Fontos és sürgős. Az albérlőm nem hajlandó kiköltözni, emiatt mindent elveszíthetek. Megteheti?
Eladtuk a lakást még decemberben és annak-rendje módja szerint felmondtunk az albérlőknek három hónapja. Ennyi idejük volt új helyet találni. Március elsején át kell adnom a kulcsot az új tulajdonosnak, de a bérlő -aki még tegnap is esküdözött, hogy ma jönnek a költöztetők és elmennek- ma reggel közölte, hogy nem hajlandó kiköltözni. Télvíz idején védettséget élveznek, nem lehet őket kitenni az utcára...
Ha holnap nem lesz üres a lakás és a tulajdonos, aki már kifizette (és amely pénzből én visszafizettem a banki hitelt, tehát már nincs meg a teljes összeg) nem fogja átvenni tőlem és visszaköveteli a pénzt, mit csinálok?????
Hogy lehet azonnal DE TÉNYLEG MÉG A MAI NAPON kitenni ezeket a szemétládákat a lakásból? Keressek valahol verőembereket? Vagy mit tudok csinálni? A rendőr és a jog tényleg mellettük áll.
Három hónapnyi időt kaptak és esküdtek, hogy mára kiköltöznek....hogy lehetek én ilyen ökör....
Pedig papír is van a felmondásról és a kiköltözési határidőről, de állítólag, mivel birtokon belül vannak, nem lehet erőszakkal kitenni.
Ez létezik?
Segítsetek légyszíves...
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:54
Hát ez az. A lakás tulajdonost cserélt, itt nem megbeszélni kell valamit, hanem cselekedni. Holnap az új tulajt nem fogják beengedni, vagy mi??? A saját lakásából kizárják? Ehhez rendőr kell.
Hívtam. Helyszinelnek...
Az ügyintéző hölgy kicsit ideges volt, amikor egy óra után érdeklődtem, hogy mikorra is érnek ki...most pedig már mennem kell az ügyvédhez. De jönnek barátaim segíteni, addig tartják a frontot.
Én is drukkolok, jól tetted, hogy rendőrt hívtál!
Nagyon sajnállak téged is és az új tulajt is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!