Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van akkor ha nekem ítélik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha nekem ítélik a lakáshasználati jogot és a férjem semmiféleképpen nem hajlandó kiköltözni a lakásból?

Figyelt kérdés
Válunk, októberben lesz az első tárgyalás. Van 3 gyerek egy nagylorú és két kiskorú. A férjem nem dolgozik, állandóan féltékenykedik minden ok nélkül és már többször meg is ütött. Kérjük a kizárólagos lakáshasználati jogot. Az ügyvéd szerint jó esélyem van rá hogy meg is kapom. A férjem viszont semmiféleképpen nem hajlandó kiköltözni a lakásból.
2010. aug. 21. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
majd a rendőrök kirakják ;)
2010. aug. 21. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
ha legközelebb megüt, hívd ki a rendőröket és vetess látleletet is
2010. aug. 21. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is tulajdonosa a lakásnak,akkor nem biztos,hogy megkapod a kizárólagos lakáshasználati jogot.
2010. aug. 21. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
de meg fogja kapni, ha a 2 kiskorú gyereket ő fogja nevelni, sőt még akkor is megkaphatná, ha egyedüli tulaj a férj ;)
2010. aug. 21. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem ez a tapasztalatom. Attól függ,hogy a bírónő mennyire nőpárti! A saját tulajdonából csak nagyon nyomós esetben lehet bárkit is kirakni.
2010. aug. 21. 11:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Mikor legutóbb megütött pontosan ez történt, hogy kihívtam a rendőrséget. Ugyanis bezárta az ajtót hogy ne tudjak elmenni az orvoshoz látleletet vetetni. Ezért hívtam őket. Ezek után elkezdtem albérlet hirdetéseket nézegetni. Erre megfenyegetett, hogy ha el merek költözni elintézi hogy kirugjanak a munkahelyemről és akkor nem fogom tudni fizetni az albérletet. És az igaz, hogy ha látlettel és rendőrségi feljelentéssel tudom igazolni hogy bántalmaz akkor elválasztanak már az első tárgyaláson?
2010. aug. 21. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha a férjedé a lakás akkor gyk. NULLA az esélyed a kizárólagos lakáshasználatra. Még ha 50-50% akkor is kb. ennyi.

Plána ha megnyered a lakáshasználatot akkor a férjed köcsög lesz és simán eladja a fél házrészét cigányoknak és akkor jól megszívtátok.

2010. aug. 21. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Kössetek biztosítást tűzkár esélye fokozódik, ha vita van a lakáshasználaton.
2010. aug. 21. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
A férjed kérheti a lakáshasználati jog ellenértékét, ami viszont nem két fillér. Ezzel számoltál? Mert sok ügyvéd ezt elfelejti közölni az ügyfelével, mert sokan nem tudják, hogy ez járhat, de külön kell kérnie a másik félnek.
2010. aug. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!