Mivel várjam haza a férjemet ilyen esetben?
A férjem elment hatkor, hogy segít egy barátjának, mert influenzás, és nagyon lázas (visz gyógyszert, kamillateát, stb) segít pár dologban majd hazajön.
Kb autóval 3/4 órára lakik a srác, arrafelé nem túl jó a mobilhálózat, csak a vezetékes.
Fél órája felhívtam a srácot, mert nem találtam valamit.
Kiderült, hogy a srác nem is beteg, nem is beszéltek egyáltalán, nemhogy találkozót.
A férjemet nem érem el telefonon.
Ti mit tennétek?
Megjegyezném anno már megcsalt, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.
Hát, számomra ez egyértelmű...
Bár lehet, hogy csak neked akar valami meglepetést csinálni, tehát ne ess rögtön neki! Kérdezgesd, tedd a jó feleséget, próbáld meg lebuktatni.
Majd írd meg, hogy végül mi lett...
20.22 es vagyok.
Mondd még meg neki h menjen oda ahol eddig volt.
..most merült fel bennem, hogy vajon a "beteg" kolléga mennyire haverja? vajon szólt neki? ..bár ha ilyen hülye volt, hogy nem egyeztette le vele, akkor nem hiszem, de meg is érdemli.
De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ki kell tenni a szűrét. Persze nagyon higgadtan, összeszedetten várd, ahogy a többiek is írják, de szerintem azon ne gondolkodj, hogy vajon hogyan tovább.. Közösen sehogy!!
Ehhez hasonló nálunk is volt, csak nem megcsalással kapcs. A lényeg, hogy hazudtak.( máshol voltak mint ami meg volt beszélve)
Kérdés? Milyen volt a pizzázás?
Lány: nagyon jo volt Nagyon finom volt.
Igen? és milyet ettetek?
Ilyet meg ilyet stbstb...
Jaj tudom milyen régóta akarsz a barátodhoz menni a másik városba mit szolnál, ha felhívnánk a szüleit, mikor mehetnél át?
Jo az nagyon jo lenne..
Na és akkor anyám akkor a telefonba a srác annyával együtt buktatta le őket, hogy ők igazából tényleg ott voltak náluk, mehettek volna..csak illett volna szólni, hogy 50 kmre arrébb megy, nem a másik utcában fog pizzázni.
Én áthívnám a srácot és kettesben várnánk a kedves férjet. :)
Ez lenne a legütősebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!