Tényleg van ilyen szokás, hogy a 25. házassági évfordulóra (ezüstlakodalom), egy ezüstkosarat ajándékozunk 25 szál virággal? És honnan szerezzek ezüstkosarat?
Fűzfavessző kosarat lefújtok ezüst festékkel. Esetleg megkérded a virágboltost, van-e rá jobb ötlete.
Kétlem, hogy egy komplett, ezüst kosarat adnak, elég drága mulatság lenne.
Mifelénk ilyenkor szokás ezüst jegygyűrűt cserélni a pároknak, az arany mellé.
Miért az 50.-re pedig aranyból lesz a kosár? :D
Szerintem ez butaság. Viszont megcsinálhatod úgy, hogy veszel egy sima kosarat és azt becsomagolod alufóliába. Az úgy néz ki mintha ezüst lenne. 25 szál virágot beszel bele.
nálunk sima virágkosár, 25 szál virág, és közöttük 25 szál ezüstre fújt búzakalász a szokásos ajándék
és igen, aranylakodalomra meg 50 szál mindenből, arany színben
sőt, voltam már gyémánt lagziban is - ott már nem tudok ilyen megkötésről :)
21:18-vagyok
nem tudom, hogy ki és miért pontozott le, de ha ez boldoggá teszi, akkor egészségére!
Kérdező!
Felénk ez úgy megy, hogy bemégy a virágárushoz, és azt mondod, hogy egy virágkosarat szeretnél ezüstlakodalomra - kiválasztod, hogy milyen virágok legyenek benne (szerintem a rózsa erre nagyon alkalmas), és ők a többit megoldják. Van olyan hely is, ahol a kosarak között is válogathatsz. Ja, és még annyi, hogy nálunk ezt füles kosárba teszik - kb ilyen stílusú kosárra gondolok: [link]
köszi a válaszokat!!
és szerintetek az nagyon giccses lenne, ha fonott kosár + 25 szál szegfű, és mindet ezüstre fújatnám le? szóval a kosár és a virágok is teljesen ezüst lenne
és mellesleg szerintem virágnak a szegfű sem jó választás
rózsa, margaréta, bármi, csak ne krizantém, gerbera vagy szegfű legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!