Mivel várjam haza a férjemet ilyen esetben?
Figyelt kérdés
A férjem elment hatkor, hogy segít egy barátjának, mert influenzás, és nagyon lázas (visz gyógyszert, kamillateát, stb) segít pár dologban majd hazajön.
Kb autóval 3/4 órára lakik a srác, arrafelé nem túl jó a mobilhálózat, csak a vezetékes.
Fél órája felhívtam a srácot, mert nem találtam valamit.
Kiderült, hogy a srác nem is beteg, nem is beszéltek egyáltalán, nemhogy találkozót.
A férjemet nem érem el telefonon.
Ti mit tennétek?
Megjegyezném anno már megcsalt, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.
2011. jan. 30. 20:08
52/107 A kérdező kommentje:
Szülinap május, évforduló augusztus! Valentín-napot nem tartunk. Most veszi le a kabátot!
2011. jan. 30. 21:31
53/107 A kérdező kommentje:
Elment vécére! Ideges vagyok!
2011. jan. 30. 21:31
54/107 anonim válasza:
Csak nyugodtan, ha higgadt vagy, és úgy adod elő, az fájdalmasabb tud lenni!
55/107 anonim válasza:
Majdnem jobban izgulok,mint mikor az én férjem tűnik el órákra......
56/107 anonim válasza:
Én szurkolok neked légy résen!;)
elhiszem, hogy ideges vagy de csak higgadtan.
57/107 anonim válasza:
Na most már én is kíváncsi vagyok!
58/107 anonim válasza:
Milyen tábor alakult itt ki :D
59/107 anonim válasza:
Na mostmar en is kivancsi vagyok...
60/107 anonim válasza:
Most már én is kíváncsi vagyok. Bár én sajnos mindig rosszat feltételezek, a sok negatív tapasztalat miatt, azért szurkolok, hogy végre valakinek legyen pozitív is férfival kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!