Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lenne önzőség ha elmennék...

Nem lenne önzőség ha elmennék egy hétvégére a párommal, és a nagyszülőkre hagynánk 21 hós fiunkat?

Figyelt kérdés
Ez lenne az első alkalom hogy több időt töltenék távol tőlle. De mostanában eléggé feszült vagyok és úgy érzem túl feszítem azt a bizonyos húrt.Főleg hogy megint babát várok. Szeretnék egy kicsit lazítani a férjemmel, távol a gondoktól. De nem tudom nem korai e még itt hagyni egy ekkora gyereket. Ki is írtam a minap egy kérdést ahol jól le is lettem osztva a hiszti miatt. Most szeretnék kicsit lazítani kettesben a párommal. Mit gondoltok erről?

#gyerek #nyaralás #nagyszülők.
2013. ápr. 29. 12:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
Gyerektől függ. Ha tud egyedül aludni, nem ébred meg, mással is elalszik, akkor meg lehetne próbálni, hogy néha-néha egyszer nagyszülőknél alszik. Ha minden oké és megszokta akkor meg lehetne próbálni több napot is külön tölteni. Szóval ha meg van nagyszülőkkel, akkor próbáljatok ki először egy estét. Aztán majd meglátjátok. Amúgy meg nem önzőség, nemsokára 2gyerekiránt vállalsz felelősséget és ez azért nagy munka. A nagyobb nemcsak belép a hisztikorszakba, de még tesója is lesz. Nem önzőség, pihenjetek, de először nézzétek meg hogy reagál a fiatok
2013. ápr. 29. 13:02
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Igen, én is olvastam a másik kérdésedet.

Szerintem is nagyon rádfér a pihenés. Nem önzőség, jót tenne neked. A gyerkőc úgyis szeret a nagyszülőknél lenni.:-) És ha megszületik a picúr, akkor többet ott fog aludni a nagyinál. Ne akkor kezdjétek el máshol altatni ha megszületik a kicsi, mert akkor azt fogja érezni, hogy a tesó miatt van lepasszolva. Inkább addig szokja meg, hogy a nagyiéknál is lehet aludni.:-)

2013. ápr. 29. 13:06
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most olyan lelkes lettem. Igazából az előző kérdés meg a válaszok meg a mostani döbbentett rá hogy mekkora baj van velem. S ennek most kell határt szabni hormonok ide vagy oda. Szóval estére beszélek a párommal, és a hétvégén már el is engedem a kicsit ott aludni a mamánál hogy ne legyen hirtelen mikor elmegyünk. Előtte hadd szokja. Remélem nem rontok megint el valamit a hisztimmel. Nagyon nagyon fogok igyekezni hogy ne így legyen.
2013. ápr. 29. 13:11
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Én is olvastam a kérdésed, nagyon jó ötlet a pihenés! Egyáltalán nem önzőség. Remélem, párod is örül az ötletnek. :)
2013. ápr. 29. 13:13
 15/29 anonim ***** válasza:
72%

Jó ötlet előtte tesztelni, hogy milyen, ha ott alszik. :)

Amúgy nem értem, miért vádol mindenki. Nem a farkasokra hagyod a gyereket. Én speciel imádtam nagyszülőknél aludni, bevett szokás volt, hogy pl.: havonta egyszer ott aludhattam, olyan különlegesnek éreztem, legszebb emlékeim közé tartozik. és igen, aludHATTAM, tehát én (is) akartam. Még most is majdnem megkönnyezem, ha visszagondolok rá. (sajnos már nem élnek)

Szóval nyugodtan. De persze mindenképp beszéld meg a kicsivel, ne kényszernek fogja fel, hanem lehetőségnek, hogy milyen jó lesz nagyiéknál. 25N

2013. ápr. 29. 13:25
 16/29 anonim ***** válasza:
52%

szabad tudni, melyik volt az előző kérdésed? csak mert annyira vicces, hogy két külön sztoriból mennyire más embert lehet összerakni, mint egyből. ezért nem értem azokat, akik egy kérdés alapján a válást meg a pokol tüzét javasolják.

amúgy meg ez a millió+harmadik ilyen kérdés, menj nyugodtan:)

2013. ápr. 29. 14:00
 17/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem önzőség, azzal, hogy anya lettél nem szűntél meg ember és nő lenni, úgyhogy menjetek nyugodtan, a gyerekek jól alkalmazkodnak! Kellemes feltöltődést!
2013. ápr. 29. 14:14
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

Menjetek, jó pihenést! Először tegyetek egy próbát mielőtt messze mennétek hogy hogy bírják a helyzetet, de biztos nem lesz semmi baj.

Sokkal jobb egy kipihent kisimult anyuka mint egy idegbeteg aki el nem engedi a gyerek kezét addig sem míg lecsúszik a csúszdán...

2013. ápr. 29. 18:18
 19/29 anonim ***** válasza:
33%

Az a gyerek nem "21 hós", hanem majdnem 2 éves!! Más gyerek ilyenkor már bölcsődébe jár.

Hozzád van nőve a gyereked vagy mi az isten? Elég baj, hogy most hagyod először egyedül két napra...

2013. ápr. 29. 19:34
 20/29 A kérdező kommentje:
Jól van utolsó ha meg korábban hagyom magára akkor meg felelőtlen anya vagyok. Igazán nem lehet mindenkinek megfelelni. Unalmadban írtad ezt a kötekedő választ vagy mi? Ha elmegyek a párommal azért vagyok rossz anya ha túlságosan ragaszkodom a gyerekhez akkor meg azért. Már igazán nem értem. De a lényeg az hogy beszéltem a férjemmel és tetszett neki az ötlet. Szombaton pedig a fiam anyósomnál alszik.
2013. ápr. 29. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!