Hogyan lehetne bezáratni teljesen mindegy, hova? Ez minősülne már pszichiátriailag visszaminősíthetőnek?
Férjednek kéne leállítani, sajnos még nem adott okot, hogy bezárasd, bizonyos kor után a nőknél ez a "normális".
Nem tudsz mit csinálni.
Esetleg tisztázd vele, hogy a fia nem fog maradni, ha beledö.glik, akkor se, mert a te férjed, és ha lesz munkád, itt se lesztek, ő meg éljen meg egyedül, a kis nyugdíjából, mert te az ajtót nem nyitod rá még egyszer az életben, ha hetekig a sz..ban fekszik, akkor se.
Jó-e így neki, mert neked megfelel.
Az öregek otthonába tudjátok beadni, de oda van elég borsos "belépő", amit nem hiszem, hogy ki tudtok fizetni.
Vicces lehet egy kivülállónak, de gondolom igen nehéz neked.
DE az ö háza az ö vára. Esetleg költözz oda ahol elötte laktál, vagy közösen a te szüleidhez.
Szia! Borzasztó lehet együtt élni így valakivel, sajnálom, hogy így alakult! Az öngyilkosságot azonnal felejtsd el! Még születhetnek gyermekeid, és az előtted álló jövőben valószínűleg saját, közös lakásotok lehet a pároddal.Egy olyan életetek lehet, amibe nem szól bele senki. Nézd a jó oldalát: az írásodból úgy látom, a párod maximálisan melletted áll. Képzeld, van akinek a párja örökké anyuci pici fia marad, még ha a feleségét bántja is, nem áll mellé. Neked szerencséd van.
Azért próbáld meg ezt elmondani a tisztelt anyósnak. Kedves hangon, tisztelettel, de nem megalázkodva! Kérd meg, és mondd el, hogy hamarosan elmentek, ha nem hajlandó megbékélni a fia úgyis megy veled együtt, válasszon!
Egyébként megeshet, hogy pszichiátriai eset, abból ítélve, hogy a macskával beszéli meg a gonoszságait... Esetleg ha elmennél egy pszichológushoz, és elmesélnéd ezt neki, lehet tudna valamiben segíteni!
Kitartás!
Minket is anyós üldözött el tőlük.Eddig én tanultam,nem tudtunk lépni.De pont ma írtam alá a munkaszerződésem és mehetünk albiba.Életem egyik legszebb napja lesz az biztos :).
Kívánom,hogy Neked is minél hamarabb legyen munkád!
Párod mit szól ehhez az egészhez?
Neki nem tűnik fel, hogy titeket kizabál a vagyonotokból, meg hogy viszonyul hozzád? Nem próbálta még helyre tenni?
Biztos nem tudtok máshová menni, egy munkásszálló vagy egy rokonnál egy szoba, szobabérlet valahol, ennél bármi jobb.
A te szüleidhez se tudtok menni? Esetleg más párral, vagy haverral közös albérletbe, ami két szobás, és felezitek az albérletet és a rezsit?
Munkaerőközvetítőket próbáltál már? Lehet, ők tudnak adni munkát, sok gyár és cég rajtuk keresztül vesz csak fel embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!