Mi volt a legudvariatlanabb dolog amit te vagy a partnered tett randi közben?
lett belőle kapcsolat?
(most nem csak olyanokra gondolok h böfögött jajj, hanem h pl felvette a telefont vacsi közben és órákig dumált hasonlók)
"Ha neked az a betegség hogy nem hagyod kihasználjanak akkor hajrá"
Ha te így indítasz egy kapcsolatot, hogy az a lány kiakar használni, akkor hajrá!
Engem nem zavar, ha egy pasi nem akarja kifizetni a számlámat, persze ha olyan szegény mint én akkor jogos.
de ha konkrétan egy férfi meghív valahova (pl. fagyi) akkor neki kell fizetnie, vagyis így illik. De ha közösen mentek akkor mindeni magának. Ha én hívok meg egy fiút sütire, akkor én fizetem. Ennyi. Én ragaszkodom az önállóságomhoz, nem vagyok megvehető:D
Gondolom a háztartási munkák megosztásánál is ilyen feminista vagy:D
Pontosan,
amíg otthon laktam segítettem anyámnak takarítani főzni.
Amíg a barátnőmmel együtt laktam gyakrabban főztem mint ő (és áltálaban ha egyikünk főzött a másik mosogatott), a takarítást ketten csináltuk mert úgy gyorsabb, mosni a mosógép kimosott, teregetni amúgyis szeretek
Az udvarlás meg nem abból áll hogy azzal nyűgözöm le hogy mindent veszek neki azt ki kell érdemelni(jó nyilván ezer ft alatti tétel nem számít, én inkább személyiségét akarom megismerni, azt pedig egy tea/kávé mellett is lehet, nem kell egyből többezer forintot rákölteni.
Akinek meg az a fontos, azt meghagyom azu olyanoknak akik szerint a pénz a lényeg.
Aztán ha már úgylátom hogy rendben a lány akkor viszem moziba meg vacsorázni előtte max egy kávé
telefonon odarendelt, és egy tinit fűzött a pultnál, mikor megérkeztem.
Azóta a vőlegényem :)
Hello!
Mi el sem jutottunk a randiig, de ennél udvariatlanabb dolog nem történt még velem..
Szóval néhány éve egy netes társkeresőn voltam regisztrálva! Írt egy amolyan szolis, izmos, macsó is.. Pár levél után msn-en folytattuk a beszélgetést! Eleinte voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, de mivel normálisak voltak a levelei, ezért hamar elszállt az előítéletem!
Nos, beszélgettünk egy darabig, mire ő kérdezte, hogy nem találkozunk? De akkor, tehát indulás, és tali. Mondtam, hogy este van, másnap meló, én már nem megyek sehova. Erre mondta, hogy ha kell odajön a házunk elé, ha kell, hogy lássuk mennyire tetszünk egymásnak, mert ő nem fog egy csomó pénzt kidobni az ablakon, és lehet, hogy nem is jövök be neki! Kérdeztem, hogy milyen pénzre gondol? Erre ő: hát, étterem, mozi, a benzinköltség..stb. Nagyon kiakadtam, és mondtam neki, hogy tehát arról van szó, hogy le akar csekkolni, nézek e olyan jól ki, hogy pénzt költsön rám! A reakció az volt, hogy ő nem ezt mondta, és hogy húzzak vissza a**ámba, ott okoskodjak!
Na, mondanom sem kell, megmondtam neki, hogy kivel beszéljen így, és választ sem várva tiltóra tettem!
El voltam képedve, hogy ilyen pasik léteznek..
Nahát, az ember azt hinné, hogy nehéz egyeztetni azt ha valaki a tökéletes egyenlőség híve (pl. pénzügyi dolgokban), azzal hogy közben nemek alapján kategorizálja az egész népességet.
("milyen képmutató ma a népesség fele")
:)
A kérdésre válaszolva: Nekem az ilyen dolgok általában nem esnek le, mert nem arra figyelek... Pl. volt egy barátom, akivel mindig(!) feleztünk, kivéve egyszer, mikor ÉN hívtam meg barátnőimmel együtt fagyizni.
Hetekkel később hívták fel rá a figyelmet, hogy, míg ők egy-egy gombóc fagyit ettek, addig a kedves párom a legdrágább(!) fagyikelyhet :D
Nem maradtunk együtt, de nem ezért.
Így utólag végiggondolva tényleg rettenetesen sóher volt, soha nem hívott meg semmire, de előszeretettel ette tele magát anyukám főztjéből... de ezt közben soha nem vettem észre. :) .. meg nem is nagyon zavart, de a fagyikelhyes dolog így utólag egy kissé gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!