Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne bezáratni...

Hogyan lehetne bezáratni teljesen mindegy, hova? Ez minősülne már pszichiátriailag visszaminősíthetőnek?

Figyelt kérdés
NEM NORMÁLIS!! Komolyan mondom, anyósom maga a két lábon járó gonoszság.Mikor ideköltöztünk, komolyan, minden rendben volt.Volt munkám, volt életem.A párom nem dolgozott, mielött anyóshoz költöztünk volna, szinte én tartottam fennt magunkat.Most fordult a kocka, nekem nincs munkám, páromnak van.Én vagyok itthon, és idegesít, direkt.Ha kicsit is kiteszem a lábam, átrendezi a szekrényeket, belenyulkál, még a tamponjaim közé is.Külön konyhán vagyunk, de csak a mi fűszerünk, olajunk, kajánk fogy. Pedig már meg is vádolt (alaptalanul) hogy loptam tőle egy rostosüdítőt, ezt-azt. A mi öblítőnk, a mi mosóporunk fogy, a mi életünk megy tönkre teljesen.A macskához beszél,közben elmondja a gonosz kis gondolatait.(Persze hogy mi halljuk) Mondta neki a párom hogy el fogunk menni, ne aggódjon,erre mikor jövök haza, egyik nap, már ki volt pakolva egy csomó cuccom. Csak nekem, mert anyós azt mondta, a fia marad, én menjek.Eddig tegeztem (ő ajánlotta fel) tegnap megkérte a páromat, mondja el, ezentúl le ne tegezzem, magázzam. El is mennénk, minden nap felhívok gyárakat, üzleteket, kell-e munkaerő, már bárhova elmennék dolgozni, csak vége lenne ennek a rémálomnak.Egy fizuból meg elég nehéz elmenni albiba.. Már komolyan, volt hogy az öngyilkosságon gondolkodtam... :,(
2011. febr. 22. 12:10
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
helyesb. főiskolára jártam, és OKJ-t csináltam -.-
2011. febr. 22. 14:35
 42/44 anonim ***** válasza:
0%

" .De látom, hogy itt milyen hihetetlenül is hangzik az, ha valakinek sikerül a saját lábán megállni, és nem szorul alamizsnára. "

Akkor áruld már el nekem,hogy ki fizette a nyelvkönyveket,a nyelvvizsgát,A kiutazás költségeit?(a hóra,hogy felvettek az egy dolgod,de hogy oda el menj neked kellett fizetni az útiköltséget..)

Ki fizette az útlevelet??

Ezek mind pénzbe kerülten/kerülnek..Sok kicsi sokra megy így már az is komoly összegbe került,hogy odamenjetek a hajóra..

A kérdezőnek meg pont ez a gondja.Nincs pénze:Még annyi sem hogy albérletbe menjen...

Szóval nem az irigység beszél belőlem,csak a lekezelő hangsúly nem tetszik amikor valaki arra veri a mellét,hogy mindent önerőből csinált! 18 évesen már ennyi pénzed volt mire a hajóra mentél?Alamizsnát kaptál a szülőktől??

Semmi közöd hozzá, de ha annyira kíváncsi vagy megosztom veled.Én semmit sem kaptam a szüleimtől mind a kettő egy lepukkant alkoholista volt.16 éves koromtól kasszáztam a tescóban suli mellett, így tudtam egy kis pénzt összerakni, abból tudtunk elindulni.Nyelvkönyv, meg nyelvvizsga?Ti nem jártatok iskolába?Mert én érettségiztem idegen nyelvből is, így nem kellett külön semmi.Így talán már érthető, hogy igen is, én senkitől nem kaptam semmi segítséget.Ezzel be is fejeztem.A lehetőség mindenkinek megvan, lehet utánunk csinálni.Ennyi.

2011. febr. 22. 16:51
 43/44 anonim ***** válasza:

Sajnálak kérdező de a dolog nem úgy müködik hogy bedugod egy intézetbe és vigan éltek az ő lakásában.

Magad mondod hogy súlyos beteg kezeld felnötként a helyzetet és enged el a fülled melet a hülyeségeit.

2011. febr. 22. 21:35
 44/44 A kérdező kommentje:
Én nemfogom tudni intézetbe rakni ha tényleg akarnám is, csak békében szerettünk volna élni a párommal..már az is mindegy hogy hol. A másik, pedig hogy nem a lakásra fáj a fogam, van nekem is házrészem, abban apám él. Az anyós lakásról meg már régen lemondtunk, mikor anyós fenyegetőzött, hogy úgysem a saját fiáé lesz a lakás. Tudtuk, és talán már el is intézte. Ha meg erre mentem volna már az elején, kicsinálhattam volna, hisz tudtam mennyire beteg mentálisan. De nem ilyen vagyok.Hogy sajnos, vagy nem sajnos, azt döntsék el a körülöttme élők.
2011. febr. 23. 11:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!