Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legudvariatlanabb...

Mi volt a legudvariatlanabb dolog amit te vagy a partnered tett randi közben?

Figyelt kérdés

lett belőle kapcsolat?

(most nem csak olyanokra gondolok h böfögött jajj, hanem h pl felvette a telefont vacsi közben és órákig dumált hasonlók)

2011. febr. 21. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%

Tetszett egy srác a suliból..Nagy örömömre elhívott egy randira.Megbeszéltük,hogy szombaton ebben az időpontban ebben a mekiben találkozunk.Nagyon készültem,és alig vártam,hogy találkozzunk.A meki én értem oda előbb,így leültem és vártam.Nemsokára jött az egyik haverja (akit ki nem álltam,mert büdös,ápolatlan,undorító srác)

szépen leült,majd vigyorogva(tiszta rohadt fogakkal) elmondta,hogy végül is vele van randim,csak a srác az ő kérésére kért randit..Nagyon ciki volt.Felálltam és hazamentem.Nagyon égő volt,mert én a randi előtt a suliban állandóan mosolyogtam rá,rákérdeztem többször is,hogy akkor ugye találkozunk stb...

2011. febr. 21. 14:55
 32/75 anonim ***** válasza:
100%

Én megismerkedtem a sráccal, párszor már randiztunk, aztán elhívott a barátnőmmel együtt meginni valamit, leültünk vett nekünk 1-1pohár piát, majd közölte hogy ő most hazamegy, mert dolga van.De fél óra és itt van várjam meg...

nah 4óra múlva jött vissza:S (mondjuk nem volt para mert eliszogattunk addig)

meg egyszer a srác elhívott vacsizni, mondta hozzam az egyik b.nőmet is mert ott lesz az unokatestvére.

Odaértünk és szembesültem vele hogy az ő unokatesója az én volt pasim.....pff

2011. febr. 21. 15:22
 33/75 anonim ***** válasza:
95%
Pár napja jártunk, mikor mondta, hogy kísérjem el a másik városba a munkaügyre, mert valami papírt le kell adnia. Elmentünk, beszélgettünk, elvoltunk. Kb 6 órát voltunk a munkaügyön, mikor távozólag invitált egy kávéra... Én belementem. Mondta, hogy hozza a kávém. Mondom oké. Elment a kávéért, mikor visszajött közölte, hogy 150 forint volt... Szerintem ez még akkor se vágta volna földhöz, ha nem járunk... Aztán végülis szakítottunk, azóta a legjobb barátom, azóta meg folyamatosan elvisz vacsorázni, ebédelni és költi rám az 5000 forintokat... Csak hogy hozzászóljak a vitához: szerintem se minden esetbe érvényes, hogy a srác fizet az első randin mindent... Mert pl mozi, vacsi, kávé így egybe sok lenne. De szerintem ha üditőzni megy az ember, akkor alap, hogy a fiú fizet... Én eddig akárkivel randiztam, sose hagyták, hogy én fizessem ki az üditőm. (kivétel a felső sztoris srác)
2011. febr. 21. 15:23
 34/75 anonim ***** válasza:
93%
Volt egy időszakom még tavaly tavasszal és nyáron, amikor nagyon sok pasival találkozgattam, de csak ilyen 1, max. 3 randiig jutottunk el, mivel valahogy nem lett belőle sosem semmi. Tipikus olyan pasik voltak, akiknek a képükről lesülne a bőr, ha a lány akármit is fizetne. Ezt hamar megszoktam, de nem akartam csak úgy ülni, olyan hülyén éreztem magam, hogy visznek a jobbnál jobb éttermekbe én meg csak hagyom hogy fizessenek, ezért általában fölajánlottam, hogy fizetem a saját részem. Ez persze egyiküknek sem tetszett, mondván milyen már az, ha egy nő fizet. Miután pár pasi már ezt mondta már megszoktam ezt, és így én se éreztem magam kellemetlenül mikor a fizetésre került a sor a drágább helyeken, hisz én végülis fölajánlottam, hogy fizetek. Nah egyszer ugyanez volt a szitu, csak akkor a srác azt mondta hogy rendben, fizessek én ha szeretnék. Csakhogy akkor először nem vittem magammal pénzt egyáltalán, mondván minek, ha egyszer úgyse kell fizetnem soha. Nah akkor égett a pofám, elég kínos volt a helyzet, hogy felajánlom hogy fizetek közben meg nincs is nálam pénz...:)
2011. febr. 21. 15:33
 35/75 anonim ***** válasza:
97%
Volt egyszer egy borzalmas randevúm. Soha nem fogom elfelejteni. Találkoztam egy kecskeméti sráccal(én budapesti vagyok). Kimentünk először a Margit-szigetre. Már út közben felmerült bennem a gyanú, hogy nem 100%-on fut az agya. Bármit mondtam(pl:"jön a villamos", "fúj a szél"), az volt rá a válasza, hogy "Há' nem Vótá té ilyen!". Kint a Margit-szigeten fújt a szél, ezért kitalálta, hogy üljünk be valahová. Út közben persze megkérdezte, hogy a szigeten miért erősebb a szél, mint a belvárosban, én készségesen elmondtam neki, hogy azért, mert közel van a Duna. Fölértünk a Margit hídra, erre megkérdezi, hogy akkor a hídon, miért fúj? Erre inkább nem válaszoltam semmit, de ő megtörte a csendet azzal, hogy nincs-e véletlenül egy alagút a HÍD ALATT, ami átvisz a túloldalra? Én ott már komolyan eljátszottam a gondolattal, hogy inkább a Dunába vetem magam, de sikerült felülkerekednem a vágyon. A cérna ott szakadt el, amikor eszébe jutott, hogy nem tudja mikor megy az utolsó vonat Kecskemétre. Berohantunk a Nyugati Pályaudvarra, természetesen akkor ment el az utolsó vonat. Eszébe jutott, hogy neki akkor busz is jó, de az meg Népligettől indult. Pénze természetesen nem volt metróra, úgyhogy nekem kellett jegyet vennem számára, átrohantunk Népligethez, az utolsó busza is elment. Mondtam neki, hogy hívja fel valamelyik rokonát, vagy haverját, mert nekem sem volt sok időm hátra utolsó metróig. Sikerült valakivel lezsírozni, hogy érte megy valamelyik településre, ahova még megy busz, és Kecskemét felé van, én pedig rohantam haza, mint egy eszét vesztett ló. Életem legborzasztóbb randija volt.
2011. febr. 21. 15:47
 36/75 anonim ***** válasza:
92%
Hűű, vannak azért itt húzós sztorik :D
2011. febr. 21. 16:06
 37/75 anonim ***** válasza:
94%

Velem a következő történt.A válóperem után a barátnőim tanácsára neten kezdtem ismerkedni.Hamarosan egy férfi kezdett érdeklődni,akivel (mivel én elég bizalmatlan vagyok,és még soha nem ismerkedtem neten keresztül) áttettük a beszélgetéseket az MSN-re. Sajnos nagyonnagy igazság van abban,hogy "messziről jött ember azt mond amit akar" mert az msn beszélgetések alatt nekem a férfi nagyon szimpatikus volt.Olyan aki érző lélek,aki szintén komoly kapcsolatot akar..Pár msn után megbeszéltünk egy találkát nyilvános helyen.Találkoztunk,és külsőleg is mindketten elégedettek voltunk.Az első randin szépen elbeszélgettünk,mint két jó barát.Este hazakísért,majd mondtam neki,hogy én szívesen benne lennék egy újabb találkozásban.A férfi is benne volt,meg is beszéltük a másnapi randit.Elköszönt,majd másnap újra találkoztunk.(jó idő lévén,sétálgattunk) Este megint hazakísért és jött az első csók.Még ez is tetszett.De ami utána jött már nem,és totál kiakadtam.A csók utána pasas rám nézett,és megkérdezte,hogy akkor mikor hívom már be,hogy egy jót dugjunk,mert neki már tegnap is tele volt,és még egy napot nem bírna ki hogy ne szexeljünk..miiii vannnn?? Erre megy ki az egész? kérdeztem..Mondtam,hogy most forduljon meg,és takarodjon,soha többé nem vagyok hajlandó találkozni vele.Én éppen be akartam menni a kapunk amikor hátulról elkapta a hosszú hajamat,s visszarántott,hogy én a kis qrva nem fogom őt így megalázni,és ha most azonnal nem engedem be a lakásba,nagyon megbánom..Teljesen ledöbbentem,és szerencsémre a szomszéd srác a haverjaival akkor jött haza,és ők segítettek nekem..Másnap elmentem a rendőrségre.Sajnos kiderült,hogy a pasas ellen eljárás indult,mert többen feljelentették..Ez volt az első és utolsó eset,hogy egy társkereső oldalon ismerkedtem..

34/N

2011. febr. 21. 16:32
 38/75 anonim ***** válasza:
100%

Uhh vannak itt elég hajmeresztő történetek is. Szerencsére nekem nem voltak ennyire borzalmas randijaim.

Egy alkalommal a srác mondjuk késett fél órát a találkáról mondván még uzsonázott. Egy másik esetben velem fizetette ki mindkettőnk mozijegyét(pedig én csak azt ajánlottam fel, hogy fizetem az egyémet, de ő ezt másképp értelmezte) hazafelé pedig arról panaszkodott az autóban, hogy milyen drága a benzin és mennyire költséges manapség randizni ...pff

Egyik fiúval sem jött össze, mondanom sem kell. Ez pedig nem velem történt ugyan, de teljesen kiakadtam rajta: a fiú a barátnőmet egy lakótelepre vitte el sétálni Budapesten. Vannak azért érdekes alkakok:D

2011. febr. 21. 16:52
 39/75 anonim ***** válasza:
* egymémet, alakok /bocsi a hibákért/
2011. febr. 21. 16:53
 40/75 anonim ***** válasza:
100%
Voltam egyszer egy vakrandin (barátnőm szervezte le), nekem az volt a legborzasztóbb.... Már az első pillanatban egyértelmű volt h nem jövünk be egymásnak, de a srác még erősködött h üljünk be egy kvra valahova. Végülis ráértem, belementem...én balga...:D két órán keresztül arról beszélt h milyen szerencsétlen, mert elhagyta a felesége, és ő ezt nem tudta feldogozni nyugtatókon meg alkoholon élt hónapokig. De mostmár jól van.... Milyen beszélgetés lett volna ha nem lett volna jól?:D a végén szépen megbeszéltük h ez nem fog összejönni, de ennek ellenére nem engedte kifizetni a kvmat...:)
2011. febr. 21. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!