Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki mondjon egy JÓ ötletet?...

Valaki mondjon egy JÓ ötletet?!?!? SOS

Figyelt kérdés

Na szóval eddig anyámnak nem beszéltem sokat a jegyeimről, de tettem utalást arra h bukni fogok. Eddig úgy volt h csak 5-ből erre most kaptam meg az értékelést és kiderült h 7-ből. Meg ez úgy van h aki 3-tól felfelé bukik annak adnak póstán egy ajánlást h jobb lenne keresni egy másik sulit stb..

Anyám az olyan h mindenért megver, szóval ha pár percel később érek haza már olyan szinten megver h a földön fekszek. Más mondta is h ha megbukok annyira megver h fel nem kelek többet a földről. Már mondtam neki h ha még 1x megver megyek a gyámügyhöz erre ő lekevert egy akkora pofont h 3 napig lila folt volt a helyén.

Eléggé félek h mi lesz most...

(bocsi ha kicsit hosszú lett)

Van valami tipp/tanács?

15/L

2011. jan. 18. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Engem a nevelőszüleim vernek. Pszichologushoz jártam én is már 2 évig, de most újra kell, mert én már szóltam a sulimba az ofőnek és kijöttek a család gondozástól ezért kell járnom megint. De semmi változás.
2011. jan. 18. 20:25
 62/87 anonim ***** válasza:
24%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:22

Három szakról nem hallottál még?

Sokan haza se érnek időben.

Másrészt: lehet itt a sz.rt talicskázni, de egy szemernyit se változtat azon, hogy a kiscsaj bukott, nem is kicsit, és neki kell tanulnia, nem az anyjának.

Azon se változtat ez a hozzáállás, hogy 42 évesen is az anyja nyakán fog ülni, mert egy bukott, ilyen szinten diszlexiás, erősen problémás ember nem fog munkát találni.

Amilyen munkanélküliség van, a legjobbak is nehezen és a kapcsolataik révén jutnak álláshoz.

Minimálbérből se fog tudni elköltözni.

Mennyivel könnyebb sajnáltatnia magát, nem?

Egy dologban nincs különbség: én is utáltam otthon lakni, nálunk inkább lelki terror volt. Tök jó, nem hagy nyomot, és mindenki le...ja.

A vaskos különbség ott van, hogy 18 évesen különköltöztem az őseimtől, decemberben töltöttem be, januárban költöztem, a szalagavatómon már nem voltak az őseim.

Azóta is a saját lábamon állok.

No, hát ezt nem lehet megcsinálni egy félanalfabéta, bukott hisztérikának.

2011. jan. 18. 20:40
 63/87 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként...

Cicámbogaram, miért is nem vagy olyan viszonyban az osztályfőnökkel SEM, hogy beszélj vele?

Meséld már el az egész történetet.

:)

2011. jan. 18. 20:42
 64/87 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:42

Nekem egyszerűen unszimpatikus az ofő meg am sem az a "meghallgatlak és majd együtt megoldjuk" típus. Max annyit tenne h mondja az anyámnak h nem kéne verni..de mást semmit vagy ami még kitellik tőle az az h megkéri az osztályt h kíméljenek ettől meg attól mert otthon vernek. Nekem meg egy ilyen szintű leégetés nem kéne.

2011. jan. 18. 20:46
 65/87 anonim ***** válasza:
92%

A legtöbbször azok bántalmazzák a gyereküket akiket szintén ütöttek-vertek.

A verés igencsak nagy lelki nyomot hagy, ugyan úgy, mint a lelki terror, a fájdalmon kívül még megalázó is.

Nem jó dolog, hogy veled így bántak a szüleid, de fogadd már el, hogy nem a verés a megfelelő módja annak, hogy az ilyesmit elkerüljük, megbüntessük, mint mondtam a jegyei nem fognak elszállni, csak a bőrszíja, meg a lánya megy tönkre egy életre.

2011. jan. 18. 20:48
 66/87 anonim ***** válasza:
84%
Nekem sem volt még sosem normális of.-m, a középiskolás egy unszimpatikus idióta volt, aki csak azért vállalt osztályt, hogy megkapja a plusz pénzt érte, ezt többször bebizonyította. Osztálytalálkozóra sem hívtuk, szinte mindenki utálta.
2011. jan. 18. 20:52
 67/87 anonim ***** válasza:
61%

ígérd meg anyádnak, hogy kijavítasz mindent, és kérjed szépen hogy ne verjen meg téged, mert ez neked nagyon rossz, és megalázó

kérdezd meg tőle, hogy amikor anya téged vert az anyád az neked milyen érzés volt? mert nekem is ugyan ilyen rossz, beszéljétek meg, szerintem ennél jobb megoldás nincs

vagy ha pszihopata anyád, akkor lelépsz egy kis időre otthonról aztán ha lehiggadt, és hiányzol neki, és mindent megtenne hogy ismét otthon legyél akkor hazamész és ennyi

2011. jan. 18. 21:02
 68/87 anonim ***** válasza:
29%

Aha... és ha az anyja le ..ja, hogy nincs otthon, akkor mi van? Nem úgy nézem, hogy meggebedne a szeretettől.

Nem kell a mentegetőzés. Sokan vannak, akiket vernek a szüleik, meg még ennél rosszabb is történik velük, de olyat én még nem hallottam, hogy valaki 7 tárgyból bukott.

Volt olyan osztálytársam ált. suliban, akinek 72-es volt az IQ-ja, ami épp nem fogyatékos. Egyszer bukott, egy tárgyból, de szorgalommal hármas volt év végére mindenből.

Ilyen nincs, hogy valaki tanul, és mégis egyeseket szed be.

Akkor ott valami igen komoly szellemi visszamaradásról lehet szó csak.

2011. jan. 18. 21:08
 69/87 anonim ***** válasza:
47%
hidd el, hogy ha lelépne egy időre otthonról még egy állatból is kihozná az anyai ösztönöket
2011. jan. 18. 21:18
 70/87 A kérdező kommentje:
Egy kicsit elkanyarodtunk a témától, szóval h tudom kisebb vagy semmi féle veréssel megúszni? Vagy h mondjam meg neki?
2011. jan. 18. 21:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!