Nagyim el akar vinni nyaralni!? Bővebben lent.
"Nekem a barátommal esetleg haverokkal kellene nyaralgatnom."
Mert a nagyis nyaralás az hónapokig tartana? Szóval több nyaralás már nem férne bele? Főleg, hogy ez gondolom neked pénzbe se kerül, így marad a fickódra is zsozsó.
Én nagyi vagyok..
Mindkét unokámmal, olykor együtt, olykor külön-külön (most 25 és 18) többször voltam (voltunk) nyaralni, Görögország (többször) Törökország, Tunézia (ott is többször, de ez már másoknak is csak álom marad), mindegyikük nagyon jól érezte magát....
Örültem, hogy megadhattam nekik....
Belátható időn belül nem jutnának el oda...
A kételyeid azt mutatják, nem, te nem vagy felnőtt nő. Egy felnőtt nő jó eséllyel már rájött, mennyit adhat neki egy ilyen nyaralás. Nem csak kikapcsolódás, hanem értékes tapasztalat, a nagyi történetei, tudása... A "csajos" program nemcsak a kortársakkal fontos! Évezredek óta nagyanyáról anyára és unokára hagyományozódnak tapasztalatok, mesék, családi legendák... Egy ilyen alkalommal végre megkérdezheted tőle, amit eddig nem mertél, amire nem volt alkalmad... Hogy hogy is volt azzal a huszártiszttel vagy mikor ismerte meg a nagypapát és milyen volt az öreg bajusza akkor...
Én simán elmennék, pedig 30 éves vagyok, ennél felnőttebb már talán nem is leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!