Szülők! Mit tennétek, ha a huszonéves fiatokról úgy gondolnátok, hogy meleg?
Nem. Ha már úgy neveltem, hogy ezt nem tudja/nem akarja megosztani velem, akkor inkább hagyom, nem piszkálom, nem hozom kellemetlen helyzetbe.
Majd ha akar, beavat a dologba.
Én biszex vagyok(lány) és nem mondhatom meg anyának,hogy az vagyok.Terrorban élni jobb?Nem jobb..:(
16/L
Hmm.talán hagynám,hogy élje az életét tovább,gondolod,ha megkérdezed ragyogó arccal közli,hogy Igen,Anya,ugye büszke vagy rám??
Nem,nem hiszem. Ha eddig nem mondta, akkor nem érdemes letámadni vele.
de gondolom,ha tényleg meleg,akkor is úgy szereted,mintha nem lenne az,ugye? ő a Te műved, a Te véred csörgedez benne, Te ölelted át,ha megütötte magát a játszón, Te álltál ki érte,ha szekálták az oviban, szóval, nem hiszem, hogy bántani kéne érte,vagy "kiverni a fejéből". Ő a fiad,és szeretitek egymást. Arra nem is gondolsz,hogy azért nem mondja el,hogy ne okozzon fájdalmat? Mert ilyenkor felmerül az unokák kérdése is. Vagy az, hogy esetleg Te rontottál el valamit a nőkhöz való viszonyában.
Nem kell óvatoskodva körültapogatózni a fiadat, ha felkészült rá,el fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!