Nem tudom elérni a férjemet?
Igen, úgyhogy bekapcsolva kell lennie a telefonjának. Lehet, hogy vezet, de kétlem, hogy egész nap, illetve ezért is vártam egy órát, hogy válaszoljon (megállnak).
Az is benne van a pakliban, hogy esetleg lenémította, mert külföldön amúgy se fogad hívásokat, vagy csak sürgős esetben.
Ettől függetlenül kicsit aggódom, hogy 2000 km-t mennek egy nap alatt és semmit nem hallottam róla.
Főnökével, munkatársakkal. Egy árverésre mentek egy másik országba, néhány havonta van ilyen. Nem tudom, hogy pontosan kik mentek, egy főnökéről tudok név szerint (elérhetőséget sajnos nem tudok), a többieket sofőrnek viszik. A többi jelenlevőre nem kérdeztem rá név szerint, férjem pedig csak a főnökét mondta.
Másrészt eléggé rá van gyógyulva a telefonjára, ha le is van némítva, rendszeresen ránéz. Ezért is zavar, hogy nem jelzett vissza.
Nagyon remélem, hogy csak ottmaradt egy benzinkúton, vagy ellopták...
Egyébként ha valamelyikünk hosszabb útra megy, akkor legalább egy "megérkeztem" sms-t, szokott küldeni - egyébként nem szoktuk annyira keresni egymást napközben.
Ezért is idegesít, hogy most még egy postagalamb sem... nem akarok a legrosszabbra gondolni, de akár baleset is érhette őt/őket...
Úgy van szervezve, hogy kimennek reggel és éjjel visszaérnek, így szállás nincs. Eddig néhány óra ide-oda alapon mindig pontosan voltak.
A telefonját nem kell átállítani, együtt és külön is voltunk már többször külföldön, ebből soha nem volt probléma.
Sajnos nincs meg senkinek se az elérhetősége a munkahelyéről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!