövedelmedből nem tudsz finanszírozni. Az egészségeddel nincs minden rendben, hiszen ilyen fiatalon rendszeresen gyógyszert is szedsz. Van egy párod, akivel közösen vásároltatok egy házat, 4.000.000 - 9.000.000 arányban.
A párod nem tanul, dolgozik, van jövedelme és a munka mellett újítja fel a közös házatokat. Te, mivel még tanulsz, a tanulás mellett végzed a házimunkát. A 8 évvel idősebb párod ezt nem értékeli, kevésnek találja és azt szeretné, hogy a tanulás és a házimunka mellett még a felújításban is vedd ki a részed, sokszor akár még a nehéz férfi munkát is megcsináltatná veled, csak ne kellene a segédmunkásoknak fizetni. Sokszor hangot ad az elégedetlenségének, mások előtt megaláz, lustának, gyengének állít be, olyannak, aki meg sem érdemli, hogy majd ott lakjon, amit "Ő!" szerzett, újított fel és rendezett be. Mert hidd el, erről szól már a kapcsolatotok.
Kár volt azt a 4 milliót beleinvesztálni ebbe a kapcsolatba, de egy ilyen önző, zsarnok, buta embertől akkor is menekülj.
Még mielőtt a sztahanovista hozzászólók - akik Dunapenteléből Dunaújvárost csináltak és ha lehetne még ma is körmös traktorral rázatnák le magukról a felesleges kilókat a nagy egyenjogúság nevében - megköveznének, szeretném, ha tudnák, hogy nő létemre tudok fúrni, faragni, csiszolni, festeni kézzel és szórópisztollyal, tudok forrasztani, hegeszteni és műkörmöm soha nem volt, de nem is lesz. Viszont ezt mind magamtól csináltam a férjem mellett, soha nem kérte és nem várta el.
Egy nő igen is elvárhatja a párjától, hogy kímélje, óvja, vigyázzon rá. Ezért férfi a férfi és azért nő a nő. A helyzet az, kedves Kérdező, hogy akik most leszóltak Téged és dicsekszenek azzal, hogy mi minden csináltak az építkezések, felújítások alatt, nos azokkal lesz tele pár év múlva az SZTK váróterme,azok szedik majd marékszám a gyógyszereket az "izületre" meg a "reumára" meg műttetik a térdig lógó sérveket, meg a lesüllyedt méhüket.
A tanácsom annyi, hagyd el ezt a férfit minden áron, akkor is, ha anyagilag veszítesz!
Lékelben és érzelmileg viszont gazdagabb leszel, mert szabadságot nyersz és esélyt arra, hogy egy igazán rendes, magadhoz való, hozzád illő párt találj.

21:22:
Látod, megérte kiállni az értelmes kérdező mellett. :) mikor már azon besértődött, hogy leírtad a tényt: eltartott. Mit számít, hogy egyébként az írásod többi részében támogattad...
Kérdező! Te itt azt akartad hallgatni, hogy milyen hülye a pasid, és mindenki álljon melléd. Voltak, akik ezt tették, most légy boldog...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!