Mivel ajándékozzam meg az óvodából ballagó keresztfiamat? Ilyenkor mit szokás? Vagy valami jó ötlet?
Figyelt kérdés
Valami hasznos dolgot szeretnék,aminek örül,de hasznát is veszi!2010. máj. 17. 18:28
2/7 anonim válasza:
egy tolltartó tele szinesceruzával:)
3/7 anonim válasza:
Iskolatáska a kedvenc mesefigurájával?Pókember és társai...
Ez hasznos mivel ennyivel is segíted a tanulmányát és a szülei anyagi helyzetét is:D.....
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szereti a verdák mesét!Arra gondoltam,iskolatáskát úgyis kap,ezért a tolltartót és ceruzákat jó ötletnek tartom.Arra gondoltam összeállítok neki egy verdás csomagot.Díszpárna,ágyneműhuzat,vagy láttam szuper asztali lámpát is.
2010. máj. 17. 19:05
5/7 anonim válasza:
Na látod ez nagyon szupi ötlet:) Tuti tetszeni fog neki.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekünk a lányunk ballag jövőhéten az óvodából és mi karórát ajándékozunk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!