Hogyan lehetne bezáratni teljesen mindegy, hova? Ez minősülne már pszichiátriailag visszaminősíthetőnek?
Nézd.Sok esetben ez az ára ha a fiatalok az anyóshoz költöznek.
Attól még,hogy nem jár orvoshoz nem lehet bezáratni..Sőt Parkinson korral nem szokták,mert attól,hogy ebben a betegségben szenved még teljesen épelméjű lehet.Ennél a betegségnél az a gond,hogy aki szenved vele,az nem tudja az idegeit kontrolálni,vagyis állandó mozgásban van a keze,feje,lába..Mindannyian ismerünk világhírű parkinson koros színészeket.Lásd.Michael J.Fox. vagy Katharine Hepburn.
Nagyon sajnálatos,hogy nem jössz ki anyósoddal,de nincs más megoldás csak az,hogy elköltözöl.Az ő háza,és a saját otthonában azt utál akit akar..Nem akarlak elkeseríteni,de nincs az a bizottság aki ezért a diliházba csukatná anyósodat..
Hát tudod, akkor te nagyon szerencsés és megfontol, leányzó lehettél 18 évesen.. Gondolom nem a 0-ról kezdtétek, a saját házat, vagy nem 19 éves partnered volt melletted..
Örülök hogy van ilyen példa is, hisz mindig kell lennie ellenpéldának. Mint mondtam NINCS HOVA MENNI. Ezért kötelező most valakinél lakni.Hisz mikor a páromat megismertem még mindketten iskolába jártunk.Nem tudtunk ennyi anyagit felhalmozni..HÁZ? Albélet sem.Én is örülnék ha lett volna lehetőségem 18 évesen sajátba költözni..Már 5 éve külön lehetnék..
Az agyzsugorodásnál sem kötelező orvoshoz mennie,hiszen ez egy jellemző öregkori betegség.Ha a beteg naponta szed B vitamint akkor felére csökkentheti akár a zsugorodás mértékét..De evvel sem és avval sem lehet senkit bezáratni mert gonosz..Akkor minden fiatal akinek gondja van az anyósával már rohanna az orvoshoz.
Én is azt tudom mondani mint az előttem író.Nem kötelező vele együtt élni.Mivel az ő háza egyértelmű hogy nem ő fog onnan elmenni,hanem te..Ha nem bírsz alkalmazkodni,akkor keresni kell egy sürgős megoldást,és minél előbb el kell menni..
Tudom miről beszélek.Én is úgy kezdtem,hogy anyóshoz költöztem. 2 hónapig bírtam,majd elmentem..Amióta nem élünk együtt az anyósom újra normális lett..Szóval senki nem kényszerít hogy vele élj..Lépni kell,és nem azon agyalni,hogy miképpen zárasd be olyankor amikor ennél súlyosabb betegeket hazaküldtek hely hiány miatt..
: ma 13:09 vagyok
Nézd.Nekem nem kell mentegetőzni,hogy milyen ember vagy,mert elhiszem..Mint írtam tudom mit élsz át,mert én is voltam így..Sőt,rosszabb helyzetben voltam,mert én egy újszülött gyerekkel mentem oda,hiszen ők mondták,hogy így lesz a legjobb..Én velem az anyósom pár nap után tudod mit tett?
Hozzám vágott vagy 100.ezer forintot,hogy menjek éljek új életet,és tűnjek el az életükből,de a fiamat nem vihetem,majd ők felnevelik.Én amúgy is alkalmatlan vagyok rá,és a lehető legpocsékabb anya vagyok..Másfél hónapig csak könyörögtem a férjemnek,hogy menjünk..Végül is elmentünk jó messzire albérletbe.Mivel én tudtam,hogy nem leszek hajlandó sokáig az anyós házában élni,így tudatosan mindig félretettem pénzt amiről senki nem tudott.Annyi pénz összejött,hogy tudjam fizetni a kezdeti albérleti díjat..Nem volt könnyű.Az albérleti élet meg egyenesen nehéz volt,de legalább nem bántott senki..Ezért is írtam,hogy nem tudsz mit tenni.Bezáratni sem a parkinson korral sem az agyzsugorodással nem fogod tudni.,mert ez öregkori betegség (bár előfordul fiatalok esetében is) és nem gyógyítható..Nektek kell új életet kezdeni.De addig is a párod azért a sarkára állhatna,és megvédhetne...Mert ha erre sem képes akkor érdemes lesz a későbbiekben úgy tervezned,hogy egyedül mész el..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!