Hogyan lehetne bezáratni teljesen mindegy, hova? Ez minősülne már pszichiátriailag visszaminősíthetőnek?
" .De látom, hogy itt milyen hihetetlenül is hangzik az, ha valakinek sikerül a saját lábán megállni, és nem szorul alamizsnára. "
Akkor áruld már el nekem,hogy ki fizette a nyelvkönyveket,a nyelvvizsgát,A kiutazás költségeit?(a hóra,hogy felvettek az egy dolgod,de hogy oda el menj neked kellett fizetni az útiköltséget..)
Ki fizette az útlevelet??
Ezek mind pénzbe kerülten/kerülnek..Sok kicsi sokra megy így már az is komoly összegbe került,hogy odamenjetek a hajóra..
A kérdezőnek meg pont ez a gondja.Nincs pénze:Még annyi sem hogy albérletbe menjen...
Szóval nem az irigység beszél belőlem,csak a lekezelő hangsúly nem tetszik amikor valaki arra veri a mellét,hogy mindent önerőből csinált! 18 évesen már ennyi pénzed volt mire a hajóra mentél?Alamizsnát kaptál a szülőktől??
Semmi közöd hozzá, de ha annyira kíváncsi vagy megosztom veled.Én semmit sem kaptam a szüleimtől mind a kettő egy lepukkant alkoholista volt.16 éves koromtól kasszáztam a tescóban suli mellett, így tudtam egy kis pénzt összerakni, abból tudtunk elindulni.Nyelvkönyv, meg nyelvvizsga?Ti nem jártatok iskolába?Mert én érettségiztem idegen nyelvből is, így nem kellett külön semmi.Így talán már érthető, hogy igen is, én senkitől nem kaptam semmi segítséget.Ezzel be is fejeztem.A lehetőség mindenkinek megvan, lehet utánunk csinálni.Ennyi.
Sajnálak kérdező de a dolog nem úgy müködik hogy bedugod egy intézetbe és vigan éltek az ő lakásában.
Magad mondod hogy súlyos beteg kezeld felnötként a helyzetet és enged el a fülled melet a hülyeségeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!