Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell beszólni s elítélni...

Miért kell beszólni s elítélni ha góth - dark egy huszonéves anyuka? egyáltalán miben járjon, milyen legyen akkor a haja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt zöld - kék hajra, abroncsos - csipkés szoknyára, fűzőre, ingre, amolyan klaszikus, elegáns lolira aki ápolt, tiszta, igényes és nem szakadt vagy neadj isten büdös. :S miért lenne ez gyerekes? Hisz gyerekként az ember ne járjon ilyenben ha a suliszabályzat s szülők tilják, de felnőttként akinek munkája s gyereke van miért ne ha elfogadja a unkahely és a férj???,
2011. febr. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Itt nem annyira a kitűnés a lényeg, bár van rá késztetés de nem ez a FŐ motiváció. Egyszerűen sose találtam a helyem s sose tudtam igazán mit is vegyek fel, mi is ami illik is rám vagy szeretem-e magam benne. Ez valami olyasmi, hogy világéletemben úgyéreztem nemide illő vagyok, rossz korszakban élek s számomra a régebbi korok ruházata sokkal közelebb áll, jobban kiemeli a személyiségem, azonkívűl nagyon nőiesnek tartom.

Tény, hogy épp ezért nehéz mondjuk buszon közlekedni benne vagy egyéb nehézségek. De számomra vonzó, egyfajta tartás és finomság van benne, add egy kellemes különleges érzést az ember napjainak.

2011. febr. 16. 14:57
 12/63 anonim ***** válasza:
83%

A 14:54-es vagyok.

a linkelt képek alapján ez a stílus nem durva semennyire, én inkább a szélsőségesebb góthokra, és darkokra gondoltam. Így csak a mondanivalóm 2. felére figyelj!

2011. febr. 16. 14:58
 13/63 anonim ***** válasza:
80%

sajnos az emberek szeretnek másokon csámcsogni, beleszólni, ítélkezni... gyarló tulajdonság, de ez van. ne foglalkozz velük, én becsülöm, ha valaki felvállalja magát. a Te korodban ez már biztos belülről jön :)

26/L (aki szereti a goth, dark zenéket) :)

2011. febr. 16. 15:00
 14/63 anonim ***** válasza:
93%

Én is nagyon szeretnék ilyen vagány bevállalós lenni.Mondjuk nekem nem ez hanem az a régi hosszú fűzős kisasszonyruha tetszik ha tudod mire gondolok.10éve láttunk Debrecenbe ilyesmit a férjemmel egy kicsit modernizálva.De akkor került 20ezerbe:(

Azóta is sajnálom.Akkor még megengedhettük volna.Most már nincs ennyi pénzünk sajna.

2011. febr. 16. 15:00
 15/63 anonim válasza:
90%

Ha így érzed jól magad, akkor innentől mi a kérdés?

Nem ártasz vele senkinek.

2011. febr. 16. 15:01
 16/63 anonim ***** válasza:
80%

Ne is törődj azokkal, akik irigyek Rád, mert mersz az lenni aki, mersz különcként élni. Ráadásul én az említett stílusok külsőségeit - feltéve, hogy nem viszik túlzásba - egyáltalán nem tartom megbotránkoztatónak.

A linkelt képek is inkább egy kissé extravagáns, különc, de mindenképpen összeszedett és stílusos hölgyeket ábrázolnak.

De SAJNOS számolnod kell azzal, hogy a konvencionális emberek, akik sajna többségben vannak, mindig is furcsálni fogják azt, aki különbözni mer.

17/63 anonim ***** válasza:
37%

Aki felhívja magára figyelmet az extrém ruhával és hajjal, az tűrje, ha felfigyelnek rá.

Azt te is tudod, hogy 100 kisgyerekes anyából 99 nem venné fel ezt semmi pénzért: nem ez az átlagos.

Ez extrém. Tehát feltűnő.

Ha nem bírod a beszólásokat, akkor azt kell mondjam, ez nem a te stílusod.

Keresgélj még egy kicsit tovább. :D

18/63 anonim ***** válasza:
91%

Megnéztem a képeket mondjuk lehet, nekem azért (is) könnyebb, mert a klasszikusan elegáns, fekete csipkés stb. stb. irány jellemzőbb rám, volt, hogy idős nénik megdicsérték a buszon a szoknyámat :D Egyébként az évek tapasztalatából azt szűrtem le, hogy az idősebbek sokszor toleránsabbak, mint a velünk egykorúak, akik még nagyon meg akarnak felelni.

Biztosan nem tűrném, hogy a gyerekemet bármi hátrány érje miattam - de nem is változtatnék, már csak azért sem, mert nem akarom meghunyászkodónak, köpönyegforgatónak nevelni a gyerekemet. Ha baja van velem az adott tanárnak, inkább négyszemközt megkérném, hogy beszéljük meg normálisan.

14.56

2011. febr. 16. 15:02
 19/63 anonim ***** válasza:
87%
Én ugyan nem vagyok goth,de nagyon bejön a 2 kép amit belinkeltél.Nekem volt olyan időszakom amikor tetőtől talpig rózsaszínben jártam durva pink derékig érő csomózott hajjal,pedig nem vagyok cicababa,csak akkoriban rózsaszínnek láttam mindent :D Az,hogy ilyen a stílusod az még nem jelenti azt,hogy kevesebb vagy rosszabb ember lennél mint más.Sőt!Inkább több vagy!Aki pedig beszól.az azért teszi,mert irigy,hogy Te egyéniség vagy Ő pedig csak egy szürke kisegér.
2011. febr. 16. 15:05
 20/63 A kérdező kommentje:

HUh rózsaszín párduc :) az aranyos lehetett. (nekem egy ismerősöm volt rózsaszín mániás, ő hajcsatokban. Volt vagy 40-50 darab pink csatja s a derékig érő haját mindig telenyomta velük (olyan hercegnősen) csodáltam,hogy bírta el őket. :D

Nekem főleg a csipkés ing a szenvedélyem. A masni annyira nem, de a csipke.... Az abroncs inkább ünnepibb vagy randikon, hétvégén, ismerősöknél.

2011. febr. 16. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!