Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lenne önzőség ha elmennék...

Nem lenne önzőség ha elmennék egy hétvégére a párommal, és a nagyszülőkre hagynánk 21 hós fiunkat?

Figyelt kérdés
Ez lenne az első alkalom hogy több időt töltenék távol tőlle. De mostanában eléggé feszült vagyok és úgy érzem túl feszítem azt a bizonyos húrt.Főleg hogy megint babát várok. Szeretnék egy kicsit lazítani a férjemmel, távol a gondoktól. De nem tudom nem korai e még itt hagyni egy ekkora gyereket. Ki is írtam a minap egy kérdést ahol jól le is lettem osztva a hiszti miatt. Most szeretnék kicsit lazítani kettesben a párommal. Mit gondoltok erről?

#gyerek #nyaralás #nagyszülők.
2013. ápr. 29. 12:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem unalmamban, csak így gondolom.
2013. ápr. 29. 20:42
 22/29 A kérdező kommentje:
Értem. Hát véleménye lehet mindenkinek. Az enyém az hogy ha nehéz is de előbb utóbb ki kell mozdulni a gyerek mellől mert különben egy becsavarodot robottá vállsz. Magamat ismerve nem lesz könnyű. De meg kell próbálni.
2013. ápr. 29. 21:11
 23/29 anonim ***** válasza:
41%
Ki az a szuperanya vagy szuperman, aki lepontozgat? Kívánom neki, hogy csavarodjon be a szuperanyaságától, attól, hogy azt gondolja azzal, hogy valaki elengedi a gyerekét 1-2 napra, attól rossz anya lesz. HÁT NEM LESZ, SŐŐŐŐŐT! Sosem bírtam az olyanokat, akik fennen hirdetik, hogy ők aztán mindent megtesznek, mindenben helytállnak, aztán egy idő után robban a bomba, mert magát maximálisan háttérbe szorítja, ez viszont hosszú távon nem megy..... Amit az ilyen anya csinál az a világ butasága! Magadat sose nyomd el, mert nem lesz jó vége!
2013. ápr. 30. 14:57
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, én nem pontoztam le biztosan senkit. De egyébként teljesen igazad van, mindenben.
2013. ápr. 30. 19:21
 25/29 anonim ***** válasza:
22%
Persze, azt gondoltam kedves kérdező, hogy nem te pontozgatsz, megint lepontozta(ták), pedig hiába pontozgat, akkor is igazam van. :P
2013. ápr. 30. 20:45
 26/29 anonim ***** válasza:
42%
Engem is lenyomtak, ne félj! Én kisgyerekes anya vagyok, tudom, milyen nehéz!!
2013. ápr. 30. 21:24
 27/29 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit a szuper anyucikat felejtsük el, és lazítsunk egy kicsit. Ennyi jár. Elvégre nem robotok vagyunk. Aki meg azzal szórakozik hogy pontozgat had tegye, bizonyára nincs jobb dolga. A férjemmel már lebeszéltük hogy megyünk és nagyon tetszett neki az ötlet. Szóval ez el lett döntve. Ha meg ettől rossz anya leszek mások szemébe, őszintén teszek rá. Nem tudok és nem is akarok mostantól gyepes szuper anyuka lenni, aki össze van nőve a gyerekével. Kell egy kis lazítás neki is és nekünk is.
2013. máj. 1. 11:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Jól mondod kérdező, jó pihenést nektek!
2013. máj. 1. 11:51
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :D
2013. máj. 1. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!