Mivel várjam haza a férjemet ilyen esetben?
A férjem elment hatkor, hogy segít egy barátjának, mert influenzás, és nagyon lázas (visz gyógyszert, kamillateát, stb) segít pár dologban majd hazajön.
Kb autóval 3/4 órára lakik a srác, arrafelé nem túl jó a mobilhálózat, csak a vezetékes.
Fél órája felhívtam a srácot, mert nem találtam valamit.
Kiderült, hogy a srác nem is beteg, nem is beszéltek egyáltalán, nemhogy találkozót.
A férjemet nem érem el telefonon.
Ti mit tennétek?
Megjegyezném anno már megcsalt, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.
na erre én nagyon kiváncsi vagyok
mi történt?? irj nekünk
Nehogy már még Te tedd tönkre magad egy ilyen idióta miatt.. Max az a hibád, hogy hozzámentél, és hittél neki, de ez még orvosolható...
Holnaptól azért szedd össze magad.. Sok erőt hozzá! :)
Nem nincs gyerek, ó hála az égnek! Még csak egy éve vagyunk házasok!
Felhívtam anyóst, hogy ott van-e. Nincs. a haverjainál se.
Vagy a kocsiban alszik, vagy...
Már összehívtam a barátnő gyülekezetet, ma este buli lesz! Most még csak csiccsenet van, de utána durvulni fog a helyzet. Szerintem ez még mindíg jobb, minsem hogy az esküvői album fölött bőgjek egész éjjel!
Persze, nem is azt mondtam. Ma tombold ki magad, de holnap intézd minél előbb ezt a dolgot higgadtan. Ügyvéd, válási papírok, miegymás.. remélem könnyen megoldható..
A férjed meg menjen oda, ahol jól esik, hazudjon másnak, úgyis visszakapja az Élettől idővel.. de legalább Te legyél boldog nélküle. :)
Na azért nehogy te csússz le, és idd le magad egyre gyakrabban, mert ilyen a férjed ! Na persze felét sem tudjuk, rólad/tok nem tudunk semmit, ha belegondolunk.
Csak ez egy esetet,illetve, hogy nem is az első. De hogy mi ki miért . Nem is várjuk azt, hogy elmeséld, egyoldalú is lenne.
De azért a végkifejletet, hogy most agyalsz e különmenni, vagy hogy jön vissza arra már igazán mindenki kíváncsi itt.
Kösz ha megírod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!