Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell beszólni s elítélni...

Miért kell beszólni s elítélni ha góth - dark egy huszonéves anyuka? egyáltalán miben járjon, milyen legyen akkor a haja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt zöld - kék hajra, abroncsos - csipkés szoknyára, fűzőre, ingre, amolyan klaszikus, elegáns lolira aki ápolt, tiszta, igényes és nem szakadt vagy neadj isten büdös. :S miért lenne ez gyerekes? Hisz gyerekként az ember ne járjon ilyenben ha a suliszabályzat s szülők tilják, de felnőttként akinek munkája s gyereke van miért ne ha elfogadja a unkahely és a férj???,
2011. febr. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:

Na az ilyen emberek akik így tudnak utálkozni mint te sose lesznek képesek megérteni másokat.

Mert szerinted csak a kislányok hordhatnak ilyet? Ha már ennyire a manga világába vagy elmerűlve talán rájöhetnél, hogy azokban szinte csak tizenévesek a szereplők. Az olvasók viszont több korosztályból is kikerülnek mert nemcsak a tinik olvassák és nem csak a perverzek.

Az meg külön idegesítő, hogy szerinted csak a gyerek van az ember életében napi 24órán át csak mert anya az ember. Hát nem. Én nő és egy férfi párja is vagyok, s lehetnek a férjemmel csak kettesben illetve egyedül eltöltött programjaim is. Nem csak a mosogatás, popsimosás és a homokozó van az életemben. :S Ugyanúgy járok színházba, parkba, moziba, szórakozni csak kevesebbet s jobban megválogatom mikor s mennyit az időhiány miatt.

Szóval nem nemszoktam 1órát piperészni majd félórát sétálgatni utána. Ne nézz már elmerogyantnak.:P

Ha meg az embernek van gyereke s van szabad órád othon azt nem hajsütögetéssel tölti. Különben sincs szükség rá mivel évek alatt csak lett annyi rutinom, hogy 5perc alatt feltudok öltözni plussz alkalmi dologként +10 perc a hajkészítés.

2011. febr. 21. 17:54
 62/63 anonim ***** válasza:
67%

felöltözés: 3-5 perc...smink: 5 perc...haj: 5-6 perc...maximum 15 perc alatt kész van az anyuka úgy, hogy rettentő csinos:)

22L

2011. febr. 22. 08:42
 63/63 anonim ***** válasza:
67%

A megszólások miatt nem annyira kényelmetlenűl inkább dühösen érzem magam, felmegy bennem a pumpa, hogy itt élek (naná, falun) már több éve s még mindig ugyanazt kérdezik meg 20 ember s ennyire szük agyuak s nemértik meg ezvan, ne szeressék de hagyjanak már. :S

Epp errol van szo! Falun mindenkivel ilyenek, nemcsak veled. Ezert irtam, hogy tulsagosan magadra veszed. En teljesen hetkoznapian oltozkodtem mindig is, megis voltak beszolasaik. Akinek nem tetszik, nem kell neznie. Senkit nem hagynak, mindenkirol pletykalnak, rosszindulatu megjegyzeseket krealnak foleg falun. Tulsagosan felveszed ezt.

2011. febr. 22. 08:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!