Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi nyaralásra nagyszülőve...

Családi nyaralásra nagyszülővel vagy barátnős nyaralás?

Figyelt kérdés
A családom egy része kint él Olaszországban. Nyáron nagymamámmal mennék ki az ott élő nagybátyjámhoz és annak családjához, viszont időközben egy gyermekkori barátnőm hívott Spanyolországba, nagyjából egyidoben lenne a két nyaralás. Elbizonytalanodtam teljesen,hogy melyiket válasszam. 32 éves egyedülálló nő vagyok, talán szívesebben választanám az utóbbi lehetőséget, valószínűleg sokkal eseménydúsabb lenne, többet programoznánk a barátnőmmel. Kezd rajtam úrrá lenni a bűntudat, de legszívesebben lemondanam a családdal és a nagymamámmal való nyaralást..

ma 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Akkor legyen meg mindkettő, és akkor mindenki jól jár.
ma 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha a nagymamádnak előbb megígérted, elég nagy tiszteletlenség lenne lemondani. Ez fordítva is igaz lenne persze.

Ráadásul nyilván kívánom, hogy sokáig veled legyen még egészségesen, de ha te 32 éves vagy, akkor gondolom, idős már, ki tudja, meddig lesz lehetőséged vele nyaralni.

ma 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1 hét itt 1 hét ott, vagy amennyi időre tervezel menni elosztva valahogy.
ma 21:49
 4/6 Katona Dius ***** válasza:
83%
Mivel a nagyszülővel nem foglalásos hotelbe mentek, nem lehetne megbeszélni vele, hogy toljatok rajta előre vagy hátra?
ma 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha még nincs lefoglalva akkor próbáld úgy időzíteni hogy megoldható legyen mindkettő.

Vagy mondd le amelyiket akarod. Ha nagymamádat kellene kísérned mert mondjuk szüksége is van rá, akkor persze nem mondanám le, ha már megígértem.

Nagymamám idős rokona nemrég az ország túlsó feléből utazott látogatóba egyedül, össze is törte magát az út alatt. Esetleg szervezz be magad helyett valakit

ma 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet elosztani, hogy pár napot itt, pár napot ott? Amúgy nagymamádnak már megígérted, terveznek veled. Szerintem nem lenne fair, ha helyettük máshova mennél. Amúgy, ahogy mások is írták, ki tudja, meddig lesz lehetőséged vele lenni. Nekem másfél éve halt meg a nagymamám és iszonyúan bánom, hogy nem töltöttem vele elég időt...
ma 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!