Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szoktál csinálni akkor,...

Mit szoktál csinálni akkor, ha miközben mész az utcán megszólnak vagy nagyon néznek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez elég gyakran előfordul, mert kimondottan extravagánsan öltözködöm.

Ha nagyon megnéznek:

Amennyiben férfi az illető, és megnéz, elmosolyodom, rámosolygok esetleg.

Ha nő, nem reagálok különösebben, de néha akkor is elégedett mosoly kúszik az arcomra (na nem az önelégült fajta)

Ha KInéznek, esetleg fejeket vágnak, összesúgnak rólam vagy mutogatnak: néha ekkor is rájuk mosolygok jelezvén, hogy tudom, miről van szó. Ha nagyon feltűnően teszik mindezt, akkor előfordul, hogy viszonzom a torzult arckifejezésüket. Ha barátnőkkel vagyunk, és úgy halljuk, hogy rólunk megy a beszélgetés, vagy hasonló, akkor néha fennhangon megjegyzéseket teszünk a kritizáló fél kinézetére (pl.: ha az illető egy szál cicanadrágot húz fel olyan felsővel, ami nem ér a feneke alá, akkor ilyesmit: "nem jöttem volna ki egy szál harisnyában az utcára, még a bugyija is kilátszik" - azért ezt írtam, mert az ilyen lányok elég gyakoriak, és abból a társadalmi rétegből valók főleg, akik imádják kritizálni azokat, akik nem a legújabb disco-divatnak hódolnak:)).

Ha beszólnak:

Ha pozitív, akkor megköszönöm, mosolygok, vagy visszaszólok valami humorosat (amennyiben az odaszólás is humoros volt).

Ha negatív általában eleresztem a fülem mellett, de előfordul, hogy visszaszólok, de semmiképp sem a beszólogatók alpári stílusában. Például nemrég előfordult, hogy egy barátnőmmel sétáltunk az utcán, és egy kocsiból kiszóltak, hogy "hát neked meg milyen színű hajad van b*zmeg?!" (megjegyzem az autó egy tuningolt suzuki volt, a bent ülő fiatalembereket nem írnám körül, azt meg gondolom említenem sem kell, hogy a discozene 200-as hangerőn üvöltött). Erre jót nevettünk a barátnőmmel, és visszaszóltam nekik, hogy "amennyiben színvakok lennétek, ciklámen". A válasz sajnos csak buta és aluliskolázott puffogás volt.

2011. szept. 10. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
a szemükbe nézek és szúrom őket XD
2011. szept. 10. 21:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon bámulnak, akkor beszólok, hogy ne nézz, nem vagyok TV.

Ha beszólnak, akkor általában valamit visszaszólok, helyzettől függ. Persze kulturáltan küldöm el melegebb éghajlatokra, nem káromkodva.

22/L

2011. szept. 11. 11:16
 14/19 anonim válasza:
100%
Kinevetni még sosem nevettek (vagyis de... 8 évesen végigvonultam egy kisvároson bugyival a fejemen, kifordított ruhákban.... akkor volt röhögés), de ha mondjuk nagyon bámulnak, zavarba jövök és mosolygok. :))
2011. szept. 11. 17:21
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Ki nem sz@rja le hogy a járókelő utca embere mit gondol??

Az életben nem látom őket többet majd adok a véleményükre.

Te se tedd ! Mert a gyökereknek SOHA nem tudsz megfelelni!

Ha a ruhád jó akkor a hajad sz@r,ha a hajad jó,a tested sz@r,ha kisportolod magad a melled lesz kicsi,ha kitömeted ,akkor a segged lesz nagy ha lefogysz girhesnek hívnak....stb..stb NEM LEHET MINDENKINEK MEGFELELNI ELÉG HA MAGADNAK MEGFELELSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. szept. 15. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha megszólnak és negatívan, akkor igyekszem nem válaszolni rá, mintha meg se hallottam volna. Mert, sokszor ez jobban felb.....őket, hogy süketet játszik a másik és úgy nem "buli". Persze, előfordult, hogy visszatromfoltam, de nem durván.

Egyszer néhány 18 körüli kamasz tett a külsőmre hülye megjegyzéseket és röhögtek. Nem szóltam semmit, mert egyrészt egyedül voltam, másrészt egy lépcsősorról mentem le, ők meg fel. Még az is megtörténhetett volna, hogy lelöknek. Szóval, nem árt az óvatosság.

Amikor nagyon bámulnak, szinte kihívóan méregetnek, legjobb, ha te is végigstírölöd, tetőtől-talpig. Rögtön elfordítja a tekintetét! Ez nálam mindig bevált! / persze, ha szimpatikus pasi nézeget, az más, az jólesik :-) /

2011. szept. 15. 22:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem érdekel. Bunkókkal minek foglalkozzak, nem?
2011. szept. 15. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon bámulnak, az lehet pozitív és negatív is. :)

Mivel nem öltözöm extravagánsan, inkább olyan "hétköznapiasan", ezért ha többen is bámulnak engem, akkor azért megnézem, hogy hátha van rajtam valami kivetnivaló: lehúzott slicc, lekajált felső, valami olyan feltűnő koszfolt a pólón/nadrágon, amit csak én nem vettem észre :).

Ha mosolyognak, vagy összesúgnak, szintén nem lehet tudni, azért, mert bejövök-e a lánynak, vagy csak mert épp az ellenkezője. Mindkettő esetén fapofával előre, és pápá. :)

Ha srác teszi ugyanezt, akkor teljesen le van ejtve.

2011. szept. 15. 23:29
 19/19 anonim ***** válasza:
A pozitív megnyilvánulásokra nem reagálok, esetleg mosolygok egyet, vagy ha kifejezetten nekem mondja, mosolyogva megköszönöm. A negatív kritikákra... ha véletlenül hallom meg a szemébe nézek jó hosszan, gyilkos tekintettel. Ha hangosan mondja direkt és többen vannak, akkor flegmán visszaszólok, hogy "de nagylányok/nagyfiúk vagyunk így bandába verödve". Ha pedig egyedül bunkózik valaki, akkor egyszerüen odaszólok, "menj a francba, s**gfej" :D
2011. szept. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!