Megszólnak? Lesz@rom. Miért vagyunk annyira különlegesek?
Stabil házasságban élek, van gyermekünk, házunk, stb.
Nem vágyunk barátokra, mind a ketten csalódtunk bennük eleget.Minket kielégít az egymás társasága, mégis hallom a vízhangokat, hogy fen hordjuk az orrunkat , meg mi egymás.Én nem szeretem a lerészegedésik történő kerti partikat, az érdek barátokat, elég vagyunk mi hárman egymásnak, és ebben a férjem is egyetért.Mégis visszahallom olyanoktól, akik nálunk dolgoznak, hogy
"micsoda sznobok, hogy felvágnak", pedig ez nem igaz, csak nem vágyunk senki társaságára.Miért olyan nagy baj ez?
Akkor a fiatok mégsem gondolja úgy teljesen, hogy jó nektek 3-asban. :) Még szerencse :)
De ha Nektek így jó 34 és 38 évesen, akkor maradjon is így minden, és ne foglalkozzatok senkivel és semmivel.
Egyébként nem kell kiterjedt baráti kör. Nem kellenek részeg party-k sem, és érdekbarátságok sem.
Elég, ha van egy másik normális korban hozzátok illő házaspár, akikkel néha el lehet beszélgetni, fagyizgatni nyáron a teraszon, vagy elmenni együtt mondjuk uszodába, vagy egy koncertre...
34 és 38 évesen sztem már nem a lerészegedésig szóló party-król szól egy "barátság".
Mindenki lehurrogja őket. De ez most miért baj???
Nálunk szoktak ilyen összejövetelek lenni, de csak a család (szüleim testvérei és családjuk, nagyszüleim, stb.) és idegenek nélkül is teljesen jól érezzük magunkat.
ma 14:33 vagyok
Miért nőne fel kalitkában a fiunk?Mert minekünk nincsen ínyünkre a rongyrázás?Hiszen ezek az összejövetelek csak erről szóltak eddig is.Pedig megtehetnénk.
Most mondjam, ha vendéget hívtunk, csak azért jött el, hogy széthordja, hogy miből lett fürdőházunk, ha új kocsit vettem, biztosan alvilági dolog van mögötte, És méd sorolhatnám, se szeri, se száma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!