Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell beszólni s elítélni...

Miért kell beszólni s elítélni ha góth - dark egy huszonéves anyuka? egyáltalán miben járjon, milyen legyen akkor a haja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt zöld - kék hajra, abroncsos - csipkés szoknyára, fűzőre, ingre, amolyan klaszikus, elegáns lolira aki ápolt, tiszta, igényes és nem szakadt vagy neadj isten büdös. :S miért lenne ez gyerekes? Hisz gyerekként az ember ne járjon ilyenben ha a suliszabályzat s szülők tilják, de felnőttként akinek munkája s gyereke van miért ne ha elfogadja a unkahely és a férj???,
2011. febr. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

uhh a saját cuccaidnál a harmadik szerelés baromi jo:) annyira nőcis:)

nagyon jó ez a stilus...értem ezalatt ezeket a csipkés, abroncsos, masnis rucikat:)

mi lenne ha ezeket hétköznapibbá tennéd? pl szükebb farmer, rá egy fűzös hosszabb csizma pl ilyen:

[link]

és egy csipkés ing pl ilyen: [link]

és még ezer kiegészítőre van lehetőség:) persze nem akarlak lebeszélni az abroncsszoknyáról..mert gyönyörű....de inkább alkalmakra nem?:) legalábbis hétköznap nem annyira kényelmes:)

22L

2011. febr. 17. 10:57
 42/63 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. :)

A megszólások miatt nem annyira kényelmetlenűl inkább dühösen érzem magam, felmegy bennem a pumpa, hogy itt élek (naná, falun) már több éve s még mindig ugyanazt kérdezik meg 20 ember s ennyire szük agyuak s nemértik meg ezvan, ne szeressék de hagyjanak már. :S

2011. febr. 17. 18:17
 43/63 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen, szép a csizma csak hát hiába nyáladzok az ilyen magasszáruakra mert nemmegy bele a vádlim, mert képes egyik napról a másikra bevizesedni meg feldagadni sajnos. :( nameg 42-43as lábra nehéz szép nőcis kapni. (jó magas ló vagyok) :(
2011. febr. 17. 18:19
 44/63 anonim ***** válasza:
69%

értem:) szegény lábad:(...hát azért biztos található valami hasonló jellegű csizmi, cipő...csak sok utánajárást igényel...majd ha jobb idő lesz, viheted a babádat sétálni és körbe tudsz nézni:) bááár falun nemigen fogsz találni ilyesmit...de nekem akkor is tetszik ez a stílus:)

22L

2011. febr. 18. 09:08
 45/63 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretnék ilyen vagány bevállalós lenni.Mondjuk nekem nem ez hanem az a régi hosszú fűzős kisasszonyruha tetszik ha tudod mire gondolok.10éve láttunk Debrecenbe ilyesmit a férjemmel egy kicsit modernizálva.De akkor került 20ezerbe:(

Azóta is sajnálom.Akkor még megengedhettük volna.Most már nincs ennyi pénzünk sajna.

2011. febr. 18. 11:58
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 10:54, 10:56 néptáncos, divattörténettel hobbi szinten foglalkozó válaszoló vagyok.

"az a régi hosszú fűzős kisasszonyruha tetszik"

Megmutatnád, hogy pontosan milyenre gondolsz, ilyesmire mint amit a kérdező hord, csak hosszúba, vagy tényleg (feltételezem 19. századi) polgári divat szerinti női ruhára [link] [link] , itt megmutathatod, hogy azon belül melyik korszak ruhájára gondolsz, ha tényleg erról van szó. Ha ilyen 19. század második felében divatos ruhát lehetne kapni valahol engem is érdekelne (bár utcára kizárt, hogy felhúznám).

Egyébként ha valakit érdekel igazi acélmerevítős fűzőt innen lehet rendelni, nekem van és nagyon szuper (csinos ruhához, blúz fölé szoktam alkalmakra húzni): [link]

2011. febr. 18. 12:12
 47/63 A kérdező kommentje:
*.* főzűk...imádom
2011. febr. 18. 13:40
 48/63 A kérdező kommentje:

Ööö.. a férfi fűzőkön ledöbbentem kicsit. O.o

...még sose hallottam ,hogy van nekik is külön....

2011. febr. 18. 13:51
 49/63 anonim ***** válasza:
88%

Igen van, bár az inkább fétis kellék manapság, míg a nők egy csinos ruhához, menyasszonyi/estélyi/koszorúslány ruhához húzzák leginkább.

Régen is voltak férfi fűzők, fessebbnek néztek ki tőle, de tudtommal nem igazán volt elterjedt, kevés férfi hordta.

[link] nekem ez van, fekete színben, ennyire mint a fő képen van nem szoktam meghúzni, két éve vettem 4-5 alkalommal volt rajtam, ballagáson, bálban, stb...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..

2011. febr. 18. 14:01
 50/63 anonim ***** válasza:
15%

Ezt hívják úgy, hogy társadalom.

Azt írod, hogy vidéken élsz. Ne csodáld, ha nem fogják elfogadni a külsőd.

Eleve nevetséges, ha egy anyuka cicomába vágja magát, mert megy a babával sétálni, se a kisestélyit, se az abroncsos szoknyát, se a "hirtelen felkapott" nadrágkosztümös-körömcipős ruházatot nem indokolja, hogy tolsz egy babakocsit.

Azon meg én is röhögőgörcsöt kapok, hogy "elegáns loliban" nyomulsz a mosogatóba, meg pelenkázod a hátközépig kakis gyereket. XD

A legtöbben amúgy is azt tekintik természetesnek, ha olyan vállal gyereket, aki elég érett hozzá, és elég nehéz érettnek nevezni valakit, aki úgy öltözködik, mint egy japán rajzfilmfigura.

Te is hülyének néznéd őket Donald kacsának, meg Hupikék törpikének öltözve, vagy állatjelmezben.

Az is elterjedt "hóbort", hogy felnőtt emberek plüssállatnak öltöznek, mert ők meg azt szeretik.

Ezek után bocs, de még te szólod le azt, aki állatmintás ruhában hozza a cicababát. XD Hát ez volt a csúcs...!!!

Ezek a viszketegségek elmennek egy tininél, nem véletlen, hogy Lolita-nak, lolinak nevezik, de ami egy 14-16 éves lányon elmegy, az már gáz egy huszonéves családanyán.

Kifejezetten égő, mert ez tényleg "lolita korban" divat, kb. ugyanúgy idétlen egy felnőtt nőn, mint a kiskacsa mintás napozó, a mikiegeres póló térdzoknival, meg a többi gyerekes ruházat.

Rettentő infantilis lehetsz, ha neked ez ennyi idősen még természetes.

Azért szólnak be az emberek, mert nekik nem tetszik, hogy komolytalan, infantilis embernek gyereke van.

És még hozzá se tettem, hogy akik beszólnak, még nem tudják, hogy ez a loli stílus a hentai mangán nevelkedő, perverz kamaszsrácok vágyálma, akit a rajzfilmeken növények meg szörnyek k..nek meg, amíg visítozik.XD

2011. febr. 18. 14:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!