Nagyim el akar vinni nyaralni!? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ezzel semmi probléma nem lenne, csupán annyi, hogy 19 éves vagyok. Nem tudom, mennyire érezném magam jól egy szállodában és a strandon az ő társaságában. Valamint mennyire tűnik ez gáznak? Elvégre felnőtt nő vagyok, de a nagyim ezt nem igazán fogja fel. Szép gesztus egyébként, ezért sem mondtam neki még sem igent, sem nemet, nem akarom letörni. Azért egy kicsit kínos a helyzet szerintem.. Nekem a barátommal esetleg haverokkal kellene nyaralgatnom. Más is így gondolja?2015. júl. 9. 20:11
21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok lehet, átgondoltam tegnap este. Elmegyek. Tényleg minden eset más, a leírásban egy picit a "cikiségre" helyeztem a hangsúlyt. Ez főleg a személyisége miatt történt, ugyanis nagyon szereti a feltűnősködést. A kapcsolatunk sosem volt bensőséges, semmit nem tanultam tőle. Tipikus utazgatós, a mának élő nagyiról van szó, akinek a család másodlagos. Ezért sem értem, mire ez a nagy kedvesség.
2015. júl. 10. 11:19
22/27 anonim válasza:
"utazgatós, a mának élő nagyiról van szó, akinek a család másodlagos. Ezért sem értem, mire ez a nagy kedvesség."
Talán nem másodlagos neki a család. Talán belül pont annyira vágyik a bensőségesebb viszonyra, mint más...
23/27 anonim válasza:
Az, hogy valakinek van saját élete meg érdeklődési köre és nincs belepistulva a családjába, még nem jelenti, hogy nem fontosak neki a családtagjai. Gondolom, neked is van más érdeklődési köröd a családon kívül, akkor neked is másodlagos a család? Vagy neked el lehet nézni, mert a legfiatalabb vagy a családban és még nincs gyereked, akiért illik feladni szerinted mindent?
24/27 A kérdező kommentje:
Hihetetlen..Nem is ismeritek a történetet. Most egy morzsából nehéz lenne véleményezni a személyiségét (is)! Lehet, hogy nektek tökéletes családotok van. Mindegy, már úgyis eldöntöttem magamban.
2015. júl. 11. 11:49
25/27 anonim válasza:
Bar en elmehetnek nyaralni egyszer... 14/L
26/27 anonim válasza:
Hála a jó égnek,nagyanyám nem akart sose velem jönni.Jobbik esetben vagy a betegségeiről vagy arról beszél,hogy meghalt a faluban egy néni 98 évesen,rosszabbik esetben meg a nagyapámat szidja.Egy ilyen alkalommal már letoltam,hogy nem anyumék fogtak pisztolyt a fejéhez,hanem ő maga tett így önszántából.Már nem is lát,nincs is igénye rá,meg sose volt egy bensőséges kapcsolat a mienk.
27/27 A kérdező kommentje:
Vegul elmentem, es eletem egyik legjobb nyaralasa volt.. Olyan dolgok, szokasok derultek ki rola, amirol eddig nem tudtam. Meg a hely is gyonyoru volt. Abszolut pozitiv csalodas!
2015. szept. 13. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!