Mivel várjam haza a férjemet ilyen esetben?
A férjem elment hatkor, hogy segít egy barátjának, mert influenzás, és nagyon lázas (visz gyógyszert, kamillateát, stb) segít pár dologban majd hazajön.
Kb autóval 3/4 órára lakik a srác, arrafelé nem túl jó a mobilhálózat, csak a vezetékes.
Fél órája felhívtam a srácot, mert nem találtam valamit.
Kiderült, hogy a srác nem is beteg, nem is beszéltek egyáltalán, nemhogy találkozót.
A férjemet nem érem el telefonon.
Ti mit tennétek?
Megjegyezném anno már megcsalt, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.
Az elsővel értek egyet.Kérdezgsd, hogy mi volt, stb...nézd, hogy reagál.
Aztán ha látod kamuzik, mond, hogy beszéltél a sráccal.Akkor fog kiderülni minden.
Ha hazajön ne kezdj egyből azzal, hogy hol volt,merre volt...Nézd meg rajta milyen fejet vág. Este közeledj hozzá, hogy szexet akarsz. Ha nem akarja,akkor kérdezősködhetsz.
Viszont, még annyit fűznék hozzá, hogy kutyából nem lesz szalonna...ugyanúgy most is megcsalhat, ha már egyszer megtette tök mindegy, hogy akkor hány évesek voltatok.
Igen egyértelmű sajnos, hogy mi történik. Én is megnézném hogyan reagál a normális kérdéseidre, hogy van a barátod , mik a hírek egyébként vele stb. Hátha kiderül, hgy hazudik, mondjuk ha megcsalás folyik ahhoz társul a hazudás. De ettől még két dolog marad a kettő amiben rosszul áll hozzád !
Az, hogy régen is megcsalt DE fiatabbak voltatok szerinted enyhítő körülmény ? Szerintem nem, ne próbáld magaddal elhitetni ezt, főleg ha már neked volt esküdve akkor is. Ez már nem első eset, akkor én már félnék, hogy lesz még, mondd el neki, hogy sejted mi folyik, és beszéljétek meg hogyan tovább. Ez nem feltétlen jelenti, hogy nem szeret, de tisztelni, biztos nem tisztel, és egy kapcsolatban az is igen fontos.
Én is azon a véleményen vagyok, h próbálj nyugodt és fesztelen maradni, kérdezd a barátja hogyléte felől, merre járt, mit csinált így, úgy, amúgy.
Aztán lesz egy olyan pont, mikor vagy belezavarodik a mondókájába, vagy pedig túl jól fog hazudni. Akkor terítsd ki a lapokat! Mindezt igyekezz síri nyugalommal, már- már közönyösen tenni! Szerintem ez sokkal bosszantóbb, mintha üvöltözve, vagdalózva mondanád el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!