Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legudvariatlanabb...

Mi volt a legudvariatlanabb dolog amit te vagy a partnered tett randi közben?

Figyelt kérdés

lett belőle kapcsolat?

(most nem csak olyanokra gondolok h böfögött jajj, hanem h pl felvette a telefont vacsi közben és órákig dumált hasonlók)

2011. febr. 21. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
33%

még nagyon kis fiatalka voltam, azt hittem, hogy enyém a világ :D

randiztam egy nálam 8 évvel idősebb pasival, volt neki verdája, látszólag elég burzsuj volt.

egy rohanós nap végére szerveztem a randit, gondoltam elvitetem magam kajálni. elvitt. kifizette. végignézte, ahogy megkajáltam.

aztán pár óra dumálás után lesmárolt :D erre nagy vígan közöltem vele, hogy ő a 26. pasi, akivel csókolóztam :D

gondolom ez nem vetett rám túl jó fényt, mivel soha többé nem hívott fel.

:D

2011. febr. 21. 17:16
 42/75 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas délután chaten rámakadt egy hímnemű...kb 15 mondat után már linkelte is magát iwiwen,nézzem csak meg...helyespasi,korban stimmelt,és program sem volt aznapra,igy randi,igyunk meg egy kólát valahol...erre megjelent egy szakadt 50es hapsi,mondván hogy a fia adatlapját mutatja,nevük egyezik,igy többen randiznak vele...a kólát már nem kértem...
2011. febr. 21. 17:53
 43/75 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jók :D
2011. febr. 21. 18:34
 44/75 anonim ***** válasza:
100%

Első randinkon állítólag elcseppent a nyálam a pizzámra. Én nem hiszem, de a párom szerint így történt:D :))

azóta is együtt 3,5 év

Azóta voltak ennél cinkesebb dolgaink nem is egy:D

2011. febr. 21. 19:01
 45/75 anonim ***** válasza:
100%
A pasival már két hónapja találkozgattunk, meghívott magához, hogy majd foz nekem. Ettunk, aztán egy-egy pohár borral leultunk filmet nézni a notebookja elé. Elkeztunk csókolózni, belejonni a dolgokba, ekkor egy elegáns mozdulttal átlendítettem a lábamat az o combján. Na ezzel a lendulettel felrúgtam az asztalon lévo bort, ami totál károsra áztatta a szolgálati notebookját. Nem engedte kifizetni a kárt, aztán végul a cégtol kapott helyette egy újat. 1 évig voltunk egyutt.
2011. febr. 21. 19:11
 46/75 anonim ***** válasza:
100%

"Már út közben felmerült bennem a gyanú, hogy nem 100%-on fut az agya"

--> 5 perc röhögés XD Szuperok, sztem érdemes mindet elolvasni, részben tanulságosak is...de mik vannak...:)

2011. febr. 21. 19:23
 47/75 anonim válasza:
100%
Ez kb. fél éve történt, nem is annyira udvariatlan volt, inkább egy véletlen de attól még elég gáz. Volt egy pasi aki nagyon bejött nekem, így iszonyúan boldog voltam mikor összejött vele az első randi. Az eleje nagyon jól indult, sokat smároltunk meg minden, vacsi után pedig feljött hozzám. Mivel én akkor masszőrnek tanultam (már az vagyok, akkor még képzés volt), ezért már korábban megbeszéltük hogy majd gyakorlok rajta:). Nah ez meg is volt, hason feküdt az ágyamon, aztán mikor megvolt a masszázs megfordult, és elkezdtünk smárolni úgy hogy ő feküdt én meg az egyik oldalán ültem. Arra gondoltam hogy nagyon szexi lenne ha az egyik lábamat átlendíteném az ő másik oldalára, és ráülnék. A baj csak az volt, hogy nem tettem elég távolra a lábamat, és ahelyett, hogy az ágyra tettem volna rá, sikerült beletérdelnem szegény srácnak oda:S Hát akkor ott elég ciki volt, azóta nem is keresett...
2011. febr. 21. 19:46
 48/75 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legelső randinál volt,hogy ültünk szépen a sráccal egy padon a városközpontban,tök jót beszélgettünk,,gyönyörü napsütéses tavaszi délután volt,amikor hirtelen le.zarta egy galamb a karomat.Szerencsére a srác nem vette észre,szép titokba törölgettem magamról,közbe majd elhánytam magam.

Vehettem volna égi jelnek,hogy a kapcsolatunk is s.ar lesz,igy 3és fél év lett belőle(ami alatt folyton megcsalt,megalázott stb)

20/L.

2011. febr. 21. 22:46
 49/75 anonim ***** válasza:
100%

Hahahaha... nagyon jók ezek a sztorik! :D Nekem annyira gáz randim nem volt, de az egyik barátnőmmel az történt, hogy randizott egy sráccal, aki iszonyat büdös volt. Ráadásul háromszor be is fingott a randin, hallhatóan, érezhetően. A szellentés után csak annyit jegyzett meg fapofával: HAPCI!

Hát ebből se lett semmi. :D

2011. febr. 23. 21:25
 50/75 anonim válasza:
72%
Nekem is volt egy gázos randim egy srác odajött hozzám megbeszélte h talizunk a mekibe randizunk ott mondtam okés az jó..Az egyik srác ismerösöm azért jelzett ,hogy vigyek ne kevés pénzt..Mondtam miért ? én ugy gondoltam h ő hivott meg akkor fizet de aztán gondoltam h a srác szegény akkor a második mondatom az volt a srácnak aki figyelmezetet h viszek annyit amennyi nekem elég mondta h jól gondoljam meg ...Jól van erre elment suli után gyorsan hazamentem lettetem a cucom elkészultem kértem anyutól pénzt mondta h mennyit adjon mondtam h adjon10000ft mondta h okés ..de meg kérdezte h nem a srác fizet vagy nem felesbe vagy másra iskell nekem mondtam más is kell oda értem a srác ott volt mondta h mennyit késtem késtem vagy két percet ..erre bemegyunk a mekibe elkezdte sorolni a srácnak aki kiszolgált minek h neki :3 sajtburger ,2 nagy cola ,meg saláta meg fagyi kell meg elég sok mindent vette aztán én is elmondtam mit kérek erre mondta h felesbe fizetunk e én meg mondtam volna hogy igen felesbe ..Erre a srác megszólal h nem egybe mondom fizetsz te ? erre mondja h nem deh én fizetek mert gazdagok vagytok nem ? ..igy mondta nekem h azért fizesek én mert gazdag a családom erre még halkan hozzá tette h nem hozott pénzt ..de a pultos ugy nézett rám h éget az arcomról a bör mögöttem két 13 14 éves kis csitri csajok röhögtek h mien ciki már az h nekem kell fizetni főleg h oan szöveggel h gazdag vagyok ..erre odaadtam a pénzt meg se vártam h visszaadjon a srác könnyes szemmel kiszaladtam a a srác aki meg meghivót nyuugodtan megette a hamburgereket a haverjaival mert amior kiszaladtam láttam h a barátai mennek be :S
2011. márc. 2. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!