Mivel ajandekozzam meg a ferjemet? Most lesz a 23. Szulinapja.
Figyelt kérdés
Mar 5 eve egyutt vagyunk. Szoval volt szuli-nevnap, unnepek, evfordulok... Teljesen kifogytam az otletekbol. Tippeket kernek.2011. okt. 4. 15:44
1/16 anonim válasza:
Kérdező: menjetek el egy őrületes szex-hétvégére.
3/16 anonim válasza:
Az a lényeg hogy a szívedből add!
4/16 anonim válasza:
Egy szívbillentyűnek biztos örülne. ;)
6/16 anonim válasza:
Nem tudom árban mi az ami még belefér. Van egy oldal:
[link] itt sok jó kreatív ajándék közül lehet választani, bár a legtöbb sajnos borsos áron van..de ha belefér akkor persze tök jók...
7/16 anonim válasza:
Szegény, semmi fiatalkora nem volt akkor.. egy kis szabadsággal...
8/16 anonim válasza:
16.35 - utolsó, te nagyon tuskó vagy! A férje valószínűleg nem olyan korlátolt, mint te, de - bocs - lehet, hogy boldogabb.
9/16 anonim válasza:
16:35 - bunkó vagy!
Egyénként én is az utazásra szavazok, manapság egész olcsón lehet elmenni wellness hétvégére, és egy szép emléknél nincs jobb ajándék :)
10/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a jo tippeket :) egyesek meg....szanalmasak..
2011. okt. 4. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!