Mi volt a legudvariatlanabb dolog amit te vagy a partnered tett randi közben?
lett belőle kapcsolat?
(most nem csak olyanokra gondolok h böfögött jajj, hanem h pl felvette a telefont vacsi közben és órákig dumált hasonlók)
"Én az egyenlőség híve vagyok, de nem lenne szimpatikus, ha valaki így indítana"
Most vagy az egyenlőség híve vagy vagy nem.
Dönts el.
Olyan nincs hogy kicsit egyenlő meg egy két esetben nem(nyilván ez arra vonatkozik amikor nem neked származik hátrányod belőle), nem nekem hazudsz hanem magadnak
Megbeszéljünk egy találkozót egy sráccal. Ez nyár végén volt, ezért a legközelebbi időpont mikor mindketten ráértünk, az pont egybe esett a tankönyvosztással a mi iskolánkban. Mondta nem baj hogy sok cuccom lesz, megoldjuk. Én ekkor arra gondoltam hogy beülünk valahova, vagy legalábbis segít cipekedni. Találkozó napján barátnőm mondta hogy még le kell mennie írószerbe, ezért eljött velem a találkozó helyszínéig. A srác akkor közölte hogy elkísérjük a barátnőmet (úgy volt hogy utána már kettesben leszünk a pasival). Gyalogoltunk 20 percet, úgy hogy az összes könyvet amit egyszerre megkaptam, mind cipelni kellett magammal. A könyvek fele egy szatyorban volt, ami útközben elszakadt és azt már úgy kellett magamhoz szorítva vinni, meg persze a teli táska is a hátamon. A srácnak meg eszébe nem jutott volna felajánlani hogy viszi legalább a felét. Aztán egész úton azt hallgattam hogy miért erre megyünk, miért nem a másik úton (ugyan az a távolság), és barátnőmet kérdezgette hogy hol lakik, és ismer-e onnan egy csajt aki a volt barátnője. És annak a csajnak van-e már barátja, meg hasonlók. Jah és barátnőmet úgy mutattam be, hogy a becenevét mondtam, ezzel az volt a problémája hogy miért nem a "rendes" nevén hívjuk őt. Barátnőm miután megvette ami kell, levált tőlünk, ekkor a srác mondta hogy sétáljunk. Mondtam hogy max a buszmegállóhoz, mert az is idő míg kiérünk és én nem vagyok helyi mint ő, és nagyon nehezek a könyvek. És ekkor nem hogy segített volna, még mondja hogy "elbírom én" és inkább sétáljunk másfele mert neki unalmas a buszmegálló környéke... Mondtam hogy ennyi cuccal én már nem sétálgatok másfele, mondta ok akkor csak menjek. De csókoljam már meg búcsúzóul, mert rég volt már barátnője... Gondoltam magamban nem csodálom, és ott hagytam. Ez volt az első és egyben utolsó közös randink.
19/L
"Na, majd ha tőled várják el egy randin hogy fized az 5000 ftos számlát úgy hogy abból 800 Ft -nál(jól olvasod) többet nem te fogyasztottál."
Jó, hát ebben az esetben igazad van. Én is írtam, hogy a nő se éljen ezzel vissza. De akkor nem étterembe kellett volna a lányt hívnod, hanem egy sima kocsmába, borozóba, beülős helyre stb. ahol isztok 1-1 italt, és kész.
A leírt felfogásom senkinek nem volt eddig probléma.
Volt olyan barátom, aki játszotta a gazdagot (régen, akkor még nem voltam feminista), aztán meg őrjöngött. Illetve amikor nem volt kedvem lefeküdni vele (mert összevesztünk), a fejemhez vágta, hogy vett nekem pizzát, milyen hálátlan vagyok, reméli, jól esett, stb. na akkor majd' kifordult belőlem a kaja. Egy életre megundorodtam ettől a rendszertől, hogy a pasi a pénzével nyűgözi le a nőt - azóta óvatos lettem, hogy nagyon keveset fogadjak el, még ha kínálják is.
KÖvetkező kapcsolatomban egy több ezer ft-os koncertjeggyel akart indítani a partnerem, nem fogadtam el - erre megsértődött, de elmagyaráztam neki, hogy még az elején vagyunk,és nem akarom elfogadni. Egy italt, az oké, de ezt nem. Hidd el, vannak pasik, akik ezzel akarják a lányt megfogni, nemhiába vannak "Lehúzós" lányok - ez arra reakció... Meggyőzött, hogy ő jól keres, és szívesen adja, amit ad - de akkor is csak óvatosan fogadtam el dolgokat. A kölcsönkért pénzt is megadtam - igaz, félretette közös nyaralásra.
Jelenleg meg az van, amit már leírtam, jó ez így.
Nem volt következetlen, amit írtam: az sem zavar, ha az én javamra tolódik (úgy értem, ha én fizetek többet)
Inkább, mint hogy mindent fillérre méricskéljünk egy kapcsolatban.
Az én történetem már régre nyúlik vissza.
15 éves voltam, mikor új fiú jött a "városba". Eléggé szentimentális vagyok, úgy gondolom, a fiúnak kell először randit kérnie. Egy hónap jópofi, jeges szélben álldogálás után elhívott.
Persze rögtön újságoltam a koleszban a barátnőknek az édes sikert, akik d.u. kettőkor nekiálltak engem "összerakni". Jó frizura, szép smink, stb.
Én pedig diétás cukorbeteg vagyok. Az uzsonna a nagy készülődésben kimaradt, randi este hatkor, így a fél hetes vacsit is lecsúsztam. De a fene sem gondolt rá.
A randi első 10 percében (laza séta a parkban) rosszul lettem, levert a hideg verejték, és elkenődött a sminkem. A fiú ott térdepelt előttem és egy zsepivel próbált rendbe szedni. Szerencsére a táskámban mindíg van szőlőcukor és cukorka, ilyen esetekre. Be is kaptam egy szőlőcukrot, majd utána elszopogattam egy cukorkát. Meg is kínáltam. Randi (eddig) megmentve. Behívott egy kávézóba, hogy igyunk valamit. Én rostos narancsot kértem.
Nem tudom mit hallottatok, de a cukorra ivott narancslé rossz választás.
Nagyon savanyúnak éreztem, begörcsöltek a nyálmirigyeim, kinyilt a szám és arconspicceltem a fiút.
Elképesztően égett az arcom, meg is kérdeztem, volt-e már ilyen rossz randija, annyit mondott: Volt rosszabb is, de ez is toplistás.
Mindennek már hat éve.
A fiú azóta elkövetett egy nagy ostobaságot. Egy éve elvett feleségül. XD
Azóta már van egy kislányunk és én inkább ásványvizet iszok szőlőcukorra.
Volt két jegyem a városi kilátóba, ahova az exxel felmentünk, majd mikor leértünk szakított velem.
Csak a jegyet sajnáltam hogy rá pazaroltam el...egy önző kurafira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!