Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell beszólni s elítélni...

Miért kell beszólni s elítélni ha góth - dark egy huszonéves anyuka? egyáltalán miben járjon, milyen legyen akkor a haja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt zöld - kék hajra, abroncsos - csipkés szoknyára, fűzőre, ingre, amolyan klaszikus, elegáns lolira aki ápolt, tiszta, igényes és nem szakadt vagy neadj isten büdös. :S miért lenne ez gyerekes? Hisz gyerekként az ember ne járjon ilyenben ha a suliszabályzat s szülők tilják, de felnőttként akinek munkája s gyereke van miért ne ha elfogadja a unkahely és a férj???,
2011. febr. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
82%
Mert a sok alapembernek nincs mersze,hogy önmaga legyen.Ezért tucat ruhákban tucat emberlesz...
2011. febr. 20. 00:15
 52/63 anonim ***** válasza:
Ez az irányzat is divat. Tkppen nincs is olyan, ami nem az. Ennyi erővel mindenki "tucat", ha már így szereted ezt a szót. Miért szerinted valaki attól egyedi, hogy mit húz magára? Olyan divatos manapság egyedinek lenni. Mindenki MÁS akar lenni. Sokkal eredetibb, ha kijelented, hogy már csak azért is olyan akarsz lenni mint a többiek, nem pedig egyedi.
2011. febr. 20. 00:41
 53/63 A kérdező kommentje:

"És még hozzá se tettem, hogy akik beszólnak, még nem tudják, hogy ez a loli stílus a hentai mangán nevelkedő, perverz kamaszsrácok vágyálma, akit a rajzfilmeken növények meg szörnyek k..nek meg, amíg visítozik.XD"

hát tudod időpm se lenne olvasni ilyeneket meg gusztosom se.

A másik meg, hogy amíg tiniként nemlehet azt felnőttként igen, lévén mostmár magad ura vagy. És nem, nem abban mosom a gyerekem szaros popsiját. :S azért te se kisestélyiben mosogatsz gondolom, hát én se akarom ilyenre tönkretenni a szebb ruháim.

2011. febr. 20. 17:17
 54/63 anonim ***** válasza:
82%

Most olvasom csak 14:51-et.

Ha jól értem, akkor szerinte annak, akinek gyereke van, bármilyen elegánst ruha TILOS, csakis szakadt melegítőben létezhet, mert már gyereke van. Végülis, logikus...

:D

2011. febr. 20. 17:37
 55/63 anonim ***** válasza:
67%
17.37 várjál, viszont, a másik topikban meg majd ott szidja az anyukákat, amiért melegítőt vesznek fel és igénytelenek. :D
2011. febr. 20. 17:41
 56/63 A kérdező kommentje:
az meg a másik, hogy míg a Donaldkacsás meg mesefigurás jelmezek kitaláltak addig ezeket a ruhákat Európa, Anglia és Amerika szerte hordták többszáz évig kisebb nagyobb módosításokkal, de a szoknya s felsőrész megmaradt.
2011. febr. 20. 19:36
 57/63 anonim ***** válasza:
67%
És a melegitős ha megcsalják utána szidja azokat a nőket akik meg adnak magukra van stilúsuk még gyerek után is,és nem tunyák,elhanyagoltak stb...
2011. febr. 20. 23:04
 58/63 anonim ***** válasza:
80%

nincs semmi baj veled csajszi:) nem is értem mér lenne probléma az, ha utcára igenis normálisan felöltözöl, és ha még nem is ezekben a ruhákban cserélsz pelust, a férjedet nem szakadt melegítőben és foltos, kinyúlt pólóban, kocos hajjal és általában rendezetlen külsővel fogadod...

butaság, hogy ha gyereked lesz, nincs időd magadra...:) édesanyám megcsinált minden munkát, amit a háztartás követel, gondozott minket plusz azért sose volt igénytelen:) ennyi...

ha gyerekem lesz 100millió százalék, hogy nem fogom magam elhanyagolni, és a legrosszabb állapotomat mutatni...attól még lehet valaki jó anya, hogy foglalkozik a külsejével:)

és kár, hogy a ruha alapján kell a komolyságot mérni:) meséket nézek, barbiezom, játszok még mindig...de nem hiszem, hogy baj lenne a komoly világnézetemmel és akár gyereket is vállalhatnék, mert ellátom magam és ellátnám őt is...túl begyöpösödöttek a mai emberek...plusz nagyon szűklátókörüek...ez ilyen:)

ne foglalkozz ilyenekkel:)

22L

2011. febr. 21. 08:53
 59/63 A kérdező kommentje:
:) barbie? nekem a párom most a legomániáját éli ki teljes mellbedobással. Mondván a gyereknek lesz csak addig is "bejáratja" őket! :D (és még én is segítek neki ha baba bealudt este...) :D
2011. febr. 21. 13:51
 60/63 anonim ***** válasza:
0%

:) Tehát tényleg rettentő infantilis vagy.

Azért, mert neked nincs gusztusod hentai mangát olvasni, a ruháid ihletése pont onnan származik, ezért kezdték el a japán lolik hordani.

Nem azért loli, mert nyalóka, hanem mert tipikus lolita az ilyen szereplő: 12 éves, oltári mellekkel, és mindene a bré, állandóan tocsog. :(

Igen, a világ minden táján hordták ezeket a ruhákat, főleg térd fölé érő változatban, vidéken.

Nem azt mondtam, hogy csak szakadt melegítő.

De az nevetséges, amikor anyuci egy órát öltözik, piperészkedik, válogat, aztán fél órát sétál a gyerekkel a házuk előtt.

Na ez nevetséges. :)

Ha nem ezt hordod mosogatásnál, nem fogod felvenni jövőre sem, mert akkor menni kell a gyerekkel a homokozóba, és ott is nagyon csini loli leszel a többi fodros szoknyás, lakkos cipős, csipkeruhás baba között. :DDD

Hát nem tom' ki hogy van vele, én akkor is röhögőgörcsöt kapok, ha egy felnőtt nő rajzfilmfigurának öltözik.

Holdtündér rulez, de tényleg! ;)

Ha ennyire nem érdekel, ki mit gondol a stílusodról, akkor minek egy ilyen kérdés, hogy háborogjatok?

Most akkor lehet dönteni, hogy magatoknak öltözködtök, vagy mások kedvéért, de mindkét esetben lesz, akinek nem fog tetszeni.

:D

2011. febr. 21. 14:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!