Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne bezáratni...

Hogyan lehetne bezáratni teljesen mindegy, hova? Ez minősülne már pszichiátriailag visszaminősíthetőnek?

Figyelt kérdés
NEM NORMÁLIS!! Komolyan mondom, anyósom maga a két lábon járó gonoszság.Mikor ideköltöztünk, komolyan, minden rendben volt.Volt munkám, volt életem.A párom nem dolgozott, mielött anyóshoz költöztünk volna, szinte én tartottam fennt magunkat.Most fordult a kocka, nekem nincs munkám, páromnak van.Én vagyok itthon, és idegesít, direkt.Ha kicsit is kiteszem a lábam, átrendezi a szekrényeket, belenyulkál, még a tamponjaim közé is.Külön konyhán vagyunk, de csak a mi fűszerünk, olajunk, kajánk fogy. Pedig már meg is vádolt (alaptalanul) hogy loptam tőle egy rostosüdítőt, ezt-azt. A mi öblítőnk, a mi mosóporunk fogy, a mi életünk megy tönkre teljesen.A macskához beszél,közben elmondja a gonosz kis gondolatait.(Persze hogy mi halljuk) Mondta neki a párom hogy el fogunk menni, ne aggódjon,erre mikor jövök haza, egyik nap, már ki volt pakolva egy csomó cuccom. Csak nekem, mert anyós azt mondta, a fia marad, én menjek.Eddig tegeztem (ő ajánlotta fel) tegnap megkérte a páromat, mondja el, ezentúl le ne tegezzem, magázzam. El is mennénk, minden nap felhívok gyárakat, üzleteket, kell-e munkaerő, már bárhova elmennék dolgozni, csak vége lenne ennek a rémálomnak.Egy fizuból meg elég nehéz elmenni albiba.. Már komolyan, volt hogy az öngyilkosságon gondolkodtam... :,(
2011. febr. 22. 12:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
83%

Jézusom! Ez nem normális!! Szegénykém, nagyon sajnállak:(

Hát én már biztosan helyre tettem volna! Oké, adjuk meg a tiszteletet az idősebbnek, de azért mindennek van határa, és te idegeid sincsenek kötélből! És ez a nőszemély, már nem emberi módon viselkedik... Ha úgy érzed, mond csak meg neki a magadét! Hát nehogy már, felnőtt ember vagy, még uralkodjon rajtad, deh...

Hát sok sok kitartást kívánok neked, húzzatok el onnan, amint lehetőségetek lesz rá!

22L

2011. febr. 22. 12:24
 12/44 anonim ***** válasza:
86%
Zárj el a saját cuccotokból, amit csak tudsz.
2011. febr. 22. 12:24
 13/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

A baj az hogy a párommal apa egyáltalán nem jön ki. Ez az életünk.Apa őt utálja,anyós engem. Anyós Parkinson-kóros. Elég lassan vet ez véget az agyának, de ha jól tudom, rendszeres pszichiátriai vizsgálatra kellene járnia félévente, és hát, párom szerint már 5 éve nem volt,mert azt gondolja, bezárnák valami gyogyiba. Igen, egyébként az ő háza, az ő vára, de nélkülünk, a téli rezsit nem tudta volna kifizatni. Páromat A SAJÁT FIÁT azzal fenyegeti, másra iratja a lakást.Ammi csak azért van az ő nevén, mert a férje anno ráíratta. Egy fityinget sem fizetett érte...

2011. febr. 22. 12:25
 14/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, és buzdító szavakat tőletek! El nem tudom mondani, mennyire jól esett olvasni. Arról nem is beszélve hogy ha nem írom ki magamból, szerintem bekattantam volna. A párom mellettem áll, tényleg, nagyon szeretem őt.Ha nem szerettem volna, már rég elmentem volna nem is tudom.. Bárhová. Ez a társbérlési dolgot megpróbálhatom, ha lessz rá ismerős.Köszi a tippet! Valamit ki kell találnom, mert nem bírom ezt már sokáig. Nem nyulhatok a poharakhoz, lefikázza amit főzök (közben lop belőle) Nem használhatom a tepsit,ezért vettünk egyet, akkor is én voltam a büdös k*rva.Párom leordítja, de mondja-mondja-mondja. Mintha csak a fal hallotta volna. Szomorú ez... :(
2011. febr. 22. 12:32
 15/44 anonim ***** válasza:
84%

No, ebben az esetben irány az öreglány háziorvosa, és el kell neki mondani, hogy 5 éve nem volt kivizsgáláson, és milyen abszurd dolgokat csinál.

Ne az legyen a lényeg, hogy téged útál, hanem hogy átrendezi a szekrényt, miket beszél a macskával, kirakja a cuccaitokat a ház elé, stb. Megbeszélni vele, hogy úgy néz ki, hamarosan te is dolgozol, nem lesz, aki figyeljen rá, és nem szeretnétek, ha amíg egyedül van, felgyújtja a házat, vagy valami baja esik.

Erre persze jó lenne megkérni a párodat, és megbeszélni vele is, hogy bizony, az anyja lassan közveszélyes, és ugye ő se szeretné, ha te nem mehetnél SOHA dolgozni, mert anyut pelenkázod, ha te lekoccolsz, akkor ő fogja pelenkázni havi 25 ezres ápolásiért, és sanszos, hogy egyszer arra érsz haza a közértből, hogy felgyújtotta a házat, nehogy a tiétek legyen.

Idővel elkerülhetetlen lesz, hogy valakinek ápolnia kelljen évekig, és ilyen körülmények között senki se csodálja, ha te nem vállalod.

Nem a te anyád, és nem köszönhetsz neki semmit, sőt..

2011. febr. 22. 12:34
 16/44 anonim ***** válasza:
80%

Folyt.

A dokinál elmondják, hogy lehet mellé gyámot kirendelni, vagy papírozni, hogy nem beszámítható, így nem írathatja a házat senkire.

Elvileg apósod után a férjed örököl, és ő csak haszonélvező, erre kérdezz rá.

2011. febr. 22. 12:35
 17/44 A kérdező kommentje:
Sajnos anyós rokonai elintézték, míg após élt, hogy az ő nevére írják a lakást..Tehát anyósom a tulajdonos. Nem haszonélvező.És a gyámság alá vétel.. hogy zajlik? Vagy hogy lehet elintézni? Mert ő biztos nem lesz ebben partner.. :S
2011. febr. 22. 12:39
 18/44 anonim ***** válasza:
0%
Mérgezd meg,...pár év börtön...és kezdj új életet máshol!
2011. febr. 22. 12:44
 19/44 A kérdező kommentje:
Még ez is elfogatható opció lehet... :D :(
2011. febr. 22. 12:45
 20/44 anonim ***** válasza:
59%

Úgy tudom, nem is kell partnernek lennie, nektek kell intézkedni (a pontos menete miatt kéne a háziorvos), és ennél kevesebbért is gyámság alá helyezik.

A gyámok jó esetben ti lennétek, nem tudom, ebben az esetben be lehet-e adni otthonba?

De pl. szerződést már nem írhat, nem rakhat ki titeket a házból, és hasonlók. A férjed tuti örököl utána.

Azt értem, hogy apád nem bírja a párodat, de ha elmondod neki, mit művel veled az anyósod, akkor se lakhatnátok ott ideiglenesen? Mégis a lánya az, aki lassan öngyilkosságban látja a megoldást?!?!

Anyád is biztos puhítaná egy kicsit.

Ha mást nem, legalább hátha annyit elértek, hogy kicsit "megfinanszírozza" havi 5-10 ezerrel, hogy albérletbe mehessetek.

Ez így mindenképpen tarthatatlan.

A szekrényekre lakatot kell tenni, a kulcs meg legyen nálad.

Ez a minimum.

2011. febr. 22. 12:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!