Szülők! Mit tennétek, ha a huszonéves fiatokról úgy gondolnátok, hogy meleg?
Kérdezd meg tőle, hogy nem-e tetszik neki valamelyik barátnője! :) Lehet hogy csak nagyon félénk, vagy még nem találta meg az ideális társat.
A kézmozdulatok érdekesek, de inkább beszélgetned kéne vele.
én ezt mondanám: szivem,ha bármi van amit elmondanál,tudd h nekem megteheted! én mindig szeretni foglak! ha értetlenül néz rád,mond h mostanában zárkózottnak tűnik,és attól félsz,valami emészti. hátha elmondja..
és aki azt mondta h kinevelné ebből,az nem ép,ez nem betegség,vagy dili
Én 19 éves meleg fiú vagyok.
Először is: Ez a válasz 16%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:10
Te megőrültél már bocs? Szegény gyereknek elég nehéz lehet saját magát is elfogadnia, nemhogy még te "kivered" a fejéből, és másmilyenné akarod formálni. Én inkább fel is akasztanám magam ilyen helyzetben. Értse már meg mindenki, h a szexuális beállítottság már a születés előtt eldől!
Abban nem értek egyet, hogyha úgy érzi, majd elmondja. Lehet h van, aki így van vele... nekem az anyám már nem él, de eszemben sem jutott soha, h elmondjam az apámnak. Én úgy gondolom h semmi köze a magánéletemhez, h én kivel bújok ágyba.
Kérdező: kérdezz rá nyugodtan! Ha megbízik benned és érzi h nem fogod ezzel szekálni hogy változzon már meg, akkor bevallja. Mondd neki hogy téged nem zavarna és elfogadod ha meleg, csak legyen hozzá őszinte. A kérdés már csak az hogy tényleg elfogadnád? Mert azt nem írtad... mindenesetre én bízom benne, h feltudod fogni az egész súlyát, hogy milyen lehet titkolózva élni, mintha bűnös lennél, mintha te kérted volna azt hogy melegnek szüless! Ha ezt valaki átgondolja rájön hogy nem a gyereke egyik új hóbortja, amiről gyorsan le lehet szoktatni! Engem ha agyon vernének is, akkoris a fiúkhoz vonzódnék és nem azért mert nekem így jó, hanem mert így természetes nekem, és minden melegnek.
Bocs, h ilyen hosszúra nyúlt. remélem segítettem!
Épp azért nehéz, mert elég sokat beszélünk egymással, de valahogy ez a téma mindig tabu volt. Sajnos korábban előfordult, hogy meglehetősen negatív jelzőkkel illettem a melegeket, persze úgy, hogy ezt ő is hallotta. Ezeket a szavakat ma már nagyon bánom. És azt is észrevettem, hogy kissé zavarba jött, amikor legutóbb együtt néztük a hírekben a melegfelvonulásról szóló tudósítást.
Nyilván a remény hal meg utoljára, tehát bízom benne, hogy mégsem meleg, de ha az, akkor is a fiam marad.
Kedves kérdező az egyetlen dolog amit tehetsz az az elfogadás...
Nem tudom hogy viszonyulsz a témához?Két lehetőséged van az amit az előbb írtam v az h elevenen emészted fel magad.
A fiad ha valóban meleg megváltoztatni nemtudod ha elnyomja magában ezt az irányultságot csak lelki beteg ember lenne belőle ezt akarod?+sokkal rosszabb dolgok...
az emberek szexuális hovatartozása mindamelett h magánügy egy teljesen normális és természetes dolog addig amíg az másokat nem sért és felnőtt emberek között zajlik.
Mi is a kérdés konkrétan?
Az h ezt hogyan tudd meg nagyon egyszerű..-.Beszélgessetek.Kérdezz rá h mi újság a párkapcsolattal?
Mi a helyzet vele úgy egyébként?Gyanítom h nem beszélgettek túl intim témákról nem vagytok túl közvetlen viszonyban különben nem lenne ez olyan hétpecsétes titok.Az h ez így felvetődött benned biztosan nem véletlen de hogy miért kellett 25 éves koráig ennek a dolognak kimondatlannak lennie annak van oka.Talán még nem késő helyrehozni...A te gyereked:)
Szexuális témákról valóban nem beszélgetünk, viszont egyéb családi, közéleti, politikai stb. dolgokról napi szinten. Ha párkapcsolat szóba kerül, mindig arra lyukadunk ki, hogy jelenleg a tanulás és karrierépítés a legfontosabb számára, és ebbe nem fér bele egy barátnő. Néhányszor javasoltam, hogy próbálkozzon közelebbi kapcsolatba kerülni az egyik lánybarátjával, de csak kifogásokat mondott, hogy ő miért nem jó, holott majdnem minden hétvégén találkoznak.
20:44! Sajnálom, hogy már nem él az édesanyád. Ha édesapád rákérdezne, hogy a fiúkat szereted-e, akkor elmondanád neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!