Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszamenőleg lakáshasználati díjat kérni? Több, mint egy éve nem élek a férjemmel a közös tulajdonunkban, kizárólag ő használja az én részemet is.
visszamenőleg?
Sehogy. Nem vagy te orbán viktor...
Ha közös a ház, akkor nem fogsz kapni.
Az övé is, mégis mi a francért fizetne azért,mert otthon lakik?
Te meg fizettetnél vele, azta mindenit, nem semmi viselkedés :S
Igaz nem mostani kérdés de kíváncsi lennék mi lett ennek az ügynek a vége .
Sajnos én 8 éve jöttem ki a 3 gyerekkel a saját az az fele-fele tulajdoni házamból A volt férjem azóta is egyedül benne él ,én vettem egy házat aminek fizetem a törlesztójét azóta is.
A bíróság többször árvereztette semmi eredménnyel
Sem engem sem a gyerekeimet nem enged be .
Irreális árért árulja de a vevőket ha néha érdeklődnek be sem engedi .
Nem hinném hogy aljasnak kéne nevezni a kérdezőt anélkül hogy ismernénk a sorsát .
A házunkat az utolsó fillérig az én szüleim építették emeletes 4 szobás ház nászajándékba kaptuk ujjonnan 24 éve .Nekem 8 éve nincs semmihez jogom a sajátomba .
Ezen fogok változtatni mert bíróságra adom a napokban ,hogy igenis fizessen .3 gyermekünket felneveltem a 8 év alatt 1x sem érdeklődött róluk Ennyit az aljasságról.
Ha valakinek volt hasonló gondja kérem írjon nekem Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!