Mi volt a legudvariatlanabb dolog amit te vagy a partnered tett randi közben?
lett belőle kapcsolat?
(most nem csak olyanokra gondolok h böfögött jajj, hanem h pl felvette a telefont vacsi közben és órákig dumált hasonlók)
húúúú de jó volt olvasni őket. mik vannak! velem nem történt egyszer sem ilyen jó kis randi :D
írjatok még baromi jók (Y)
L*-*
Nekem rengeteg kiakasztó történetem lenne, leegyszerűsítve elmondom őket.
Neten megismertem egy fiút, kicsit kattant volt de nekem bejöttek az ilyenek, intelligens volt, jókat és sokat beszélgettünk.Néztem róla képet hát mitne mondjak rettentő csúnya ember volt, de 3 havi szilárd msnezés után az embert nem érdekli a külső- találkoztunk. Az eredmény egy fokkal jobb volt mint a képen, és amikor megszólalt. Te jó ég. Képzeljetek egy egy nagyon vékony hangú beszédhibás embert.. Képen röhögtem. Bocsánatot kértem de azután is alig tudtam abbahagyni. Akkor nem lett belőle kapcsolat csak rá pár hónapra. 2 hétig voltunk együtt... "együtt".. Nappal egymástól elfordulva ( az idegesség miatt) sétáltunk és beszélgettünk, amikor besötétedett néhányszor megöleltük egymást, meg fogtuk egymást kezét, de elengedtük ha jött valaki... nem lett belőle semmi csak 3 év nyűglődés gyűlölet és barátság között. Éreztem vele kapcsolatban valami különlegeset, nem tudom miért.
A rákövetkező barátomat kifejezetten utáltam. Nagyon erőszakos volt, nyomulós, röhejesen hordta a haját, idegesítő és égő volt. Sajnos közel lakunk egymáshoz így mindig megengedtem neki hogy elkísérjen haza meg ilyenek. Kialakult valamiféle szimpátia vele kapcsolatban barátaim rábeszéltek hogy jöjjek vele össze, addig sem foglalkozom a fentebb leírt gyerekkel. Összejöttünk, gondoltam nem lesz belőle sok minden mert beszélgetőtárs semmi több. meglátja hogy nem illünk össze és talán akkor levakarhatom. eredmény. 1,5 éves borzalmakkal teli kapcsolat. Ez a pasi szakíthatatlan volt. Már a 2. héten kiakartam dobni, megmondtam neki százszor hogy itt a vége fuss el véle, de egyszerűen ha megmondtam, szóban a szavamba vágott, msnről lelépett fogta magát és eljött dörömbölni.A kapcsolatunk teljes egészében én álltam mindent. És egy zabagép volt. A legkínosabb sztori talán az volt amikor osztálykirándulásomról hazatérve kigondoltuk barátaimmal hogy üljünk be egy pizzázóba és vitassuk meg a fejleményeket. nem engedett el egyedül, ezért elpofátlankodott. Mondta hogy nincs pénze így nem kajál, de mondtam neki hogy egyen inkább adok neki pénzt csak ne bámuljon minket éhesen mert azt kinem állhatom. Odaadtam a pénzt hogy majd fizessen akkor a barátaimmal kirendeltük a kaját és ő semmit..Semmit. A pénzt eltette...
Mostani párommal 1,5 éve vagyok együtt. A kapcsolatunk úgy indult hogy kikelve magamból elordítottam magamat hogy minden férfi disznó. ( aznap kerültem az osztályba). Azt válaszolta hogy nem is ismersz. Azután verekedtünk egyfolytában. Haraptuk, pofoztuk egymást, és amikor már idejét éreztem hogy kezdeményezzek és megakartam ölelni, úgy megijedt hogy bántani akarom hogy beverte a fejét a falba... Nagyon szeretem a lükét :)
13:32
Komoly kapcsolatom van, tehát nem randizom másokkal, de ha ne adj isten úgy hozná az élet, hogy szétmegyünk a párommal és új társat kell találnom, a Jóisten mentsen meg az ilyen utolsó sóher szarrágóktól mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!