Miért van az, hogy a fiatal anyukákat mindig kioktatják, hogy mit hogy kéne csináljon?
Senkivel se foglalkozz, tégy a belátásod szerint.
Egyébként nagyon szívesen lennék fiatal anyuka. Azaz 25 év alatti anyuka. Szerintem sokkal több türelme, ereje van a gyerekekhez. Azt gondolják, a tapasztalatod kevés.
Szerencsére én ezt eddig megúsztam. Viszont két lehetőséget látok a problémádra: meghallgatod és elengeded a füled mellett vagy leállítod udvariasan és elmondod, hogy te is érted a dolgodat és ha bizonytalan leszel, segítséget fogsz kérni - addig pedig hadd próbálkozz te magad még akkor is, ha netán hibázol.
Sok sikert!
Most nem feltétlen az itteni válaszadókra értettem.Hanem a környezetemre.
Egy ideig bírtam,de mostanra már sok.
Meg olyanokkal fárasztanak (anyósom pl) hogy mindig etetem a gyereket,el fog hízni.Ez csak egy példa volt.
Amúgy köszönöm a válaszokat.Jó tudni hogy más is van így,nem csak én vagyok kitüntetve ezzel. :)
Ne is mond!Foleg a ferfiak es azoknak az oktatasat birom akiknek gyerekuk sincs.
Mar a hocipom tele van veluk.
Hat csinaljak mar mindent ugy ahogy en gondolom.
En pl. Anyukamon kivul nem kerem ki senkinek a velemenyet,meg persze ezen az oldalon is felteszem a kerdeseimet,de ha 3 fele valasz erkezik akkor inkabb megkerdem anyut(csak kulfoldon elek az a baj)
5 honapos baba anyukaja
Ha fiatalon szulsz, az a baj.
Ha idosen szulsz, akkor meg az a baj.
Mindig lesz olyan ember, akinek nem tetszik semmi, amit csinalsz, de ilyenkor a kepukbe kell nevetni es lazan elsetalni.
Hidd el, ez jobban faj nekik, mintha elmagyaraznad a dolgaidat. Beken fog az az illeto hagyni ,akivel ezt megcsinaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!