Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legudvariatlanabb...

Mi volt a legudvariatlanabb dolog amit te vagy a partnered tett randi közben?

Figyelt kérdés

lett belőle kapcsolat?

(most nem csak olyanokra gondolok h böfögött jajj, hanem h pl felvette a telefont vacsi közben és órákig dumált hasonlók)

2011. febr. 21. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:39

Ezt velem is eljátszotta volna egy srác a randin..Bár nekem senki nem szólt előre,hogy sok pénz legyen nálam,de én óvatos ember lévén mindig tartok kártyát vagy pénzt magamnál..Mi is a mekibe mentünk,és a srác aki oda hívott randira amikor elkezdte a tábláról rendelni az összes ételt,már gyanús volt..Gondoltam is,hogy milyen randi már az,hogy inkább zabál de ne kelljen beszélgetnie??Majd arra gondoltam,hogy biztos azért rendel 8 hamburgert mert már az én rendelésem is benne van,vagyis megrendelte az én kajámat..De én mondtam neki,hogy nekem ne rendeljen ennyit,mert nem tudok ilyen sokat enni..Erre a srác: "miért rendelnék neked? Fogalmam sincs hogy te mit akarsz enni" NA itt már leesett,hogy a srác csak a fejét akarja tömni..Amikor végzet a rendeléssel hozzám fordult,hogy "na,te mit kérsz?" Kínomban azt mondtam ,nekem most nem kell semmi,majd később rendelek..Majd vártam,hogy a srác fizessen..Néma csend...A mekis dolgozó csaj mosolyogva mondja az árat,és nézi a srácot,hogy fizessen..A srác meg rám néz,és csak bólintgat a fejével..Mondom neki"mi van? görcs áll a nyakadba?" A srác fogja a tálcát,és indulásra kész..Oda böki,hogy fizessem már ki,mert nála egy fillér sincs..Mivel én már biztos voltam benne,hogy valami ilyesmi lesz,így rámosolyogtam a srácra,és elköszöntem tőle..

"Köszi a randit,de nekem ennyi bőven elég volt..Ha zabálni akarsz akkor fizesd ki,mert én nekem sincs pénzem." Egyszerűen faképnél hagytam..Én nem voltam olyan hülye hogy kifizessek mindent..

2011. márc. 2. 17:03
 52/75 anonim ***** válasza:
100%

16.39

Nagy hiba volt kifizetni, én úgy otthagytam volna, mint a szemét....

2011. márc. 2. 17:08
 53/75 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ilyen az volt, amikor részegen jött el a csaj. Állítólag úgy izgult, hogy ivott előtte egy kicsit a barátnői biztatására, és kicsit túl sok sikerült :D Végül is nem volt gáz, ettünk valamit, meg sétáltunk, addigra már csak a becsípett állapotban volt :D Utána együtt is voltunk pár hónapig.

A másik egy neten megismert lány volt, elkezdtünk beszélgetni, ő is, én is minél hamarabb személyesen találkozni akartunk, ez tetszett, mert nem vagyok híve a netes ismerkedésnek. Találkoztunk, leültünk egy kávéra, beszélgettünk, de már akkor feltűnt, hogy mintha nem is igazán figyelne arra, amit mondok. Aztán egy tíz perc után elkezdte kérdezgetni, hogy hogy vagyok úgy általában, jól érzem-e magam, nincs-e valami betegségem, egészségügyi problémám. Hát mondom nincs, jól vagyok. Erre csak erősködött, hogy nem is érzem-e gyengének magamat stb stb hát mondom nem... erre ő, hogy de manapság milyen károsak az élelmiszerek, és hogy az emberek nem esznek elég vitamint, és hogy milyen mozgásszegény életmódot folytatunk stb stb... aztán a végén kilyukadt arra, hogy ő egy egészségvédelemmel kapcsolatos cégnél dolgozik, és engedjem meg, hogy ajánljon nekem néhány táplálékkiegészítő terméküket... o.O körülbelül öt percig azt se tudtam, hogy mit mondjak. Utána eljöttem, ennyi volt a kapcsolatunk :D

24/F

2011. márc. 2. 17:09
 54/75 anonim válasza:
100%
Tudom de kinobba meg ahogy néztek rám méár nem mondhatam h nem :S és csak kifizetem h minél gyorsabban eltűnhesek
2011. márc. 2. 17:11
 55/75 tetris ***** válasza:
100%

A férjem elvitt a bevásárlóközpontba vásárolni. Megállapodtunk, hogy amíg én megveszem, ami kell, addig ő belül a mekibe kajálni. Az autónál találkozunk fél óra múlva.

Eltelt a 30 perc, parkolóban az autónk sehol. Én meg ott álltam a rogyásig teli bevásárlókocsival. Rátelefonáltam, hogy hol van.

Erre kijelentette, hogy: Ja, rólad elfejejtkeztem! Itthon vagyok.

2011. márc. 2. 17:53
 56/75 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 17:53

Hát ez mekkorra:D rég nevettem ekkorát

2011. márc. 2. 18:23
 57/75 anonim ***** válasza:
96%

Randin megszolalt a telefonja, felvette, es tuti azt kerdezte valaki, hogy mit csinal, mire o azt felelte, hogy semmi erdekest.

Na ennyi.Nem lett kapcsolat belole.

21L

2011. márc. 2. 18:30
 58/75 anonim ***** válasza:
42%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:39

Hát elég gáz, ahogy írsz. Ha ilyen gazdagok vagytok, akkor járhatnál még vmi suliba, ahol megtanítanak beszélni/írni.

2011. márc. 2. 19:47
 59/75 anonim ***** válasza:
93%

"Hát volt olyan hogy az első randin azt mondtam a lánynak hogy felezzük a költségeket. Nagyon nem tetszett neki.

Nem lett belőle kapcsolat.

Meglepő, hogy én hiába akartam egyenlőnek tekinteni kettőnket, ha neki nem ez kellett."

Én az egyenlőség híve vagyok, de nem lenne szimpatikus, ha valaki így indítana. A barátommal (általában) közösen fizetjük, ha megyünk valahova, sőt van, hogy az én javamra tolódik, ez nem zavar, megértem, hogy nincs jó helyzetben (mert tényleg nincs).

De nem az van, hogy fillérre méricskéljük, hogy pontosan 50-50 százalék, nekem ez nagyon nem tetszene. (MOndom, ebből a nagyjából számításból nem mindig jövök ki jól, de egy kapcsolatban ne legyen már fillérre enyém-tied! Szerintem...) Nem kéne nekem se ilyen szőrszálhasogató pasi, aki egy nyamvadék italt sajnál tőlem az ELSŐ randinkon. Nyilván a nő ne éljen ezzel vissza, ne vacsoráztassa meg magát és ne a legdrágább italt kérje, főleg az első randin, amikor még nem is biztos, hoyg lesz köztük valami, és főleg ha tudja, hogy a pasi nem gazdag - de az, hogy egy pohár löttyöt sajnáltál a nőtől, hát megértem, hogy ilyen kicsinyes alakkal nem akart járni.

2011. márc. 2. 20:03
 60/75 anonim ***** válasza:
15%

"sból nem mindig jövök ki jól, de egy kapcsolatban ne legyen már fillérre enyém-tied! Szerintem...) Nem kéne nekem se ilyen szőrszálhasogató pasi, aki egy nyamvadék italt sajnál tőlem az ELSŐ randinkon. Nyilván a nő ne éljen ezzel vissza, ne vacsoráztassa meg magát és ne a legdrágább italt kérje, főleg az első randin, amikor még nem is biztos, hoyg lesz köztük valami, és főleg ha tudja, hogy a pasi nem gazdag - de az, hogy egy pohár löttyöt sajnáltál a nőtől, hát megértem, hogy ilyen kicsinyes alakkal nem akart járni.

"

Na, majd ha tőled várják el egy randin hogy fized az 5000 ftos számlát úgy hogy abból 800 Ft -nál(jól olvasod) többet nem te fogyasztottál.

Látványosan nem kértem csak két pohár üditőt, és akkor még jó fej is voltam hogy nem annyit akartam fizetni amennyit én fogyasztottam.

Bocs ha nem hagyom hogy lehúzzanak, ha vennéd a fáradtságot itélkezés helyett továbbolvahattál volna hogy megtudd hogy nem 500 ftos tételről volt szó

2011. márc. 2. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!