Nem lenne önzőség ha elmennék egy hétvégére a párommal, és a nagyszülőkre hagynánk 21 hós fiunkat?
Szerintem menj el nyugodtan.
Akinek meg ez nem tetszik,ne foglalkozz vele.Szerintem nem önzőség,attól még nagyon szeretheted a babádat,ha elmész kikapcsolódni.
Szerintem menj el bátran!
Bocs az őszinteségért, de egyrészt azt gondolom hogy aki nem bír 1 gyerekkel, ne vállaljon többet.
Ha aludt már ott nélkületek, jól érzi magát, a nagyszülőknek sem gond vagy nagyon megerőltető, akkor menjetek nyugodtan.
Ők tudják kezelni a hisztijét?
Jajj, 2. ez a tipikus magyar mentalitás! A szülő nem pihenhet a gyereke nélkül, fúj, milyen ember az ilyen?...áh.
Kérdező: egy majd' 2 éves gyereket nyugodtan rábízhattok a nagyszülőkre - ő is élvezni fogja, hidd el! Neki is mondjátok, hogy most ő is vakációzik picit a nagyinál, játszanak majd egész nap, a nagyi a kedvenceit főzi, stb...:)
Ti meg menjetek és romantikázzatok kettesben, mert a kapcsolatotok is fontos - attól még nem csak apa és anya vagytok, hogy van gyereketek, hanem egy pár is, és a párkapcsolatokat ápolni kell.
2-es vagyok: írtam, hogy menjenek.
De mi lesz, ha 2 gyerek lesz? Majd hetente kiborul és elfut? Én csak ezt nem értem, nem azzal van baj hogy mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!