Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a helyzet ellen?...

Mit tegyek a helyzet ellen? Sos segítség kell!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyának van egy új párja kb 35 éves, neki van egy lánya aki velem egy idős 16/16 évesek vagyunk de az a lany egy idegesítő hárpia, raakaszkodik anyámra amivel alapból baj nem is lenne mivel a "neveloanyja" nyilván ne utalja de az már idegesítő mikor anyámmal el akarok menni egy közös programra azonnal hisztit csap h anyam vele sose csinál semmi és h nem is szereti, ideköltözött hozzánk mert az anyjaval osszeveszett. Anyámat null 24 zaklatja messen minden hulyeseggel h őt ez meg ez zavarja, egy suliba járunk szvl az is rendszeresen előfordul h anyámat hivatja el magáért de ha én is velük megyek akkor már áll a ball h én mit képzelek magamról mert ez egy közös anya lánya idő lett volna. Röviden surgosen ki akarok valamit találni ez ellen szvl segítsetek kérlek! Anyam sosem veszekszik velem igazán minden vitát a lany robbant ki!

#mostohatestver
ma 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Veszély esetén a segélyhívót hívd, ne az irigy hisztitek történetét publikáld.
ma 15:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez nem hiszti, legalábbis az én oldalamról de nyilván nem voltál ilyen helyzetbe szvl nem tudhatod h milyen
ma 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
De igen, ez hiszti, semmi más.
ma 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Pár hétig hagynám őket kettesben. Anyukád ne érezze, hogy szét akarják tépni. Menj el barátnőiddel vagy maradj otthon, olvass egy könyvet foglald le magad. Fogja keresni a társaságokat. Fordított pszichológa.
ma 15:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Én nem akarom kisajatitani, mondtam is h nyugodtan lehet köztük egy normál viszony ne utaljak egymást de az már zavaró amikor a saját anyámmal 2 szót nemtudok beszélni anélkül h ne verje ki a hisztit
ma 16:03
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet olyan kapcsolatot kialakítani a lánnyal, hogy utána 3an tudjatok menni ide-oda? Könnyebb lenne az életetek.
ma 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
Én jól megverném! Tudom, most majd jön a hisztike, hogy fiú nem üthet meg egy lányt(pedig az az igazi férfi, aki ezt megteszi, és nem hagyja, bárki is megmondja neki, mitől lesz igazi férfi), de pont az ilyen nyomorult hülye mentalitásnak köszönhetően alakult ki egy olyan világ, amiben a nők szarként bánnak a férfiakkal, egyszerűen csak eltaposható, levadászható prédának tartanak minket!
ma 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Ne csinálj semmit. Anyukádnak előbb-utóbb leesik a húszfillér, hogy ez a matrica gyerek állandóan rajta van, Te meg nem vagy sehol. Hidd el, Te vagy a legfontosabb számára. Aztán majd Anyukád lerendezi a kiscsajt.
ma 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Én elkuldenem az anyjahoz
ma 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Anyukáddal beszéltél erről? És őt nem zavarja a mostohalánya viselkedése? Nekem ezek nem derülnek ki abból, amit leírtál. Ezért tűnik féltékenykedésnek.
ma 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!