Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel várjam haza a férjemet...

Mivel várjam haza a férjemet ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A férjem elment hatkor, hogy segít egy barátjának, mert influenzás, és nagyon lázas (visz gyógyszert, kamillateát, stb) segít pár dologban majd hazajön.

Kb autóval 3/4 órára lakik a srác, arrafelé nem túl jó a mobilhálózat, csak a vezetékes.

Fél órája felhívtam a srácot, mert nem találtam valamit.

Kiderült, hogy a srác nem is beteg, nem is beszéltek egyáltalán, nemhogy találkozót.

A férjemet nem érem el telefonon.

Ti mit tennétek?

Megjegyezném anno már megcsalt, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.

2011. jan. 30. 20:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
81%
szerintem kérdezd meg hogy jobban van e barátja és nézd hogy hogyan reagál!
2011. jan. 30. 20:32
 22/107 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor en is kikerdeznem hogy van a baratja es amikor mar kellokeppen belemerult a hazugsagba, akkor kozolnem vele,hogy felhivtam es akkor most johet az igazsag.

Mindezt teljes nyugalomban. Aztan kozolnem,hogy akkor lehet koltozni oda ahol eddig volt.

2011. jan. 30. 20:32
 23/107 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon sajnállak, el tudom képzelni mit érezhetsz:( Én 99%-ra biztos lennék benne hogy nővel van:( De remélem szerencséd lesz és csak Téged akar meglepni valamivel. A sztori, hogy barátjának visz gyógyszer nagyon sántít, én már akkor gyanakodtam volna. Én is várom a fejleményeket, remélem leírod mit szedtél ki belőle. Én is azt javasolom Neked, hogy ne ugorj neki semmiképp, rafináltan kérdezgesd, de ne mond meg neki, hogy beszéltél a barátjával.
2011. jan. 30. 20:33
 24/107 anonim ***** válasza:
81%
Majd írd meg mi volt!
2011. jan. 30. 20:36
 25/107 A kérdező kommentje:
Hátulgombolós koruk óta barátok. Majd megírom mi volt, most hívott az anyós, hogy nem éri el, hisztérikus vén.......
2011. jan. 30. 20:36
 26/107 anonim ***** válasza:
86%

Hát akkor tényleg jó nagy balfsz, már bocs. :D ..és elképzelhető, hogy a barát beszélt neki arról, hogy kerested.

Viszont én ezek után még ha meglepit hozna sem tudom mennyire fogadnám el boldogsággal, hisz pont a figyelmeztetés hatására is jöhetett elő a meglepi ötletével. Persze részben függ attól is, hogy mi a meglepi. :)

2011. jan. 30. 20:39
 27/107 anonim ***** válasza:
100%
A pasik nagyon értenek a kimagyarázáshoz és ha számon kérünk valamit rajtuk akkor addig csűrik csavarják amig mi érezzük rosszul magunkat.Ez tapasztalat.Én nem tudnám higgadtan kezelni ezt a dolgot mert párszor már próbáltak becsapni csak valamilyen módon mindig rájöttem.N
2011. jan. 30. 20:43
 28/107 anonim ***** válasza:
86%

Azóta valószínúleg a barátja már beszélt a férjeddel,igy felkészülten fog érkezni haza. Tutti benyögi azt a dumát,h ott volt mikor telefontáltál és azért tudja. De erre való a hiváslista lekérése,ha esze van a telobol már törölte,h mikor beszélt a haverral,de a telefontársaságtól kikérheted.

Nyugodtan ,higgadtan kérdezd meg,h hogy van a barátja,mert nagyon aggodsz érte Te is.

Feküdjetek le,aludni,majd nyomd a képébe a párnát...

2011. jan. 30. 20:50
 29/107 A kérdező kommentje:

Sem én sem anyós nem érte el. Anyós már rendesen zaklat, szerinte én elvettem a férjemtől a telefonját. Na ezért beszélek vele félévente egyszer! Idegbeteg

Bocsi, hogy panaszkodtam, de másnak nem tudok!

2011. jan. 30. 20:58
 30/107 anonim ***** válasza:
Hmmm na mostmár én is kiváncsi vagyok mikor talál haza .
2011. jan. 30. 21:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!