Mivel várjam haza a férjemet ilyen esetben?
A férjem elment hatkor, hogy segít egy barátjának, mert influenzás, és nagyon lázas (visz gyógyszert, kamillateát, stb) segít pár dologban majd hazajön.
Kb autóval 3/4 órára lakik a srác, arrafelé nem túl jó a mobilhálózat, csak a vezetékes.
Fél órája felhívtam a srácot, mert nem találtam valamit.
Kiderült, hogy a srác nem is beteg, nem is beszéltek egyáltalán, nemhogy találkozót.
A férjemet nem érem el telefonon.
Ti mit tennétek?
Megjegyezném anno már megcsalt, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.
Ne idegeskedj,tartogasd a dühöd annak a szemétnek. Remélem be tudod majd forgatni a hazugságába:) ( de legjobban azt remélem, hogy nem hazudik, hanem ahogy már írták, csak valami igazi nagy meglepetéssel készült)
Sok sikert ! Én drukkolok, és várom az eredményt!
Közben gondolom aggodsz is,mert mi van ha baj érte?
Remélem semmi baj/baleset nem érte,még akkor is ha hazudott neked.
Már rég otthon kellene lennie!Ha hatkor ment el,és kb háromnegyed óra oda,meg ugyanannyi vissza,az másfél óra,és akármilyen haverok is,gondolom egy órácskánál tovább nem maradna,ha ott lenne,pláne,hogy "beteg"...szóval olyan fél 9 körül haza kellett volna érnie.....
Ha az anyjának sem veszi fel,akkor tuti hogy csaj van a dolgok hátterében...szerintem.
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!