Mivel várjam haza a férjemet ilyen esetben?
A férjem elment hatkor, hogy segít egy barátjának, mert influenzás, és nagyon lázas (visz gyógyszert, kamillateát, stb) segít pár dologban majd hazajön.
Kb autóval 3/4 órára lakik a srác, arrafelé nem túl jó a mobilhálózat, csak a vezetékes.
Fél órája felhívtam a srácot, mert nem találtam valamit.
Kiderült, hogy a srác nem is beteg, nem is beszéltek egyáltalán, nemhogy találkozót.
A férjemet nem érem el telefonon.
Ti mit tennétek?
Megjegyezném anno már megcsalt, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.
Bocsi az elirasokert, csak faradt vagyok. Amugy en hozzavagtam volna valamit, nem csak kizavartam volna.
Semmirevaloja. Kitartas.
Nem történik semmi????
Vagy már beengedted és magyarázkodik?
Én elhiszem. Miért ne tudta volna ezt a beszélgetést, legalábbis az elejét innen a géptől ülve megcsinálni. Nem mindig ugrok én sem a nyakába a férjemnek, ha hazajön. De írás közben símán tudom üdvözölni, megkérdezni hogy van stb.
Írd nyugodtan a folytatást, hogy hogyan kerül vissza, mert jönni fog.
Mióta vagytok házasok ? Gyereketek van ?
nem tökmindegy h kamuzik-e a nőci vagy sem?
én olyan jól elszórakoztam a sztorin meg a beszólásokon :D
még ha kamu, azt is lexarom.
ez legalább jobb mint a hiv + kisliba vagy más baromságok.
itt legalább nem görcsöltek a kommentelők, hogy egy ember életéről van szó vagy ilyesmi.
ha igaz lenne a sztori: elég béna a csóka, hogy ilyen gyatrán hazudik. tuti nem tapasztalt megcsaló, mert akik már rafkósabbak, azok olyan hihető történetekkel állnak elő, hogy rögtön elhallgat a vészcsengő a másikban. ciki-nem ciki, én olyan jól nyomtam ezt régebben, hogy simán elhitte az exem, hogy ott voltam valahol, ahol még életemben nem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!