Szülők! Mit tennétek, ha a huszonéves fiatokról úgy gondolnátok, hogy meleg?
Ha azóta sem mertél rákérdezni, akkor az jöhet még szóba, hogy PRIVÁTBAN elárulod a fiad teljes nevét (+ esetleg pontos életkor, lakhely stb, ha gyakori névvel rendelkezik, de akár elküldheted a pontos webcímet/linket is,),
vagy ha tudod milyen néven van fent bizonyos oldalakon akkor esetleg megpróbálhatom felvenni vele a kapcsolatot, és kideríthetem mi a helyzet.
Nem túl szép dolog, de nem hiszem, hogy ezzel tönkretenném az életét. S mivel már sejted, innentől szerintem csak javíthatna a helyzeten.
Természetesen az elején, amikor a linket említettem, arra gondoltam, ha rendelkezik pl. facebook fiókkal vagy fent van valamilyen közösségi oldalon.
Aki minden adatát tudni szeretné a fiúnak.Vajon miért? Ki ne add neki!
Nekem 2 huszonéves fiam van.Az egyik 3 éve párkapcsolatban él egy lánnyal, a másiknak soha nem volt barátnője. Úgy vagyok vele, hogy semmi közöm hozzá, az ő élete.A lényeg, hogy azt látom, mindketten elégedettek az életükkel.Ha esetleg meleg is lenne a fiam, úgysem mondaná meg.Nem miattam, az apjától tartana, aki mereven elutasító ezen a téren. 250 km-re lakik tőlünk a gyerek, úgy él, ahogyan neki jó.
Mit tennék? Semmit.
Remélem lesz olyan jó viszonyom a fiammal mindig, hogy tudjam mi van vele. És itt nem arra gondolok, hogy szavakkal mondja el...csak ismerjem, tudjam szavak nélkül az ilyen nagy dolgokat.
A legjobb barátom akivel napi szinten találkozom vagy legalább telefonon beszélek is meleg. Soha nem mondta ki nekem, de én tudtam. Nagyon jó kapcsolatunk van.
Nem változna semmi bennem. Lehet lepontozni, de mióta tudom, hogy a legjobb barátom is az azóta nekem ez természetes. Mellesleg senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi történik más hálószobájában. Szerintem.
Kérdező! Tényleg ne add ki senkinek itt a fiad.
Nem is tudom mit gondolt magáról az a válaszoló aki elkérte a nevét stb. Ijesztő.
Egyébként meg az unokatémáról annyit, hogy annak a melegnek lesz gyereke aki családcentrikus. Igen ilyenek is vannak.
Az én barátom imádja a gyerekeket, az én fiamat is, első pillanattól megértették egymást. Ő mondja is nekem, hogy a 30-as éveiben szeretne gyereket, nem élne a nővel, de szeretne apa lenni és nem csak hétvégén. És ez a felállás semmivel sem rosszabb mintha a szülők elválnának. Ugyan az.
De majd most jönnek a homofóbok ( akiknek nagyobb problémájuk nincs is), hogy a gyereke meleg lesz, sőt az enyém is, mert sokat találkoznak. Na szóval itt le is zárnám.
Empátia. Csak ennyi, emberek.
02:43 vagyok, aki "minden adatát tudni szeretné a fiúnak" (nem, nem mindet...)
LOL, azért meg ne haljatok már... :DD
Én is biszex vagyok, gondoltam ha küldök egy üzenetet a srácnak és megpróbálok vele megismerkedni előbb-utóbb kiderül mi a helyzet.
Nem kell ennyire kiakadni/felháborodni. Különben se nagy dolog megmutatni valamelyik közösségi oldalon a profilját. Ha rosszat akarnék neki így is simán kideríthetném ki a kérdező és ki a fia. De semmi kedvem hozzá, hiszen nem nyernék rajta semmit.
Csak azért ajánlottam fel, mert láttam, hogy nem halad semmire, viszont mivel kiemelte a kérdést nyilván foglalkoztatja a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!