Miért kell beszólni s elítélni ha góth - dark egy huszonéves anyuka? egyáltalán miben járjon, milyen legyen akkor a haja?
"És még hozzá se tettem, hogy akik beszólnak, még nem tudják, hogy ez a loli stílus a hentai mangán nevelkedő, perverz kamaszsrácok vágyálma, akit a rajzfilmeken növények meg szörnyek k..nek meg, amíg visítozik.XD"
hát tudod időpm se lenne olvasni ilyeneket meg gusztosom se.
A másik meg, hogy amíg tiniként nemlehet azt felnőttként igen, lévén mostmár magad ura vagy. És nem, nem abban mosom a gyerekem szaros popsiját. :S azért te se kisestélyiben mosogatsz gondolom, hát én se akarom ilyenre tönkretenni a szebb ruháim.
Most olvasom csak 14:51-et.
Ha jól értem, akkor szerinte annak, akinek gyereke van, bármilyen elegánst ruha TILOS, csakis szakadt melegítőben létezhet, mert már gyereke van. Végülis, logikus...
:D
nincs semmi baj veled csajszi:) nem is értem mér lenne probléma az, ha utcára igenis normálisan felöltözöl, és ha még nem is ezekben a ruhákban cserélsz pelust, a férjedet nem szakadt melegítőben és foltos, kinyúlt pólóban, kocos hajjal és általában rendezetlen külsővel fogadod...
butaság, hogy ha gyereked lesz, nincs időd magadra...:) édesanyám megcsinált minden munkát, amit a háztartás követel, gondozott minket plusz azért sose volt igénytelen:) ennyi...
ha gyerekem lesz 100millió százalék, hogy nem fogom magam elhanyagolni, és a legrosszabb állapotomat mutatni...attól még lehet valaki jó anya, hogy foglalkozik a külsejével:)
és kár, hogy a ruha alapján kell a komolyságot mérni:) meséket nézek, barbiezom, játszok még mindig...de nem hiszem, hogy baj lenne a komoly világnézetemmel és akár gyereket is vállalhatnék, mert ellátom magam és ellátnám őt is...túl begyöpösödöttek a mai emberek...plusz nagyon szűklátókörüek...ez ilyen:)
ne foglalkozz ilyenekkel:)
22L
:) Tehát tényleg rettentő infantilis vagy.
Azért, mert neked nincs gusztusod hentai mangát olvasni, a ruháid ihletése pont onnan származik, ezért kezdték el a japán lolik hordani.
Nem azért loli, mert nyalóka, hanem mert tipikus lolita az ilyen szereplő: 12 éves, oltári mellekkel, és mindene a bré, állandóan tocsog. :(
Igen, a világ minden táján hordták ezeket a ruhákat, főleg térd fölé érő változatban, vidéken.
Nem azt mondtam, hogy csak szakadt melegítő.
De az nevetséges, amikor anyuci egy órát öltözik, piperészkedik, válogat, aztán fél órát sétál a gyerekkel a házuk előtt.
Na ez nevetséges. :)
Ha nem ezt hordod mosogatásnál, nem fogod felvenni jövőre sem, mert akkor menni kell a gyerekkel a homokozóba, és ott is nagyon csini loli leszel a többi fodros szoknyás, lakkos cipős, csipkeruhás baba között. :DDD
Hát nem tom' ki hogy van vele, én akkor is röhögőgörcsöt kapok, ha egy felnőtt nő rajzfilmfigurának öltözik.
Holdtündér rulez, de tényleg! ;)
Ha ennyire nem érdekel, ki mit gondol a stílusodról, akkor minek egy ilyen kérdés, hogy háborogjatok?
Most akkor lehet dönteni, hogy magatoknak öltözködtök, vagy mások kedvéért, de mindkét esetben lesz, akinek nem fog tetszeni.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!