Miért bántják/ítélik el a fiatal anyukákat? (17-22)
Manapság mindenhol azt hallom,hogy," húú képzeld XY még csak 18 éves,de már van egy gyereke stb..." Miért kell bántani a fiatal anyukákat? Szerintem inkább tisztelni, becsülni kellene az ilyen lányokat,amiért nem vetetik el a saját önzőségük miatt a babát,hanem a körülményekhez képest megpróbálják normálisan felnevelni!Én is 18 évesen szültem a lányom,pocakkal érettségiztem. Mindenki győzködött,hogy de fiatal vagy, meg ne csináld,elrontod az életed, meg szenvedni fogsz egész életeden át. Itt vagyok most 22 évesen, én vagyok a világ legboldogabb embere,hogy van egy gyönyörű egészséges kislányom, és egy szerető férjem. Abszolút nem rontottam el az életem. Levelezőn tanulok főiskolán, most hogy nagyobb a lányom, már szórakozni is el tudok menni néha-néha,úgy érzem nem maradtam ki semmiből. Ennek ellenére mindenki rosszalló megjegyzéseket tesz, a városban még 3 év után sokszor pletykálnak rólam.
Főleg miért az olyan nők teszik ezt a leggyakrabban,akik 30-on felül vannak,s nem hogy gyerekük,de még egy normális kapcsolatuk sincs? Tényleg divat lett, hogy 35 után szabad csak szülni,de akkor már muszáj és tök mindegy,hogy kinek?
Annyira igazad van!!! És komolyan mondom én tisztellek amiért megszülted és így fel is vállaltad és ilyen szépen éltek:)Én lennék a legboldogabb ha lehetne gyerekem ennyi idősen...Csak két emberen múlik...
Elég szomorú,hogy az emberek a szájukra vesznek...Én is elítélem azt aki így beszél hisz mindenkinek a saját döntése:)
Büszke lehetsz magadra:)
Gratulálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!