Mit szoktál csinálni akkor, ha miközben mész az utcán megszólnak vagy nagyon néznek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 20:14
2/19 A kérdező kommentje:
akkor a kérdés nem a te esetedre vonatkozik ^^. ennyi:)
2011. szept. 10. 20:19
4/19 anonim válasza:
Ilyen esetben gyorsan végignézek magamon, aztán gyorsan hazaszaladok nadrágot felvenni.
5/19 anonim válasza:
Elgondolkozom, hogy vajon mi van rajtam ami esetleg fura lehet, vagy van-e valami az arcomon.
Aztán próbálok nem odafigyelni és tovább ballagok úgy, mintha észre sem vettem volna.
6/19 anonim válasza:
Hát, mit.
Zavarba jövök és megyek tovább.
7/19 anonim válasza:
Én viszonzom a szemkontaktust.
8/19 A kérdező kommentje:
"Én viszonzom a szemkontaktust."
és mivan akkor,ha rádröhög/kinevet?
2011. szept. 10. 20:47
9/19 anonim válasza:
Ha megszólnak,rossz kedvű leszek,és még jobban önbizalomhiányos.Ha jól emlékszem,két esetem volt.Ha megnéznek,és nem érzem magam jó formában,akkor zavarba leszek.De ha tudom,hogy jól nézek ki,akkor nagyon örülök,hogy néznek.Jó napom van akkor...
10/19 anonim válasza:
Lesz*rom.
Ha nagyon néznek, akkor elgondolkozom, h lehet-e vmi furcsa rajtam, le is ellenőrzöm, amennyire lehet, aztán ha semmi furcsát nem találok, akkor szintén lesz*rom. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!