Valaki mondjon egy JÓ ötletet?!?!? SOS
Na szóval eddig anyámnak nem beszéltem sokat a jegyeimről, de tettem utalást arra h bukni fogok. Eddig úgy volt h csak 5-ből erre most kaptam meg az értékelést és kiderült h 7-ből. Meg ez úgy van h aki 3-tól felfelé bukik annak adnak póstán egy ajánlást h jobb lenne keresni egy másik sulit stb..
Anyám az olyan h mindenért megver, szóval ha pár percel később érek haza már olyan szinten megver h a földön fekszek. Más mondta is h ha megbukok annyira megver h fel nem kelek többet a földről. Már mondtam neki h ha még 1x megver megyek a gyámügyhöz erre ő lekevert egy akkora pofont h 3 napig lila folt volt a helyén.
Eléggé félek h mi lesz most...
(bocsi ha kicsit hosszú lett)
Van valami tipp/tanács?
15/L
1. 7 tantárgyból megbuktál. Ezen nem tudsz változtatni, év végére igyekezz h ne így legyen.
2. keress valakit, aki segít, korrepetál, év végére biztos hogy sikerül kijavítani (legalább 2-esre).
3. amúgy hol laksz és hova jársz suliba?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:27
Hogy lehet 7-ből bukni??
Sejtelmem sincs, ha csak bejártam órára, megvolt a hármasom, ha oda is figyeltem, akkor a négyes. A buszon átolvastam az anyagot: jé, ötös lett.
Minő meglepetés, egyesek ki tudják használni a buszon tartó hosszú utazást tanulásra.
Szerintem CSAK úgy lehet ennyiből bukni, ha be se járt a suliba. Ebben az esetben az anyja el fogja azért is gyepálni, ha nem kapja a családit félévtől.
Mellesleg úgy gondolom, fog a tanárokkal is beszélni, mert ha az én diákom így állna, és sürgősen látni akarnám az anyát.
Akkor ott aztán nem lesz kecmec, ki fog derülni, hogy mit csinál órán, hogy viselkedik, mennyit jár be, kész-e a leckéje.
Nem helyes gyereket verni, azt értem, de ahogy elnézem, nem véletlen, hogy az anyja ehhez folyamodik. ..... ééééés még így se tudja rávenni a tanulásra!
Mit tehetne még, hogy tanuljon a kis drága? Kényeztesse el, és jutalmazza meg minden egyesért?
Milyen iskola ez? Gondolom szakmunkás lehet. Ha túl erős, akkor egy iskola marad hátra: a KISEGÍTŐ. Jól be fog illeszkedni a Down-kóros, autista, szefós osztálytársak közé.
Amúgy 16 tárgyat nem értem.
Ha általános tárgyakból sok van (mondjuk ének és technika van) akkor szaktárgyból kevésnek kell lennie, tehát nehezen jöhet ki a 16 tárgy.
Anyád egy vadbarom és azok is akik itt azt írják, hogy megvernék a gyereküket.
Hogy lehet veréssel (és még csak nem is egy pofonról van szó, hanem borszíjról meg stb.), középkori módszerekkel fegyelmezni valakit, ez nem normális, és akkor ha megveri átváltoznak a jegyek, nem, inkább segíteni kéne, du. bemenni a szobájába és leülni mellé, hogy akkor lányom, most tanulni fogunk és stb. egy normális szülő így csinálja, nem úgy, hogy "ha megbuksz sz*rrá verlek". Ez egy agyrém, inkább élnék állami gondozásban, és aztán rá se nyitnám az ajtót a szüleimre életük végéig, éljék le az életüket egyedül.
Nem szeretném publikussá tenni se az iskola nevét se azt h hol lakok.
Minden órára bejárok eddig 1 mulasztott órám van.
Ofőmmel nem olyan a kapcsolatom h beszélni tudjak vele.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:43
Bocs, de egyedül neveli az anyja. Szerinted miből élnek?
Felmerült már, hogy netán dolgozik?
Igazad van, egy megoldás létezik: anyuci felmond, és a gyerek mellett ülve nézi, hogy nézi a könyvet, és nem tanul.
Az életben nem hallottam olyat, hogy valaki ennyiből bukjon, pedig volt olyan osztálytársam, aki finoman szólva is hül.ye volt, és én is kaptam, ha rossz jegyeket vittem haza.
Tudod, engem mégis egyszer-kétszer csaptak szájba, mert alapvetően nem úgy akartam "megoldani" a helyzetet, hogy feszt azt csinálom, amiért megvernek.
Ha tudom, hogy bukásért verés jár, nem bukok meg.
Azt írja, anyja már lebegtette, hogy ha bukni fog... gondolom megszokott dolog, hogy a kisasszony bukik egy-egy tantárgyból.
"Én vagyok a másik lány akit még vernek. Én most pszichologushoz járok és nevelő szüleim vannak. Örökbe fogadtak.
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:47"
Akkor most téged a nevelőszüleid vernek? Vagy hogy is van ez?
Annyira nem törődnek veled, hogy pszichológushoz visznek?
Hm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!