Nem lenne önzőség ha elmennék egy hétvégére a párommal, és a nagyszülőkre hagynánk 21 hós fiunkat?
Igen, én is olvastam a másik kérdésedet.
Szerintem is nagyon rádfér a pihenés. Nem önzőség, jót tenne neked. A gyerkőc úgyis szeret a nagyszülőknél lenni.:-) És ha megszületik a picúr, akkor többet ott fog aludni a nagyinál. Ne akkor kezdjétek el máshol altatni ha megszületik a kicsi, mert akkor azt fogja érezni, hogy a tesó miatt van lepasszolva. Inkább addig szokja meg, hogy a nagyiéknál is lehet aludni.:-)
Jó ötlet előtte tesztelni, hogy milyen, ha ott alszik. :)
Amúgy nem értem, miért vádol mindenki. Nem a farkasokra hagyod a gyereket. Én speciel imádtam nagyszülőknél aludni, bevett szokás volt, hogy pl.: havonta egyszer ott aludhattam, olyan különlegesnek éreztem, legszebb emlékeim közé tartozik. és igen, aludHATTAM, tehát én (is) akartam. Még most is majdnem megkönnyezem, ha visszagondolok rá. (sajnos már nem élnek)
Szóval nyugodtan. De persze mindenképp beszéld meg a kicsivel, ne kényszernek fogja fel, hanem lehetőségnek, hogy milyen jó lesz nagyiéknál. 25N
szabad tudni, melyik volt az előző kérdésed? csak mert annyira vicces, hogy két külön sztoriból mennyire más embert lehet összerakni, mint egyből. ezért nem értem azokat, akik egy kérdés alapján a válást meg a pokol tüzét javasolják.
amúgy meg ez a millió+harmadik ilyen kérdés, menj nyugodtan:)
Menjetek, jó pihenést! Először tegyetek egy próbát mielőtt messze mennétek hogy hogy bírják a helyzetet, de biztos nem lesz semmi baj.
Sokkal jobb egy kipihent kisimult anyuka mint egy idegbeteg aki el nem engedi a gyerek kezét addig sem míg lecsúszik a csúszdán...
Az a gyerek nem "21 hós", hanem majdnem 2 éves!! Más gyerek ilyenkor már bölcsődébe jár.
Hozzád van nőve a gyereked vagy mi az isten? Elég baj, hogy most hagyod először egyedül két napra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!