Mi volt a legudvariatlanabb dolog amit te vagy a partnered tett randi közben?
lett belőle kapcsolat?
(most nem csak olyanokra gondolok h böfögött jajj, hanem h pl felvette a telefont vacsi közben és órákig dumált hasonlók)
Én még tizeével koromban randevúztam egy fiúval. Kérdezte, nem megyünk-e enni valamit, mert éhes.
Elmentünk, vettem neki 2 hamburgert mert nála nem volt pénz.
Miután megette kijöttünk és elköszönt, hogy akkor ő most megy a haverjaihoz....
Persze nem maradtunk együtt.
"apám te az egyik aranyszabályt nem tartottad be, szal ne járasd. AZ elsőt MINDIG a pasi fizeti. Ha nem tudod felfogni, akkor ne hívd el."
Azt hittem egyenjogúság van.
De látom nem azt akrod, hanem hogy neked semmit se kelljen tenni de neked cserébe jár szőke herceg fehér lovon.
De igen, azóta első randi mindig olyan hogy ne tudjon lehúzni senki, max egy kávé fér bele, moziról meg kajáról ne is álmodjon hacsak nem ő erősködik és fizet.
Aztán ha bebizonyosodott hogy nem arra megy a csaj hogy kiszolgálják és cserébe ő ne fizessen semmit, akkor már meghívom.
13:32 csak ilyen beteg elmébe bele ne fussak mint te:S
Amúgy nálam úgy van, ha én hívom meg először én fizetek, ha ő hív meg, akkor ő fizet!
13:32:
hát nem vagy egy gavallér-típus, az tuti ... ;-)
Bocs, de a gavallérság akkor ok, ha a pasi többet keres mint a nő.
Viszont a feminizmus azt mondja, hogy legyenek egyenlők a fizetések.
Aztán meg jön a duma hogy a nők nem a pénzre mennek, de leszólják azt aki nem a pénzzel hódít
a mostani baratátom engedte, hogy kifizessem a kávémat az első randin, miután kivettema pénztárcámat. Nálam cska egy üres gesztus volt, nem akartam fizetni, akkoris nyúlok uána, ha nincs nálam pénz, ő meg azt hitte, hogy tényleg fizetni akarom( gondolta valami liberalis feminista dolog)
Eléggé kiábránditott, de aztán megbeszéltük, együtt vagyunk most is.
Az exem rengteteg ilyen bunkó dolgot csinált, sokszor ő hivatta meg magaát, rengetegszer beszélt telefonon vacsi közben, sőt, volt, hogy szex közben is felvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!