Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell beszólni s elítélni...

Miért kell beszólni s elítélni ha góth - dark egy huszonéves anyuka? egyáltalán miben járjon, milyen legyen akkor a haja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt zöld - kék hajra, abroncsos - csipkés szoknyára, fűzőre, ingre, amolyan klaszikus, elegáns lolira aki ápolt, tiszta, igényes és nem szakadt vagy neadj isten büdös. :S miért lenne ez gyerekes? Hisz gyerekként az ember ne járjon ilyenben ha a suliszabályzat s szülők tilják, de felnőttként akinek munkája s gyereke van miért ne ha elfogadja a unkahely és a férj???,
2011. febr. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy ezt én sem értem itthon. Egy csomó külföldi országban senki sem lepődik meg már szinte semmin, itt meg, amíg gyerek vagy addig nem engedik, amikor meg anyád nem szól bele, akkor meg mindenki azt mondja, hogy már ki kellett volna nőnöd... És akkor még is mikor csinálj dolgokat, meg hordjál olyan ruhát amit akarsz? Mindig csak MÉG ne meg MÁR ne.
2011. febr. 16. 20:30
 32/63 anonim ***** válasza:
87%

20:30-nak: Erről az jutott eszembe, hogy először megtanítanak járni és beszélni, aztán azt mondják, ülj és hallgass!

:)

2011. febr. 16. 20:40
 33/63 A kérdező kommentje:

Engem mondjuk csak a macskanőktől ráz ki a hideg. Magassarok, tupírhaj, párducminta... na meg amikor 5kg arany van valakinek a nyakában akkor arra gondolok biztos azzal edzi a nyakizmát vagy ilyesmi...:)

De toreláns vagyok, a férjem egy igazi "Discopatkány" rajongó, amolyan Tiesto, Delta stb fan. Szóval mindketten

elfogadjuk a másikat, régebben (baba elött) sokszor mentünk egymás helyeire szórakozni. Oda mondjuk a részeg kötekedők miatt farmert húzok de nem akaszt ki a zene. Max csöndben iszok...:D

2011. febr. 16. 20:52
 34/63 A kérdező kommentje:
Ne pontozzátok le egymást, csúnya dolog. :)
2011. febr. 16. 20:52
 35/63 anonim ***** válasza:
51%
Azt irod, hogy te az ilyen cica-macakat nezed le, akkor miert csodalkozol, hogy teged is van, aki az oltozkodesedert megszol? Benned is ott van, hogy o tok mas, mint te es ezert valahogy nem tetszik. Emberek vagyunk, ilyenek vagyunk sajnos es latod, hogy ez benned is meg van, mert mindenki masban is ott van bizonyos emberek fele.
2011. febr. 16. 20:58
 36/63 A kérdező kommentje:
De én ezt nemteszem szóvá. Más amikor az ember magában gondol valamit mert mindenkinek van egy véleménye s más amikor ki is mondja, legtöbbször sértőn és bántóan élesen kritizálva. Én ezt nemszeretem. Mikor a véleménnyilvánítás módja célzatosan negatív.
2011. febr. 16. 21:32
 37/63 anonim ***** válasza:
80%
Neked ki mondja ezeket a serto dolgokat? Manci neni vagy a szomszed Pista bacsi? Ha nem igy oltoznel, masert pletykalnanak. Mindenkirol mondanak valamit, megjegyzeseket tesznek. Szerintem tulsagosan magadra veszed.
2011. febr. 16. 21:35
 38/63 anonim ***** válasza:
91%

Tegnapi 15.01-es vagyok.

Márpedig én tartom a véleményem, hogy a "saját stílus" ott kezdődik, hogy nem akarsz többé megfelelni másoknak, nem érdekel, ki mit szól, ha a szomszédnő a földhöz veri az ülepét, akkor is felveszed, mert nem érdekel. :)

Aki nem szereti a feltűnést, az ne hordjon feltűnő ruhákat, mert az nem "ő".

Szépek ezek a ruhák, a fodros blúzok, stb.

De a saját stílus nekem azt jelenti, hogy nem érdekel mások véleménye, és jól érzem magam a bőrömben.

A kérdező nem érzi jól magát a bőrében, feszeng, zavarja mások reakciója.

Egyébként tudom, mit beszélek, nekem tetoválásaim vannak, nem ilyen pici 2*2 cm-es lepkék. :)

Én nagyon le..om, kinek tetszik, mikor "kidobom őket a kirakatba", és kinek nem. Volt, aki megjegyzést tett, és volt aki dicsérte. Itt vidéken pl. egyáltalán nem elfogadott, hogy egy kétgyerekes anyuka tetováltasson.

De... nem érdekel.

Nem zavar, ha beszólnak, mert NEKEM tetszik.

Tudom, hogy feltűnő, pont azért csináltattam. :)

Aki nem tud kilógni a tömegből, az ne lógjon ki.

Ez nem b..gatás, hanem jótanács. Tényleg.

2011. febr. 17. 10:32
 39/63 anonim ***** válasza:
86%

Nézd...nem tudom igazán mit vársz, gyakorlatilag mesefigurának öltözöl és színes a hajad, szerintem ezek után természetes, hogy nem mindenkinek nyeri el a tetszését, és esetleg nem azt látják "hú de vagány csaj, felvállalja magát", hanem, hogy "feltűnési viszketegség", "bohócnak ötlőzöl", ezek a véleményeket még inkább megfogod kapni, mert gyereked van már, és egy anyukától elvárják az emberek a konszolidált kinézetet a komolyságot, 'felnőttességet', amit valljuk be, a kék haj nem éppen sugároz.

Én néptáncolok, egy nagyobb faluban élek, már az ükanyám is itt élt, az Ő ruháit húzom fellépésekre, és büszkén tetszem ezt, és itt faluban is megnézik az embert, volt olyan exbarátom, aki amikor meglátott kiröhögött, mert szerinte nevetségesen nézek ki 5 alsószoknyába (na meg elég díszes a viseletünk), letojom, én imádom, imádom felhúzni, szerintem és sokak szerint gyönyörnyű, és szerintem becsülendő, hogy őrzöm a falum hagyományait...de csak fellépésre, álmomba nem jutna eszembe, hétköznapra ilyenbe öltözni, de amikor fellépésre és egyéb helyekre megyek, és az utcán úgy néznek rám, mintha még nem láttak volna fehér embert csak mosolygok, felvállalom, hogy nekem ez tetszik és szeretem csinálni. A 19. századi (kb. 1850-1914) (polgári) divatot [link] épp úgy szeretem, sokat foglalkozok is a témával szabadidőmben, de nem jutna eszembe abroncsos fűzős ruhába bújni, csak koszorúslányként és menyasszonyként, (esetleg bálozáskor), de akkor pedig mindenképp.

2011. febr. 17. 10:54
 40/63 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy népviseletben volt, hogy végigsétáltam egy belvárosi plázán szo. du., sőt a mecibe is bementem, mert a közelben volt fellépésünk, és semmivel nem vendégeltek meg minket, szintén csak mosolyogtam arra aki megnézett, kedvesen, nem érdekel ha dilisnek néztek...
2011. febr. 17. 10:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!